krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
A kad ostare, izgledace ovako... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naravno da je ono moje ćure zaboravilo knjigu da mi uzme.
Polako, govorimo o Priči o dva grada? Nisam ni ja još uzela. Danas sam zavirivala u moju biblioteku da vidim koja bibliotekarka radi. I moj sin i ja hoćemo da odemo kod one "naše".
Čini mi se da je Rada negde napisala da čita drugi tom, a ova knjiga koju sam izguglala ima 116 strana. !?!? Nisu valjda to podelili u dva toma, ili ja nisam nešto dobro shvatila.
I dok sam guglala naišla sam na još jednu top listu - 10 najčitanijih knjiga svih vremena. Na prvom mestu - Biblija.
http://ritamgrada.rs/kragujevac/slobodno-vreme/top-liste/najcitanije-knjige-svih-vremena-top-10/
Moje dve malene imaju po 250 strana...Šta ima da se slikam, znate kako izgleda Pirs Brosnan.

A, stvarno, Qventine, mi se sve znamo međusobno, a vas, muške samo zamišljamo. Ajde, ako imate m..., slikajte se ispred svojih biblioteka...![]()
Polako, govorimo o Priči o dva grada? Nisam ni ja još uzela.
[
Posluženje je isto kao i prošle godine, ali ne smeta 

Ukrascu ti sliku i staviti na desktop!
Polako, govorimo o Priči o dva grada? Nisam ni ja još uzela. Danas sam zavirivala u moju biblioteku da vidim koja bibliotekarka radi. I moj sin i ja hoćemo da odemo kod one "naše".
Čini mi se da je Rada negde napisala da čita drugi tom, a ova knjiga koju sam izguglala ima 116 strana. !?!? Nisu valjda to podelili u dva toma, ili ja nisam nešto dobro shvatila.
I dok sam guglala naišla sam na još jednu top listu - 10 najčitanijih knjiga svih vremena. Na prvom mestu - Biblija.
http://ritamgrada.rs/kragujevac/slobodno-vreme/top-liste/najcitanije-knjige-svih-vremena-top-10/

Dikens i 116 strana? Bez 500-600 strana nema kod njega ni uvoda u radnju![]()
I meni je bilo čudno....iju, kako su lepi ovi kolaci...lepse izgledaju nego u prodavnici...
Bi, toplo preporucujem Staru prodavnicu retkosti...to nije bio roman u mom slucaju vec slamka koja mi je pomogla da isplivam na povrsinu...imam i neko lepo izdanje, milina ga je drzati u ruci...
....iju, kako su lepi ovi kolaci...lepse izgledaju nego u prodavnici...
Bi, toplo preporucujem Staru prodavnicu retkosti...to nije bio roman u mom slucaju vec slamka koja mi je pomogla da isplivam na povrsinu...imam i neko lepo izdanje, milina ga je drzati u ruci...
Ma prijatnije nije nikako, samo mnogo tuznije, malo i bizarno.Hvala, Freyo, sad sam pogledala sadržaj, deluje mi je nekako lepše, prijatnije, nežnije od Priče o dva grada. O bože, neko bi već pročitao celu knjigu dok se ja raspitujem i planiram, kao da se radi o letu na Mesec. Ali šta ću, ja to tako... polako se ulenjujem...