krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Pošalji ti to meni na mejl, znaš da ne umem da skidam. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.

I ja imam problem sa tim spavanjem, konstatovala sam da mi fali gvozdje pa sad studiram sta da jedem.Ja mislim da su svi otišli da se druže na neko drugo mjesto, nama su "zaboravili" da kažu.
Inače, uzeo sam Saramaga, Godina smrti Rikarda Reiša.
Dobra knjiga, samo, kad god počnem da je čitam, iz nekog razloga, poslije pet minuta zaspim. Ipak sam pregurao stotinak strana do sada.

Ja mislim da su svi otišli da se druže na neko drugo mjesto, nama su "zaboravili" da kažu.
Inače, uzeo sam Saramaga, Godina smrti Rikarda Reiša.
Dobra knjiga, samo, kad god počnem da je čitam, iz nekog razloga, poslije pet minuta zaspim. Ipak sam pregurao stotinak strana do sada.

E ovo bi se i meni dopalo. Ja ne mogu da "prepoznam" knjigu pod tim imenom pa ako te ne mrzi napisi naslov u originalu.Da prijavim procitano
Odbijam, Per Petešun
Pojma nisam imala da se njegovo prezime ovako izgovara, citala sam ga u hrvatskom prevodu.
Ovo je prva njegova knjiga za mene i svideo mi se stil, retko me skandinavski pisci razocaraju. Ne secam se je l knjiga pominjana na temi, dotaknuti su porodicni odnosi, prijateljstvo...a svaki od segmenata divno povezan sa naslovom. I svidela mi se ta spora i hladna atmosfera, prijala je po vrucini
.
E ovo bi se i meni dopalo. Ja ne mogu da "prepoznam" knjigu pod tim imenom pa ako te ne mrzi napisi naslov u originalu.
Ima od njega nekoliko zanimljivih knjiga, ali cu prvo citati ovu. Ja bih rekla da je u originalu Jeg nekter

Šalim se, u Pirotu, kažu, grad ubio sve za 10 minuta. I što je najčudnije, uveče, u 22h. 

Udvojenog čoveka još nisam završila, malo je razvučen, ali nije naporan.
Ja sam zvanično od danas na odmoru.
U Palanci sam, povremeno hvatam komšijski wi fi.
Sinoć je bilo nevreme, nestala struja i ja počela da čitam Bernhadov Beton na tabletu. Kad nema kiše, dobar je i grad.Šalim se, u Pirotu, kažu, grad ubio sve za 10 minuta. I što je najčudnije, uveče, u 22h.
![]()

Ja sam zvanično od danas na odmoru.
U Palanci sam, povremeno hvatam komšijski wi fi.
Sinoć je bilo nevreme, nestala struja i ja počela da čitam Bernhadov Beton na tabletu. Kad nema kiše, dobar je i grad.Šalim se, u Pirotu, kažu, grad ubio sve za 10 minuta. I što je najčudnije, uveče, u 22h.
![]()
.

Da vas podsetim za sutra, prva sreda u mesecu:
http://www.laguna.rs/v5613_vest_mas...i_cineplexx_tim_za_omiljenu_sredu_laguna.html
Ja imam obe...![]()

Ja sam se u stvari javila da kažem da mi se "Zagrcnut" (Čak Palahnjuk) nije dopao, ali sam zaboravila. A jesam primetila da se manje piše, no, možda se manje i čita. Iskreno, kad vidim među kakvim se smećem od tema nalazi ova Biblioteka, ne ulazi mi se na forum. Admine, ima li te?Prozvala nas Rayela a mi se k'o đačići poređali u vrstu pa, prvi-drugi-prvi-drugi...
Prva!
- - - - - - - - - -
Odličan triler (mada vise drama) i veliki minus booka-i zbog korica... moze da unisti citanje