lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Moram da vam ispricam situaciju od danas
Citam ja ovog mog Francuza na terasi (a sama samcijata kod kuce ceo dan), i dolazi jedan gospodin, trazi mog tatu. Ja mu kazem da nije kod kuce, pa onda nakon nekih njegovih (suvise detaljnih) pitanja, objasnim i da je u Nisu kod moje sestre koja tamo studira.
I tu me on pita "A sta ti studiras?"Ja kazem "Nista" (i razmisljam da mu kazem - covece, vidis li da mi je stomak do zuba i da na zici susim bebece stvari). Kaze on "Pa upisi nesto, nemoj pauzirati, proci ce ti godine." Ja vec ne znam sta da kazem, pa kazem samo "Ali ja imam 32 godine". A on poceo da se izvinjava, kaze da je mislio da sam tek zavrsila srednju
![]()
Lep kompliment dobih, morala sam da se pohvalim iako mozda nije za temu.![]()

Pa jel on uopste primetio da si trudna?
Msm 9. mesec, nije bas neprimetno

Sada sam pitala, imao je 1,2 kg. Rodio se, nisam sigurna, u 6.-7. mesecuRado, ipak je sin, a rekli su mi da cekam cerku.
Lamar, sto sad Majstor i Margarita i kako, bre, manje od 1 kg?![]()
Meni se mnogo dopao Bulgakov!

To je istovremeno najmanja i najlepsa beba koju sam videla
Bulgakov?
Pa svojevremeno mi je jedna nasa stara "Bibliotekarka" (pozdravljam je puno
) ovako pretila
u vezi Majstora i Margarite 
Ali meni se to ic ne dopada

Ja kazem "Nista" (i razmisljam da mu kazem - covece, vidis li da mi je stomak do zuba i da na zici susim bebece stvari). Kaze on "Pa upisi nesto, nemoj pauzirati, proci ce ti godine." Ja vec ne znam sta da kazem, pa kazem samo "Ali ja imam 32 godine". A on poceo da se izvinjava, kaze da je mislio da sam tek zavrsila srednju

i ako nista drugo ne citam, vas ne propustam kad god se ulogujem prvo ovde dodjem.

(Znaš li ti uopšte odakle sam ja?

)., I kaže ona (ima 51 godinu) kako je nekad čitala knjige do kraja koliko god da joj se ne svidjaju. Ali sad više ne! Ako je ne zainteresuje i ne privuče na prvih 50 stran, ostavlja. Tako i ja! Ma neću da trošim vreme.... Čitam da bi mi bilo lepo i prijatno, isključivo radi zadovoljstva. Pa ako toga nema - čemu? Da bih ispala pametna u društvu?! Niti imam takvo društvo, (
)