БИА позвала студента у полицију на "пријатељски разговор" о протесту на факултетимa

Apsolutno nisi u pravu.

Vidimo po tome sto 80% obicnih ljudi svakodnevno lupeta o nekom nacionalizmu, jer su potpuno indoktrinirani tim narativima u Srbiji.

'Razbijanje Srbije' je se desava kada srpski nacionalisti ne dozvoljavaju da postoje neki Srbi u Srbiji koji nisu nacionalisti, i imaju duboku zelju da im guse licna ljudska prava. Posto se sa tim slobodomisleno bice nikada nece sloziti, naravno da ce da izazovu reakciju, kao sto bi ti reagovao da neko npr. zeli da te otme imovinu u ime srpstva i Drzave.

Price o tome sta je radio predak Koce Popovica je samo jedan od tih Sluzba nacionalistickih narativa koji se potezu po potrebi da bi se indoktrinirao srpski narod u Srbiji. Zato smo uz Belorusiju i Rusiju najpodanickije drustvo u Evropi danas, kojima vladaju diktatori.
Da,nazalost,sve do poslednje reci,greska do greske.
Istinu u Koci Popovicu,ne plasira sluzba nego slobodomisleci ljudi.Koca Popovic je vedeta te sluzbe i jedan od idola drugosrbijanaca.
Te Probleme koje tzv drugosrbi imaju sa tzv prvosrbima je obicna svadja medju bracom oko podele plena,gde naravno i nevini ispastaju.
U Srbiji ne postoji nacionalizam,konzervativizam koji je karakteristican za sve zemlje zapadne hemisfere.Ti lazni nacionalisti su tu postavljeni da se slucajno oni pravi ne bi probudili

Da,nazalost,sve do poslednje reci,greska do greske.
Istinu u Koci Popovicu,ne plasira sluzba nego slobodomisleci ljudi.Koca Popovic je vedeta te sluzbe i jedan od idola drugosrbijanaca.
Te Probleme koje tzv drugosrbi imaju sa tzv prvosrbima je obicna svadja medju bracom oko podele plena,gde naravno i nevini ispastaju.
U Srbiji ne postoji nacionalizam,konzervativizam koji je karakteristican za sve zemlje zapadne hemisfere.Ti lazni nacionalisti su tu postavljeni da se slucajno oni pravi ne bi probudili
Moje je sve tacno, tvoje je sve greska.
Koca Popovic je bio najliberalniji komunista, i nema nikakve veze sa danasnjim nacionalistickim nartivima koje forsira srpska Sluzba da bi kontrolisala srpski narod, i vladala.
Cak i kada je bio u vlasti, bio je samo jedan sraf sistema, svakako ni priblizno najbitniji, jer je medju tim srafovima bilo mnooogo srpskih nacionalista. 80-ih su isti u potpunosti preuzeli srpsku Sluzbu, nikakvi naslednici Koce Popovica tu nisu ostali, Sluzba je potpuno uvidela da nacionalizmom mogu da vladaju nad srpskim narodom, i kontrolisu Srbiju kao faraoni. Naravno da je njima nacionalizam sporedna stvar, nacionalizam je jako plitka ideologija; oni samo koriste taj nacionalizam da bi vladali.

Podela brace oko plena je uvek bio i ostace najsustinskij i najprirodniji sukob. Nema nista prirodnije od toga da se posvadjas sa bratom nacionalistom, ako si ti liberal. 10 puta je vestackije da se posvadjas sa nekim strancem, sa kojim nemas nista, nego sa bratom sa kojim imas razlicite vrednosti. Svadja sa bratom i ocem- najprirodnija stvar na svetu. Naravno da je meni najveci neprijatelj neki Srbin, ako zivim medju Srbima. Potpuno je vestacki da je meni najveci neprijatelj neki Siptar. U mom drustvu Srbi ubijaju, reketiraju, siluju, pljackaju, naravno da su mi Srbi najveci neprijatelji.

Nametnucete vase vrednosti silom juce ujutru. Postoji granica, i to je to.

