gost 52128
Iskusan
- Poruka
- 6.693
To je meni uradio Uelbek - Mogućnost ostrva ... ju, baš mi bilo loše dve nedelje od te knjige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), ali Lagum se lako čita...
al nju si verovatno čitala
Ako nisi čitala Svetlanu Velmar-Janković, pročitaj Lagum, recimo ... ona ume da bude hevi (ne toliko tematikom koliko jezikom koji se ponekad graniči sa arhaičnim), ali Lagum se lako čita...
a ja volim Milenu Marković - to je sasvim druga priča, mislim da je ona otprilike tvoje godište - drame uopšte ne znam, ali pesme su kul... onako, pankerske... a ženske.

Krajnje maliciozno od tebe, Muvi!Ni ja, al gle ovo:
TATICA
kako je bilo lepo sa tatom
dok nije sve počelo
sednem u kola
muzika u ušima
odmiču brežuljci
kućice sa nekim životima
kafa u jednom gradu
sladoled u drugom
nismo čekali po pumpama
ribica iz ribnjaka čudom nekim
u mom tanjiru
kola se nisu kvarila
hrana se brzo varila
i sve tako.
(Milena marković, pas koji je pojo sunce)
izabrala sam prvu pesmu na kojoj se otvorila knjiga, čisto ilustrativno

Krajnje maliciozno od tebe, Muvi!
Linda je na dijeti, a ti joj poturaš ovako HRANLJIVU poeziju.![]()
![]()

. Sad ako joj kažem da mislim da je knjiga glupost, uvrediće se, znam kakva je
hvala
dajte mi neke predloge za jake ribe![]()
Mnogi kritiziraju Vaš način pisanja i nasupa. Pogađaju li Vas negativne kritike?
Ne. Ja sam u «javnosti» glumica. Oni koji me napadaju napadaju ženu koja sa mnom jedva da ima veze. Nekoliko sam puta na račun mojih nastupa pročitala tako duhovite kritike da sam se znala danima smijati. Posebno me zabavlja kad me rastežu klinci na internetu. Super je kad djeca pobjesne zbog gospođe u mojim godinama. Sto puta sam rekla, prodajem dojam, a ne istinu o sebi.

Sad sam uzela Paolo Cezareti-Ana Vizantijska,ali nesto mi se ne dopada,sturo,samo nabacane istorijske cinjenice,bez neke radnje...doduse tek sam pocela da citam...Citala sam Misel Moran-Nefertiti,pa Kolin Falkoner-Sultanov harem,super su knjige...mene privlace takve knjige,da imaju istorijsku notu i da opisuju razne kulture i religije i razlicite nacine zivotaSad sam uzela Paolo Cezareti-Ana Vizantijska,ali nesto mi se ne dopada,sturo,samo nabacane istorijske cinjenice,bez neke radnje...doduse tek sam pocela da citam...