Identity Unknown
Početnik
- Poruka
- 31
Nemoj da ste se prešle i kupile Pustinjski cvet. To vam je ko što pišu ove voluminizirane, al' na crnački način (životni put od nomada do manekenke). Kao u Obrezanoj i Živoj spaljenoj, sem informacija o njihovoj "kulturi" ništa drugo ne mož' da saznate. Jedna devojka mi je prepričala film i ja se napalila, a dok čitaš osećaš se upravo kao da ti neko prepričava film.
He, a ja gledala malo film, i reko' bolje da procitam knjigu, jer je verovatno sve bolje objasnjeno i jaci je dozivljaj

Meni se od sve tri njene knjige najvise dopada Tumac bolesti, pa ako je nisi citala toplo ti je preporucujem.
Hvala na preporuci, ja sam cula da je dobra, i mnogi je opisuju kao njenu najbolju knjigu, obavezno cu da je procitam, samo da nadjem malo vremena

Dobrodosla
Hvala

Radooooooooo ubicu te zbog limunda
, vadim onaj spisak sva iznervirana , al ajd valjda će znati gde stoje ove knjige sa spiska 
, žena mi preporuči ovo "Floberov papagaj" od Džulijan Barns ,od njega mi je bilo na spisku ali neka druga knjiga koju trenutno nije imala, i "Senka vetra" od Karlosa Ruisa Safona, to je po njenoj preporuci.