БИА позвала студента у полицију на "пријатељски разговор" о протесту на факултетимa

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.674
...

БИА позвала студента у полицију на „пријатељски разговор“ о протесту на факултетимa​

https://srbin.info/drustvo/bia-pozv...ijateljski-razgovor-o-protestu-na-fakultetim/

Zasto ne pozovu na pivo u Skadarliju, ako je prijateljski...? :think:

Како Н1 сазнаје, Безбедносно информативна агенција (БИА) у току поподнева упутила је позив једном од студената који учествује у блокадама факултета да сутра заједно са родитељима дође у полицијску станицу.

Како наш извор наводи, студенту и родитељима је поручено да је у питању „пријатељски разговор“ о протесту на факултетима.
Према сазнањима Н1, ово је први случај да БИА контактира неког од студената у блокадама.
...

Ključno je da li će državna bezbednost stati na stranu vlasti ili opozicije. Od toga zavisi sve. Inače ni u jednom scenariju Srbiji se ne piše dobro. Što se mene tiče boli me uvo. Imam dovoljno iskustva jer znam ni da narod ništa dobro nije zaslužio jer je iskvaren, a svaka vlast je samo slika i prilika naroda. Kolika samo sebičnost vlada u Srbiji medju narodom. Koliko je otudjenje, kako loša omladina...koliko se devojaka jebu sa arapima u Dubaiju, itd ...

Ključno je da li će državna bezbednost stati na stranu vlasti ili opozicije. Od toga zavisi sve. Inače ni u jednom scenariju Srbiji se ne piše dobro. Što se mene tiče boli me uvo. Imam dovoljno iskustva jer znam ni da narod ništa dobro nije zaslužio jer je iskvaren, a svaka vlast je samo slika i prilika naroda. Kolika samo sebičnost vlada u Srbiji medju narodom. Koliko je otudjenje, kako loša omladina...koliko se devojaka jebu sa arapima u Dubaiju, itd ...
Tajna policija je uvek instrument vlasti.Preteruje se sa pridavanjem značaja tajnoj policiji .U komunističkim državama uključujući i SFRJ tajne službe imale su neuporedivo jaču poziciju nego što ima BiA danas u Srbiji ali kao što znamo čak se i jedan SSSR i komunizam u istom raspao u tren oka uprkos ogromnom i sveprisutnom obaveštajnom aparatu.

Tajna policija je uvek instrument vlasti.Preteruje se sa pridavanjem značaja tajnoj policiji .U komunističkim državama uključujući i SFRJ tajne službe imale su neuporedivo jaču poziciju nego što ima BiA danas u Srbiji ali kao što znamo čak se i jedan SSSR i komunizam u istom raspao u tren oka uprkos ogromnom i sveprisutnom obaveštajnom aparatu.
Danasnje generacije nemaju ni dan u vojsci, mislim na mladje i one ne mogu na ulici da izvrse prevrat. Nesposobni su.

Pa i ja se nadam da je fejk njuz...
Ali nista me ne bi iznenadilo...
Ako si privodili Ljubu SlavijaInfo...onda...

...
nz o cemu se radi, ali nije nuzno zlo ako nekog pozovu na informativni razgovor. jos sa roditeljima.
nije bia kgb. ali da ima informacije o svemu, to ima.

zvucace botovski, ali ne znamo koje informacije bia ima. treba da se saceka epilog -

Danasnje generacije nemaju ni dan u vojsci, mislim na mladje i one ne mogu na ulici da izvrse prevrat. Nesposobni su.
Prevrat u zemlji u kojoj se održavaju izbori jeste besmislica samo po sebi.

"prema N1 saznanjima"

to ima tezinu u piiicku materinu :)
Sendvic za tebe...i komsiju.
Ako je dobro nafilovan margarinom tezina mu ne fali.

I onaj citat Radeta Serbedzije iz Variole.... znas ti dobro koji.

Ako ima poziva na upotrebu sile protiv ustavnog poretka,ugrožavanja bezbednosti državnih fukncionera i institucija i sl.BIA je dužna da postupa u skladu sa zakonom.
Koja je uloga BIA ako vlasti krse ustavni poredak?

Nemaju oni veze sa drzavnom bezbednoscu.

Back