Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 37.581
Juče si se učlanio na forum pa ne znaš....pogledaj teme, šta pišete, svaka častVeću nebulozu odavno nisam pročitao.
Svoje puste želje ostavi sebi i svojima, daleko ti lijepa kuća.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče si se učlanio na forum pa ne znaš....pogledaj teme, šta pišete, svaka častVeću nebulozu odavno nisam pročitao.

jel?Boje se da će im djeca pričati ekavicom ili koristiti srbizme zbog previše gledanja Pinka. Pink doživljavaju kao srpski kulturni imperijalizam, zato hoće da ga zabrane, a ne zato što je kič ili šund.Zabranjuju ga zato što ne vole Srbe,

zbog tvojih nebuloznih ljubavnih tema spram sarajeva vise nisi mod.Veću nebulozu odavno nisam pročitao.
ne treba zato pink...samo ukini net...i staro i mlado ima da ode u lazu.Samo se razmisljam kakva ce apokalipsa medju najvecim delom najstarije populacije nastupiti jednog dana kada se i u Srbiji bude desilo isto.
rekao ti ostavi sebi i svojima kao da si venerijanac a ne srbin...si video...ne ume ni da odglumiJuče si se učlanio na forum pa ne znaš....pogledaj teme, šta pišete, svaka čast![]()

veseli ga.... srbinaNove Srbije neće bit.S takvima poput tebe će ostat beogradski pašaluk, što me veseli.

nema veze toliko rem... i bbc lupeta lazi na 24h nivou vec moraju da im to puste posto su javni servis.Da Srbija ima REM, sva ta pink/informer gowna bi bila odavno zabranjena.
Loš i jadan izgovor.Juče si se učlanio na forum pa ne znaš....pogledaj teme, šta pišete, svaka čast![]()
i pisem malim slovima sa tackicama nepravilno fonetsko semioticki i sa erudicijom neprimerenom tvojim mentalnim uzansima.Ti si ovdje početnik na forumu, učlanjen tek u prošli petak?
@tab503

Ni ja, ali mnogi gledaju.Ja Pink ne gledam a generalno ni tv uopste.
E ako tako piše onda je stvarno slobodna.A ovako to piše "slobodna" Bosna
Pogledajte prilog 1866115
ZBOGOM MITROVIĆU: BH Telecom ukida Pinkove kanale sa Moje TV
Vlasnik Pinka Željko Mitrović važi za udarnog propagandistu, uz vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića, režila Aleksandra Vučića.
Uprava BH Telecoma donijela je odluku kojom se kanali srbijanske Pink grupacije ukidaju sa platforme Moja TV, otkriva Raport.
Prema informacijama Raporta, uprava BH Telecoma na čelu sa Amelom Kovačevićem već duže vremena pokušava pronaći model po kojem bi ugovor s Pinkom, čiji je vlasnik kontroverzni Željko Mitrović, bio raskinut bez štete po sam BH Telecom.
Problem je bio taj što je ranija uprava na čelu sa SDA-ovim Sedinom Kahrimanom potpisala ugovor s Pinkom i pred samu smjenu ga produžila, pa su novoj upravi faktički ruke bile svezane.
Problematično je to što BH Telecom isplaćuje stotine hiljade eura Pinku, dok na njihovim kanalima gostuju ratni zločinci te se priziva raspad Bosne i Hercegovine uz sataniziranje Bošnjaka.
Vlasnik Pinka Željko Mitrović važi za udarnog propagandistu, uz vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića, režila Aleksandra Vučića.
Sad je, kako saznajemo, uprava BH Telekoma pronašla način po kojem se ugovor s Pinkom neće produžiti pa bi i svi kanali za koje je Pink dobivao velike pare od građana BiH - nestati sa platforme Moja TV koja ima oko 240.000 pretplatnika.
ZBOGOM MITROVIĆU: BH Telecom ukida Pinkove kanale sa Moje TV