Zapravo će Ljuban obaviti razgovor pa posle svratiti do Pinka.
Izbori, što pre. I da se Đilas uozbilji i najuri Mariniku, Ćutu & Co? Inače će ovako možda i decenijama…

E1F883ED-15CF-4EC5-ADA4-98037E536FC7.jpeg

Izbori, što pre. I da se Đilas uozbilji i najuri Mariniku, Ćutu & Co? Inače će ovako možda i decenijama…

Pogledajte prilog 1662791
Moras da razumes da u autokratijama i diktaturama, rejtinzi diktatora i stranaka koje kontrlisu sav kapital i vlast u drzavi nisu bitni.

Te stranke i diktatori krse demokratske ustave, i Ustavni sud treba da ih zabrani, nema oni sta da izlaze na demokratskim izborima.

Ta banda koja kao ima 40% na izborima, sa 90% kontrole kapitala u Srbiji, cak i postize izrazito lose rezultate; jer sa 90% kontrole kapitala i para treba da imas barem 90% podrske.

Moje je sve tacno, tvoje je sve greska.
Koca Popovic je bio najliberalniji komunista, i nema nikakve veze sa danasnjim nacionalistickim nartivima koje forsira srpska Sluzba da bi kontrolisala srpski narod, i vladala.
Cak i kada je bio u vlasti, bio je samo jedan sraf sistema, svakako ni priblizno najbitniji, jer je medju tim srafovima bilo mnooogo srpskih nacionalista. 80-ih su isti u potpunosti preuzeli srpsku Sluzbu, nikakvi naslednici Koce Popovica tu nisu ostali, Sluzba je potpuno uvidela da nacionalizmom mogu da vladaju nad srpskim narodom, i kontrolisu Srbiju kao faraoni. Naravno da je njima nacionalizam sporedna stvar, nacionalizam je jako plitka ideologija; oni samo koriste taj nacionalizam da bi vladali.

Podela brace oko plena je uvek bio i ostace najsustinskij i najprirodniji sukob. Nema nista prirodnije od toga da se posvadjas sa bratom nacionalistom, ako si ti liberal. 10 puta je vestackije da se posvadjas sa nekim strancem, sa kojim nemas nista, nego sa bratom sa kojim imas razlicite vrednosti. Svadja sa bratom i ocem- najprirodnija stvar na svetu. Naravno da je meni najveci neprijatelj neki Srbin, ako zivim medju Srbima. Potpuno je vestacki da je meni najveci neprijatelj neki Siptar. U mom drustvu Srbi ubijaju, reketiraju, siluju, pljackaju, naravno da su mi Srbi najveci neprijatelji.

Nametnucete vase vrednosti silom juce ujutru. Postoji granica, i to je to.
Nula poena za tacnost.
Upadljiv uticaj Radomira Konstantinovica i Latinke Perovic ti ne dozvoljava da stvari realno sagledas,vec svuda vidis neke podele.
Ja sam veci liberal od tebe,ali sa jasnim srpskim predznakom,dok ste vi liberal samo dotle dok se u vasoj blizini ne pojavi rec Srpsko

Nula poena za tacnost.
Upadljiv uticaj Radomira Konstantinovica i Latinke Perovic ti ne dozvoljava da stvari realno sagledas,vec svuda vidis neke podele.
Ja sam veci liberal od tebe,ali sa jasnim srpskim predznakom,dok ste vi liberal samo dotle dok se u vasoj blizini ne pojavi rec Srpsko
Dobro.

Nemaju oni veze sa drzavnom bezbednoscu.
Lepota BIA-e je u tome što je stvorila utisak "da nemaju pojma"
Ono što ti i tebi slični nemate pojma je da imaju vrhunske operativce koji sve ovo ne da ih se ne dotiče nego ne vide.
Za jedan dan bi nastale takve podele medju kvaziintelektualnom masom u radničkim farmerkama da ne biste znali gde vam dupe gde glava.

