Kanela
Primećen član
- Poruka
- 676
Lamar, bas je zanimljiv ovaj tvoj izbor literature, i obicno citas nesto za sta nikad ranije nisam cula 
Ja sam procitala 'Buda na tavanu', Dzuli Ocuka, Mono i Manjana, oko 150-200 strana.
Uh, zene...
Ova me knjiga mnogo pomerila i dva dana nista drugo ne uzimam da citam i smisljam sve vreme sta ovde da vam napisem.
Knjiga je dobila neku nagradu, mene je recenzija vrlo privukla da je kupim i procitam, pocetak je vise nego obecavajuci, stil zaista nesvakidasnji i srecem se sa takvim nacinom pripovedanja po prvi put.
Ali atmosfera knjige je takva da ne znam zaista kome bih je preporucila. Mnogo sudbina u jednoj knjizi, i sve su tragicne, da vam se stegne zeludac.
Ne znam sta bih vam rekla...

Ja sam procitala 'Buda na tavanu', Dzuli Ocuka, Mono i Manjana, oko 150-200 strana.
Uh, zene...
Ova me knjiga mnogo pomerila i dva dana nista drugo ne uzimam da citam i smisljam sve vreme sta ovde da vam napisem.
Knjiga je dobila neku nagradu, mene je recenzija vrlo privukla da je kupim i procitam, pocetak je vise nego obecavajuci, stil zaista nesvakidasnji i srecem se sa takvim nacinom pripovedanja po prvi put.
Ali atmosfera knjige je takva da ne znam zaista kome bih je preporucila. Mnogo sudbina u jednoj knjizi, i sve su tragicne, da vam se stegne zeludac.
Ne znam sta bih vam rekla...
Ne mogu da skrolujem,samo skače bez veze.

emisije o Africi 

pa sam se navikla...čitam ga ja što mogu...a izgleda bila neka žuta štampa, pa slika i reklama ne fali....čujem ja ove moje kako se kikoću, al' me i to ne zanima...i u jednom momentu obraća je meni ovaj čovjek...ajlahajladajlabajla...ja ga iskulirah..on opet hajlabajlaISKAbajlaISKA...ajdont anderstend eniting pa ti hajlaj do ujutru...on pokazuje na novine..otprilike kako ne razumiješ kad čitaš..i pokazuje kako ih ja listam...ove ovaamo već vrište od smijeha...šta vam je...ama meni se BAŠ čitaju ove turske novine...ovaj uzeo neki keks da jede iznad mene i opet hajlaISKAbajlaISKA...što će ovaj od mene...šta ISKA...i upalili mi sijalica da je iskati u stvari tražiti..on meni traži jadan svoje novine...ja mu ih odma presavih i dajem...neže on da ih užme...ovi zovu za Bremen on onda ubrzano hajlabajladajla..al' ne iska ništa...ostavi i onaj keks i ode kukavac..e, onda smo svi počeli da se cerekamo, cijela čekaonica...i onaj dečko što nas usmjerava pita hoću li i ja za Bremen...