medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Evo, ispravila, jeste bilo vrljavo, al' kontam kud možete da čitate Slepog ubicu, možete i ovo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je 'Duh' Roberta Herisa na lageru, čekam da mi muž donese od svoje kuće, a nameravam da pročitam i 'Vremeplovčevu ženu' i 'Svetu ljubav', to će morati da sačeka moj sledeći pohod na knjižaru. Medvede, tebi se nije svidela Sveta ljubav? Da ne kupujem tj. možda bolje da pozajmim iz biblioteke? Mada, tanka je knjiga, nije skupa...

Aj to "ti hrcak" bar u boji nekojzabole me mozak pokusavajuci da vidm sta je onako a sta je hrcak
I sta bre ti hrcak, ti meda, ne hrcak !
P.S. I sta kukas tu imas svega 9 neprocitanih od brat bratu 30 navedenih...jos ces da me nateras da brojim.
P.S.2 Prebrojala 36 ukupno ...svega 9 nisi procitala ...samo cetvrtina medvede...nije to nista.

Probaj da prodaš višak na Limundu, svaka roba ima kupca![]()

Oba bih tako rado ponovo citalaJao Dano kakav si ti genijalac, da li postoji knjiga koju nisi pročitala?
Znam da nije za porediti, svaki pisac je na svoj način poseban, i moram da istaknem da obožavam Selimovića, ali kakvo je olakšanje čitati Selenića posle njega, prosto mu klize rečenice sa usana, toliko je čitak, uživanje je čitati ga![]()

Pih imam jedno omanje brdasce neprocitano za poredjenje budem li jos kupovala srusice se ....il brdasce il ja![]()

Kazem ti RadoA propo Selenića, diže se moj Pera i preti da pređe u vođstvo. Sad sam baš čitala onu epizodu s mastionicom kad je video ćaleta s Dragom.![]()

Sa mnom je isti slučaj, pročitala sam prvih nekoliko strana i nije mi bilo zanimljivo. Nego nisam htela da kudim knjigu jer je ipak nisam pročitala, možda posle bude zanimljiva, dešava se.
.
Samo sam dve pročitala,i iste su nam oznake
''Prodavnica sarija'' Rupa Bažva
''Devojka u zumbul plavom'' Suzan Vriland
![]()
Reklamirala sam pre nekog vremena Prodavnicu sarijaHvala ti. I ja mislim da mi je ukus prilično šarolik, volim maltene sve - i putopise, istorijske, trilere,romantične, epsku fantastiku. Jedino horor izbegavam.Bas ti je lep i saren spisak. Dosta nam se "crvenih" knjiga poklapa, pre svega Hotel Borg (ne znam mnogo ljudi koji su citali tu knjigu a na mene je ostavila bas jak utisak i ne zaboravljam je iako sam je citala pre par godina), Smisao noci i Zvezdana prasina. I drago mi je da nisam jedina kojoj Slikar Vila Devenporta nije nista posebno (zaista mislim da nije).
Hvala ti. I ja mislim da mi je ukus prilično šarolik, volim maltene sve - i putopise, istorijske, trilere,romantične, epsku fantastiku. Jedino horor izbegavam.
A taj 'Slikar' me je toliko iznervirao tj. postupci glavne junakinje da sam iskritikovala knjigu na Laguninom sajtu i dala joj 2 zvezdice (od mogućih 5), a i to samo zbog onih delova sa Rembrantom koji nisu bili loši. Međutim, nisu mi objavili komentar, izgleda da puštaju samo one u kojima nahvališ knjigu.
Sad čitam 'Štimera klavira', na pola sam.

)

Baš ti hvala na preporuci, već dugo ga merkam, a nisam uopšte razmišljala koju njegovu knjigu bih prvo izabrala, znači Sputnik no.no.
Samo mislim da je za izbor prve Murakamijeve knjige "Šuma" siguricaMislim da sam ja sampion u sporom citanju.
Sad sam uzela da citam klasik- Grof Monte Kristo.