Poslednja izmena:
Prevrat u zemlji u kojoj se održavaju izbori jeste besmislica samo po sebi.
Meni je žao, ne što mi proćerdan život sa crveno-crnim i žutim politikama, što mi se to odrazilo na zdravlje kao i milionima gradjana, krcate kardiološke ustanove ko da je akcija u MAXI-ju, nego što umesto da vidimo ledja svim "ekskluzivnim akterima" koji nas pratiše kroz život, sad u jesen života, vidiš kako pupe narandžasti naraštaji....

Ko svoj može biti, tuđ nek ne bude.

Ljudi, ne biste verovali čime se sve BIA bavi. Ni blizu opisa svog posla. Trenutno traže preko 2000 kadrova, koji ne moraju biti obrazovani.Kriterijum je da nemaju F dijagnozu i da nisu osuđivani. Palata od 168.000 pa na gore. Procesuiraju sve. Znam nekoga tamo, ko me je iz zezancije pitao zašto me je interventna pre 2 ili 3 godine (zaboravih već), isekla na putu, pretresala mi automobil, skidala me do gaća.Ispostavilo se da su me pobrkali sa nekim. Pogrešna dojava. Čak i to BIA ima u svojim dosijeima. Bave se glupostima i praćenjem građana. Sad svaka ***** iz BIA ima moje fotke u gaćama, umesto da se bave ozbiljnom državnom bezbednosšću.Nadam se da nisu koristili neki softver kojim se mere neke dimenzije. Nije fer. Bio sam uplašen i hladno mi je bilo...

...

Декански колегијум ФОН-а: Пажљиво пратимо наводе наших студената о „телефонским позивима лица, представљених као службеника БИА“. Сматрамо неприхватљивим било какав вид претњи, или застрашивања
http://www.nspm.rs/hronika/dekanski...bilo-kakav-vid-pretnji-ili-zastrasivanja.html
"У последњих неколико дана учестало се угрожава безбедност студената са факултета Универзитета у Београду чије је седиште на Студентском тргу – позивањем и слањем порука с непознатих бројева, уз вређање на полној основи, коришћење непристојних речи и упућивање директних претњи.
Поред тога, током организовања студенских скупова у више наврата је уочено да непозната лица фотографишу поједине студенте или читаве групе студената“, наводи се у саопшењу управа Филолошког, Филозофског и шест факултета природно-математичке групације – Хемијског, Физичког, Географиског, Биолошког, Математичког и Факултета за физичку хемију.

Smrdi na Mi6 radikalski odsek DB-a...

...

...

Декански колегијум ФОН-а: Пажљиво пратимо наводе наших студената о „телефонским позивима лица, представљених као службеника БИА“. Сматрамо неприхватљивим било какав вид претњи, или застрашивања
http://www.nspm.rs/hronika/dekanski...bilo-kakav-vid-pretnji-ili-zastrasivanja.html

Smrdi na Mi6 radikalski odsek DB-a...

...
Ljuban će morati da ih obuzda malo.

Ljuban će morati da ih obuzda malo.

Ljuban je za pristojniji i diskretniji rad...
Znaci ono tipa grafiti "Miloš Francuz", "Milica lažljivica"
I to mu je upalilo....Lažljivica pod pritiskom grafita prešla u njihov tabor...

Znači...Ljuban to naokolo, kao Rusi, stavlja neprijatelja u obuhvat...
Recimo npr pusti stomacni virus u pekaru iz koje se studenti snabdevaju...i...studenti onda u blokadi WC-a...

Jeste da ce u WC-u zavrsiti i pola komsiluka koje se snabdeva iz te neke pekare...ali...to su kolateralne zrtve u odbrani otadzbine...jbg...

...

Ono što ti i tebi slični nemate pojma je da imaju vrhunske operativce koji sve ovo ne da ih se ne dotiče nego ne vide.
Za jedan dan bi nastale takve podele medju kvaziintelektualnom masom u radničkim farmerkama da ne biste znali gde vam dupe gde glava.
Branis neprijatelje zemlje, na sta si Stojkov spao zar ne vidis.

Tako je.

Back