nalence
Aktivan član
- Poruka
- 1.940
[/B]
Ako je tako uzbudljivo da i ja virnem na taj Limundo?
![]()
Virni, no kad uđeš izlaza ti nema, vidi Radu i Micu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/B]
Ako je tako uzbudljivo da i ja virnem na taj Limundo?
![]()

) me je razočarala, ja sam na osnovu opisa očekivala više, kad ono ništa posebno, na momente čak i dosadno, s predvidivim krajem.

Cestitamo miliceHeeeeeeeeeeej pobedila sam na licitaciji
Tragom mrtve princeze
Badalpurski vrt
Za malo da mi iskoci srce iz grudi![]()

Morala sam i ja da zavirim na taj limundo.... a jednom sam tako otišla, pa počela da gledam cipele... e jesam se ismejala šta sve tamo ima.
Nego, jel može da se ponudi cena manja od one napisane?
Mišimu sam ja čitala. Mornar koji je izneverio more... nekako mi nije za devojčice, tj. nas, više onako ratničke, ali baš se i ne sećam
Ja sam se učlanila na taj Limundo pre nekoliko godina, kupila 2 knjige i otad ništa.
Jesu povoljne, ali ja nekako volim nove knjige, koje niko pre mene nije otvarao. Zato sve više i kupujem, umesto da pozajmljujem iz biblioteke. Mislim da sam bolesna.

Ja sam se učlanila na taj Limundo pre nekoliko godina, kupila 2 knjige i otad ništa.
Jesu povoljne, ali ja nekako volim nove knjige, koje niko pre mene nije otvarao. Zato sve više i kupujem, umesto da pozajmljujem iz biblioteke. Mislim da sam bolesna.

A ja bas obrnuto, so je knjiga starija i po izgledu prosla kroz mnoge ruke, meni je draza. Pri tom ne racunam one gde nedostaju listovi ili se raspadaju...to mrzim jer mi smeta pri citanju. A boli me glava od mirisa novih knjiga i nekako mi nije to to.
|Ali na primer, ako na polici bibioteke stoje dva ista izdanja...Jedno po izgledu neotvoreno, a drugom korice izgledaju pohabane a listovi pozuteli...uvek cu uzeti ovo drugo.
I ko je sad bolestan?![]()
Uzela sam od bake prekjuce knjigu iz 1924. godine, jos je izdala Srpska knjizevna zadruga ima one lepe plave korice i crvene ivice listova 

|Ali na primer, ako na polici bibioteke stoje dva ista izdanja...Jedno po izgledu neotvoreno, a drugom korice izgledaju pohabane a listovi pozuteli...uvek cu uzeti ovo drugo.
I ko je sad bolestan?![]()
Ja volimJa obožavam nove knjige zbog mirisa.
Uvek sam volela septembar zbog početka školske godine i mirisa novih knjiga.I dan danas volim da uđem u prodavnicu školskog pribora
Možda sam i ja bolesna od knjiga ?![]()
i pronalazim se u oba slucaja.Ja obožavam nove knjige zbog mirisa.
Uvek sam volela septembar zbog početka školske godine i mirisa novih knjiga.I dan danas volim da uđem u prodavnicu školskog pribora
Možda sam i ja bolesna od knjiga ?![]()

Pridružujem se klubu "bolesnih" od novih knjiga.Ja volimi pronalazim se u oba slucaja.
Ja sam onda dvostruko bolesna![]()

Pridružujem se klubu "bolesnih" od novih knjiga.
Upravo sam završila "Sluškinjinu priču", sviđa mi se, baš sam je gutala dok sam je čitala, ali sam očekivala konkretniji kraj, ovako ću nagađati da je happy end, tako mi se više sviđa.
Sledeća na redu "Slika Dorijana Greja", jeste je čitale, kakva je? Kupila sam je najviše zbog korica (ko je sad bolestan?), tvrdo mini pakovanje crne boje sa zlatnim slovima i naslikanom škakljivom maskom na licu, prava umetnost, a unutra lepa krupna slova, nadam se da će i sadržaj tako da me oduševi.
i tako toi, jedno pitanjce
dal' sam vam imalo nedostajala? tj, dal' se primjetio nedostatak mene na ovoj temi?
ja se nemam kad za nos uhvatit'...tako da je sad čitanje smanjeno na minimum
malo sam čitala Katarinu, ali malo, malo
pravi istorijski roman, sa svim elementima toga..plus prelijepa djevojka koja nema preprekai tako to
ali fino, fino...i brzo se čita...malo su sitna slova..