BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Наравно, али ако си већ "запазио" неку заставу која се по твом схватању НЕ УКЛАПА, ок... али онда очекујем да ЗАПАЖАШ ЗАСТАВЕ У ПРИНЦИПУ НА СВИМ СКУПОВИМА... а не селективно... те селективности ми је већ одавно пун к****
Па да поменемо скупове опозиције из 1996/97 године када су се на челу колоне вијориле заставе Немачке и САД. Две године касније САД је убила више стотина цивила у Србији.
Ја сам их подсетио на америчке и немачке заставе на челу колоне протеста опозиције 96/97, али нико не одговара.

Ma da, hajde da pomenemo sve skupove u zadnjih 50 godina da se ne bi bavili temom:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7326743&postcount=872

pa tako sto je to saka jada sto se tamo okuplja.
prazna kanta najglasnije tutnji kad se suta
Активизам је за тебе лупкање по тастатури и лупетање по форумима, за разлику од Отачастевног покрета Образ који је има и имаће одличне акције и кампање познате широј јавности Србије: растурање педерског бала, организовању и спровођењу акције Поклон Хиландару и Србима на Космету, акција подршке генералу Младићу путем плаката и др, акција "Зло вековно", многобројне трибине у већини градова Србије, гостовања на ТВ, ИТД.......

ИНИДАДА је много јак овде по форуму видим, опет се јуначи. Ако каже да бих их мотком, па што не дође да их мотком?

Evo ja se ne junacim, nego lepo pozivam sve Obrazovce da dodju kod mene na njivu tokom jeseni i da rade za 30 evra na dan. Za 20 dana mogu da zarade 600 evra. Bice umorni od posla i srecni sto su zaradili i nece im pasti napamet da mrse mooda po ulici za budalastine.

Па ти ако радиш на њиви то је твој проблем. Немају сви тако напоран посао, хвала Богу, као што га ти имаш. Ето, ја на пример, седим цео дан у канцеларији, радим, али не копам :)
Za 200€!Vidis to je kod nas problem-svi bi da sede i da zarade makar 100€,nego da "rintaju" za 600€...

Back