Ja napokon pročitala
"Knjigu očeva"
Uglavnom je čitala na poslu pa nikako da je dokrajčim

, međutim danas ovaj tmuran dan iskoristih i kući da joj se posvetim.Kao što su i drugi rekli za knjigu da je odlična.Počev od njegovog stila pisanja koji mi je baš legao, naravno dok sam pohvatala u početku ko je čiji rođak, e posle je već bilo sve jasnije .

Sviđa mi se to što nije gnjavio bespotrebnim detaljima, kao neki pisci kada ga usitne u sitna crvca da ne znaš gde je šta, već sa lepim rečenicama, jednostavnim, a opet ne tako prostim pisao da me je očarao skroz.
Pošto kada čitam knjigu pročitam sve što je pisano na njoj i u njoj tako sam i ovu od korica do korica pročitala i saznala da on na žalost i ne zna svoje pretke kao što je u knjizi naveo.Eto to me nateralo malo i da se zamislim za moje , za koje takođe ne znam nešto mnogo a lepo je znati odakle potičeš.
Tako da sam danas uzela u biblioteci i "26a", čini mi se da ste pisali o njoj, za Danu znam sigurno

, a mene je zaintrigirala jer se radi o blizancima.Tako da se već sutra bacam na nju.
edit: Još samo da dodam za Knjigu očeva, jedino mi je , ne mogu reći zasmetalo , ali sama se mnogo uznemirim kada je reč o deci, te tako ona par nelagodnih situacije gde dečica eto stradaju , ja proživljavam isuviše lično, da mi je na jednom takvom masakru pripalo bukvalno muka da samo što se nisam isbljuvala, ali bukvalno.