BG: Izboden nožem u tuči navijača

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Beograd -- Mladić, koji je večeras teško ranjen nožem u tuči navijača u Beogradu, prebačen na kardiovaskularni institut na Dedinju. Njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno.

Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović kaže da je ranjenom mladiću pružena pomoć u toj službi i da je potom prebačen na kardiovaskularnu kliniku na Dedinju.
Kako je naveo, zdravstveno stanje tog mladića je teško.List "Pres" preneo je da je Nenad G. (23), za koga se pretpostavlja da je navijač fudbalskog kluba Rad, uboden nožem u masovnoj tuči koja se večeras oko 19 časova dogodila u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu. Njega i njegovog druga napali su navijači Zvezde, dodaje list.

"Dvojica mladića sedela su na klupi, kada se odjednom pojavila druga grupa navijača, koji su urlali i nosili zapaljenu baklju. Ova dvojica su pobegla u grmlje, ali su ih oni ubrzo isterali. Nisam video da li je neko povređen, pošto su se veoma razbežali", rekao je za "Pres" komšija koji je posmatrao sve sa prozora.

Ranjeni mladić je sam izvadio nož koji mu je zario u stomak navijač Crvene zvezde, a ubrzo ga je hitna pomoć prevezla u Urgentini centar.

Nenad G. je, kako saznaje "Pres", od ranije poznat policiji.


http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=26&nav_category=16&nav_id=629906

-----------------
Cvjećka, krasan dečko, al et, ne znam šta bi da ga napadnu. :roll:

Al imam osjećaj da ovaj Nenad dolazi na krstaricu. :mrgreen:
 

Back
Top