.Gogilli.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.777
Ne seckaj mi post .....Ili odgovori na ceo post ili preskoci.Ја уопште то нисам рекао, не мењај моје исказе.
Ne seckaj mi post .....Ili odgovori na ceo post ili preskoci.Ја уопште то нисам рекао, не мењај моје исказе.
Ljubav nije ako svog bližnjeg motivišeš na grijeh (ili ga opravdavaš) umjesto da ga ukoriš i poučiš.Ko si ti da se ja tebi ispovedam kakva sam pravoslavka?
Mozda na kraju ispadne da sam bolji vernik od tebe.
Inace ja sam prvenstveno majka pa tek onda sve drugo.
Ће да исправимо, ЉУБАВ ТЕБИ и СВАКО ДОБРО +++++pa da,po bibliji je to greh ali je incest ok
Ја сам противник затрпавања деце идеологијом и религијом. Дете треба само да одлучи кад одрасте, а не јаTako je, roditelji su duzni pred Bogom da decu poucavaju Bibliji da ih tako vaspitavaju
Znas kako na zivotnom putu iskusenja su na svakom koraku.Ljubav nije ako svog bližnjeg motivišeš na grijeh (ili ga opravdavaš) umjesto da ga ukoriš i poučiš.
Мотивишеш љубављу и примером ЧПLjubav nije ako svog bližnjeg motivišeš na grijeh (ili ga opravdavaš) umjesto da ga ukoriš i poučiš.
Ne seckaj mi post .....Ili odgovori na ceo post ili preskoci.
Da li bi mu objasnila da je grijeh, s hrišćanskog aspekta?Znas kako na zivotnom putu iskusenja su na svakom koraku.
Samo moli boga da te ne kusa na taj nacin
I ja svog bliznjeg ne motivisem ..... ne govorim uradi to ali niti bih mrzela, izbacivala iz kuce vec bih kao roditelj stala uz svoje dete i u dobru i u zlu.
Хомосексуализам је само третиран у Јудаизму као негативан, док је у свим осталим религијама нормалнаčekaj, ako je orijentacija treba ga podržati???
znači ako je orijentisan kao pedofil treba ga podržati? ili nekrofil? ili zoofil?
odlučite šta je za vas pederluk bolest ili "eto baš imam želju"
Ne bih ..... to bi verovatno vec znala kada bi uopste do toga dosloDa li bi mu objasnila da je grijeh, s hrišćanskog aspekta?
pitamХомосексуализам је само третиран у Јудаизму као негативан, док је у свим осталим религијама нормална
ствар. Узми рецимо КАМА СУТРУ, ту имаш ДЕТАЉНО ОПИСАНО технике ХОМОСЕКСУАЛНОГ СЕКСА!
A u hriscanstvu moze?Хомосексуализам је само третиран у Јудаизму као негативан, док је у свим осталим религијама нормална
ствар. Узми рецимо КАМА СУТРУ, ту имаш ДЕТАЉНО ОПИСАНО технике ХОМОСЕКСУАЛНОГ СЕКСА!
едит:
и не прави човека од сламе, није тема педофилија нити хомосексуалност има икакве везе са педофилијом....
Гледај, ко смо ми да терамо неког против своје ПРИРОДЕ?pitam
orijentacija ili bolest?
zloupotreba ljubavi kao vole se dva tipa jer su tako hteli ne pije vodu.
to je greh prema prirodi, priroda zahteva razmnožavanje, razmnožavanje zahteva muško i žensko.
simple thing
Ја се исповедио ДАНАС, и ПРИЧЕСТИО, НАДАХНУТ, СВЕ МИ ЈЕ ЉУБАВ И ЛЕПОТА!A u hriscanstvu moze?
Odma da ides da se ispovedas...
Onda to nije u pravoslavnom duhu. Svaki pravoslavac bi svom djetetu predočio da griješi.Ne bih ..... to bi verovatno vec znala kada bi uopste do toga doslo
Ti jednu stvar ne kapiras ..... nije stvar u podrzavanju, podsticaju, vec u prihvatanju da nam je dete drugacije od vecine.
A bog ako je stvorio sve na ovom svetu onda je stvorio i njih takve kakvi su.
Гледај, ко смо ми да терамо неког против своје ПРИРОДЕ?
Такви су БОГОМ дани.
A u hriscanstvu moze?Ја се исповедио ДАНАС, и ПРИЧЕСТИО, НАДАХНУТ, СВЕ МИ ЈЕ ЉУБАВ И ЛЕПОТА!
Не видим, не чујем и НЕ ГОВОРИМ ЗЛО!
Pa nosi svoj krst.Onda to nije u pravoslavnom duhu. Svaki pravoslavac bi svom djetetu predočio da griješi.
Da li ih je stvorio takvima ili su to vremenom postali, mi ne možemo znati. No čak i da ih jeste takvima stvorio, zašto ne bi ponijeli svoj krst? Neko se rodi slijep ili gluvonijem, neko nepokretan, neko sa psihičkim oboljenjima. Svi su oni dobili krst odricanja, muke, trpljenja.
ne, to je anomalija, genetski i hormonski poremećaj. kao dete koje se rodi slepo ili bez ruku itdГледај, ко смо ми да терамо неког против своје ПРИРОДЕ?
Такви су БОГОМ дани.
A? I da sve "čike sa bonama" "vole" svu decu?i bog voli sve ljude , zasto i tvoje dete ne bi isto volelo sve ljude
Samo zaboravljaš da Kama Sutra nije religijski spis.Хомосексуализам је само третиран у Јудаизму као негативан, док је у свим осталим религијама нормална
едит:
и не прави човека од сламе, није тема педофилија нити хомосексуалност има икакве везе са педофилијом....
Moguće je. Može i svetac da postane ako živi hrišćanski. Kriterijum za svetitelja nije isključivo moralno-puritanističko ponašanje već pokajanje/preobražaj.Pa nosi svoj krst.
Neshvacen je od vecine.
Nazivaju ga bolesnikom, izjednacavaju sa pedofilima, nekrofilima jer vernici zaboravljaju na ono ...... ne sudi da ti ne bude sudjeno.
Mozda na ovom svetu bas taj neki homoseksualac bude mnogo bolji covek od nekog tamo vernika.