Ako je zbog toga onda ih razumijem i podržavam.Boje se da će im djeca pričati ekavicom
Zar je moguce da je BH Telekom to djubre imao u pretplati ,boze sacuvaj.Lude Bosnje ce tolerancija ubiti.Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović oglasio se na svom Instagram profilu povodom skandalozne odluke BH Telekoma da iz svoje ponude isključi 70 kanala TV Pink.
Pogledajte prilog 1866085
Mitrović koji je početkom dvehiljaditih dobio pasoš Bosne i Hercegovine kao zaslužni građanin za međuetničko pomirenje, poručio je da religijska i politička opredeljenja ne smeju biti ispred interesa gledalaca.
Željko Mitrović je u svom prepoznatljivom stilu, uz dozu zdrave logike i vizionarskog duha, objasnio pozadinu ove odluke, ali i ponudio ekspresno rešenje za sve verne gledaoce u Bosni i Hercegovini.
- Dragi moji Bošnjaci! Ja kao neko ko je u Sarajevu dobio pasoš Bosne i Hercegovine kao zaslužni građanin za međuetničko pomirenje, moram da primetim da to što sam ja na Američkoj, a ne na Iranskoj strani, verovatno razlog što više nećemo sarađivati sa BH Telekomom - napisao je Mitrović.
Naglasio je da odluka operatera da ukine Pinkove kanale praktično znači da se interesi publike više ne smatraju ključnim, već su ih zamenila politička i religijska opredeljenja. Ipak, on poručuje da ideja o bratstvu i zdravom razumu nema alternativu.
REŠENJE STIŽE ZA 30 DANA – PINK BOX ZA SAMO 5 KM!
Kao i uvek kada su u pitanju blokade ili opstrukcije, Mitrović ima spreman odgovor. On je najavio lansiranje sopstvene OTT ponude koja će građanima BIH omogućiti gledanje svih kanala po neverovatnoj ceni.
Na kraju svoje objave, Mitrović je poslao toplu poruku svim građanima, potpisujući se kao "večni i neizlečivi Jugonostalgičar", uz obećanje:
https://pink.rs/tv/766157/dragi-moj...otez-bh-telekoma-da-skloni-70-kanala-pinka-st
Pink.rs
Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, oglasio se kasno u noć sa važnom porukom za gledaoce u Bosni i Hercegovini, najavivši prekid saradnje sa tamošnjim operaterom BH Telekomom. Prema njegovim rečima, ova telekomunikaciona kompanija donela je odluku da iz svoje kablovske ponude na nivou BiH isključi čak 70 Pinkovih kanala.
- Ovo praktično znači da 70 tv kanala koje proizvodi tv Pink, neće više biti u ponudi ovog telekom operatera u BIH, jer se interesi gledalaca kod određenih kablovskih operatera više ne smatraju ključnim, već religijska i politička opredeljenja! Što se mene lično tiče, ja ću ostati privržen ideji o bratstvu bošnjačkog i srpskog naroda, ali i privržen ideji, da svi treba da se vodimo zdravim razumom, tolerancijom, ali i sopstvenim interesima
- Duboko verujem da će građani BIH, već za 30 dana, dobiti našu OTT ponudu i box za gledanje svih naših kanala, sa pretplatom od samo 5 KM mesečno! Dragi moji Bošnjaci, neće nas ponovo posvađati ni BH TELEKOM ni bilo koja politička partija, a imena mudraca koji učestvuju u ovoj kvazi - biznis seansi, pamtiće Pink ZAUVEK! Vidimo se uskoro u Sarajevu!
Danas, kako stvari stoje ne možeš biti slobodan čovjek i da imaš svoje sopstveno mišljenje a da se nekom ne zamjeriš.
Ovdje niko ne pita običan narod i gradjane da li se slažu ili ne o ukidanju Pink platforme u BiH.
Umjesto razgovora i uskladjivanjuu mišljenja na sceni je nastupilo neko mračno doba, nedostojno civilizacijskih vrijednosti i tolerancija.
Eto još jednog dokaza da ste SrbiZar je moguce da je BH Telekom to djubre imao u pretplati ,boze sacuvaj.Lude Bosnje ce tolerancija ubiti.
Ta odluka će najviše pogodit Bošnje navikle na zvezde Granda.Zar je moguce da je BH Telekom to djubre imao u pretplati ,boze sacuvaj.Lude Bosnje ce tolerancija ubiti.

Sinane i ŠabaneTa odluka će najviše pogodit Bošnje navikle na zvezde Granda.![]()
I mene čudi kako je moguće da su susedne zemlje tolike godine dozvoljavale emitovanje srbijanskih televizija i ekstremističkog propagandnog sadržaja u njihovim zemljama. Dobro je Crna Gora dogurala toliko blizu EU kad im narod truju pro-ruski ludaci sa srpskih televizija.Zar je moguce da je BH Telekom to djubre imao u pretplati ,boze sacuvaj.Lude Bosnje ce tolerancija ubiti.
Žex je proamerički, a muzika je islamska pretežnoI mene čudi kako je moguće da su susedne zemlje tolike godine dozvoljavale emitovanje srbijanskih televizija i ekstremističkog propagandnog sadržaja u njihovim zemljama. Dobro je Crna Gora dogurala toliko blizu EU kad im narod truju pro-ruski ludaci sa srpskih televizija.
Taj tip je vlasnik programa gdje Maric prica da su oni mrsavi iz logora u Prijedoru imali tuberkolozu pa zato bili mrsavi i da su Srbi tu cuvali ljude da ih mudzahediniji ne pobiju u logorima i oni tipu dozvolili program u BiH,pa ja bi tog direktora BH telekoma za jaja naopacke objesio ,koje lujke majko moja, nisu normalni.Ta odluka će najviše pogodit Bošnje navikle na zvezde Granda.![]()
To Bošnje očigledno nije zanimalo kad su gledali zvezde Granda.Taj tip je vlasnik programa gdje Maric prica da su oni mrsavi iz logora u Prijedoru imali tuberkolozu pa zato bili mrsavi i da su Srbi tu cuvali ljude da ih mudzahediniji ne pobiju u logorima i oni tipu dozvolili program u BiH,pa ja bi tog direktora BH telekoma za jaja naopacke objesio ,koje lujke majko moja, nisu normalni.
Izgleda,lujke sve zaboravile.To Bošnje očigledno nije zanimalo kad su gledali zvezde Granda.