NE znam ,da li neko od Vas mozda "skuplja" knjige za decu koje se prodaju uz blic zenu. Htela sam da vas zamolim ako neko ima knjigu o dzungli iz te serije knjiga, a nije mu potrebna, i zeli da je pokloni ili proda da mi javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u svakom slucaju hvalaKoji bre krasuljak pisao na Am. književnosti?Verovatno u prošlom životu...
Čitala sam iz tvog kompleta Sunce se ponovo rađa, ustvari, pročitala sam celog Hemingveja pre udaje, jer ga je tata kupio sestri, pa da iskoristim (ko da ću da odem nakrajsveta). Mnogo sam volela Hemingveja...
![]()
Čitala sam i Vulfa po preporuci Meše Selimovića, negde sam pročitala da mu je bio omiljeni, a imam i nekoliko Rakovih obratnica, kao i komplet Milera, ali nisam čitala...Ne znam kako je to ispalo... Sad sam verovatno to prerasla...
![]()

Ne bih se ja usudila da komentarišem. .gif)
Bila sam ti danas u biblioteci, mojoj bivšojNa predlog Rayele sam juce svratila do biblosa i uzela Stajnbeka Izgubljeni autobus. Taj roman ce mi biti sledeci cim procitam Markesa i Ljubav u doba kolere, negde sam na polovini.
Uliksa se ne usudjujem da `vatampo ovoj sparini, jer bih se sigurno rascesala od muke - komarci - ako ga ne bih ukapirala.
Vratila neke knjige koje je ćerka uzela, a nije pročitala, a nije ni vratila... nisu imali Kinselu Devojka iz dvadesetih, pa nisam uzela ništa 
Bila sam ti danas u biblioteci, mojoj bivšojVratila neke knjige koje je ćerka uzela, a nije pročitala, a nije ni vratila... nisu imali Kinselu Devojka iz dvadesetih, pa nisam uzela ništa
Ali sam pre toga bila kod roditelja, počupala ocvalo cveće u dvorištu. Majka je i dalje ukočena, ne može da se saginje, ali ni da se penje, pa sam u gornjim delovima plakara tražila Sajonaru, Džemsa Mičenera jer se dosetila da bi to mogla da pročita ponovo posle srednje škole kad je čitala. Čitala sam i ja davno, valjda je o ljubavi američkog vojnika i japanske, da l' gejše ili koga, a možda sam i pomešala sa Perl Bak ili nekim od gorepominjanih pisaca. Bila je to česta tema.
A onda sam u istom plakaru našla i uzela za sebe Grobnicu za Borisa Davidoviča, Danila Kiša i Portret umetnika u mladosti, Džemsa Džojsa, dok ne sazrim za Uliksa.
Bila je tamo i Sto godina samoće i sad mi krivo što nisam i to uzela, nisam odavno čitala. Moguće da to imam u kompletu hispanoamerički roman, ali i ako ima to je hrvatsko izdanje, a ovo je BIGZ-ovo.
Ja ko da ću sve ovo pročitati do sutra, pa će mi faliti baš Markes.
Kako se tebi dopada Ljubav u doba kolere?. Ide ti...već si na polovini
Ona Tigrova žena mi dosadnjikava.
Nisam nista smela da napisem za Tigrovu zenu...
Ja nemam pojma zasto je ta knjiga podigla toliku prasinu?
Jer je i meni bila ne dosadnjikava vec dosadna.
Svidja mi se Ljubav... stalno razmisljam sta ce se sledece desiti. Nisam nista smela da napisem za Tigrovu zenu...

Svidja mi se Ljubav... stalno razmisljam sta ce se sledece desiti. Nisam nista smela da napisem za Tigrovu zenu...
Zato što je mlada autorka i zato što je poreklom sa naših prostora... Dobro, nije knjiga ni previše bljak. Ne mari, što bi se reklo na jugu...![]()

samo da javnem da mi je do ruku došla knjiga ''tajne snevane u istanbulu'' nermina jildirma.
ne znam da li ste čitali?
moja malenkost pročitala skoro sve, mnogo mi se sviđa...brak španjolke i turčina, oboje u srednjim tridesetim...on nestaje jedno jutro i ona počinje potragu...sasvim mi je ok knjiga, preporučujem ako vam dopadne do ruku![]()
Nikad čula za ove knjige, odoše na spisakProcitala Pamtivek i druga doba, Olge Tokarcuk.
Toplo preporucujem za ove letnje dane.
Videcu da ispisem nocas malo vise, svejedno planiram da nazvrljam neki rivju za Goodreads

Kevin je opasno upečatljiv, ali ta knjiga je na mene ostavila izuzetan utisak samom radnjom, ali nešto mi sa njom debelo ne štima.Kevin je meni najknjiga 2012. (tad sam je čitala), ali vrlo moguće da će mi biti i knjiga decenije. Još uvek nisam pročitala ništa što je ostavilo snažniji utisak na mene.
) mi je bilo nezgodno. Linejna, opet imaš novi avatar. Ovaj mi je zgodniji za obraćanje, ono vratiće se rode (ako si to ti) mi je bilo nezgodno.
ja nisam to tako analizirala kao PIL, prosto je ceo dogadjaj upečatljiv, a pogotovo to kako je vodjena radnja. Sve vreme znamo šta se dogodilo, a onda do kraja ipak uspemo da se šokiramo.
Meni su glavni glumci u filmu baš odgovarajući.

Krečila, ribala, sad pravim kolače za vikend, mrtva sam umorna. Plašim se, ako bih sad uzela knjigu, momentalno bih zaspala...Jao, ljudi, nisam pročitala slovce od ponedeljka...Krečila, ribala, sad pravim kolače za vikend, mrtva sam umorna. Plašim se, ako bih sad uzela knjigu, momentalno bih zaspala...
A vi, kako te?

Ja dobro, citam Juliju,, svidja mi se jer pronalazim u knjizi neke situacije sa starackim domovima i svojom majkom, a Quentina ima ubijem cim ga sretnem
Ona knjiga ( koju doduse on nije preporucivao jer je nije ni citao) od Frencena ( 27.grad ili vec kako se zove) ima takodje 700 strana ( ali krupna slova) i kako stvari
toje krenucu na nju jos kolko veceras. Kritike su genijalne, kazu da je "uzbudljivaja" od Korekcija , a mene je vec ta oborilla s nogu.