kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Nema veze sa knjigama, ali ajde...
Šveca kupila karte za Čikago (Pozorište na Terazijama) za iduću nedelju. Jejeje!
Šveca kupila karte za Čikago (Pozorište na Terazijama) za iduću nedelju. Jejeje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Хвала Богу да се у нечему слажемо!Navijam za Zvezdu...![]()

Išla sam na trening i nisam mislila da ostanem do kraja zbog umora a oni me sve odvraćaju, i još mi kažu da je jedan drug došao kolima i da će me on vratiti kući, i ja se sve branila da čoveku ne pravim smetnju. Na pola treninga donose upakovano čudo visoko 175cm (posle saznam da je i teško ok 25kg), vidim da je kutija neka. Ja u neverici, ne pada mi na pamet šta bi moglo biti. Otvaram poklon i vidim da je polica za knjige
Drugarica jedna je znala za moj problem sa nedostatkom prostora za knjige, i oni se lepo dogovore i iznenade me i oduševe. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi se toga setili. Samo da joj nađem prigodno mesto i onda mogu da se uselim 

Ако се питаш зашто Јуки: то је јапанско женско име и значи Снег.Јуки, срећан рођендан!

Jeste, i oni su dobri i vi ste, svi ovdePahuljice, pošto sam ti rodjendan već čestitala, sad moram da ti čestitam što imaš tako dobro duštvo, koje osluškuje i razume tvoje potrebe i deluje... kao i što nas ovde smtraš tako dobrim i važnim društvancetom sa kojim si u pola dva ujutru, tako umorna, želela da podeliš svoje zadovoljstvo.
Neka te sreća prati u životu i neka ti se ostvare sve želje, jer ti to zaslužuješ!![]()

Ако се питаш зашто Јуки: то је јапанско женско име и значи Снег.
Нпр. у Играј, играј, играј Муракамија.
Снег у нама побуђује младалачка осећања.
Јукио Мишима: Златни павиљон

Kad sve sredim postaviću sliku da se hvalim 

Где је та радња?Da. Za samo 100 dinara dobila sam "novu" knjigu...![]()

Ја сам рекла да је такав уопштени став посматрача са стране, не мој. И односи се на већину, не на све. За неке поуздано знам да воле женеŠta tek reći za one koji pišu na ženskoj Biblioteka temi? A ja upadam u obe kategorije.
Koliko ja mora da sam feminiziran, sumnjiv, ovo, ono..?
![]()

Каменита и Би, обема желим осмех сваки дан у ово суморно доба и да будете радосне са својим породицама 

Нису све књиге које имам стале овде. Требала би ми још једна оваква. Али задовољна сам ипак, јер су сад колико-толико сложене.