Bezobrazni lordovi tame :)

master.

Zainteresovan član
Poruka
106
Stvarni kraj Mayanskog kalendara jest 28.10.2011....Izmedju 28.10. 2011. i 21.12.2012. nalazi se 420 dana.

Dragi prijatelji,

prosledjujem vam dragocenu informaciju. John Carl Calleman je vrlo argumentovano objasnio da je stvarni kraj Majanskog kalendara 28.oktobar ove, 2011. godine.
Do tada je ostalo nešto više od mesec dana.

Dogadaji od početka ove, 2011. godine govore o enormnom ubrzanju vremena: nezapamćene poplave u Australiji i Brazilu početkom februara, zemljotres koji je pogodio drugi po veličini grad na Novom Zelandu, serija "revolucija" i ratova u arapskim zemljama (Tunis, Egipat, Libija, sirija, Jordan...), najgora sezona tornada u SAD-u tokom aprila (oko 500 mrtvcih) i najveće izlivanje Misisipija u poslednjih 100 godina, zemljotres, cunami i nuklearna katastrofa u Japanu; vulkan na Islandu ponovo na kratko zatvara vazdušni prostor Evrope, ogromni požari u Sibiru, širenje naftne mrlje u Meksičkom zalivu, ubistvo Osame Bin Ladena, smrtonosni virus ešerihije koli u Evropi, tj Nemačkoj i Holandiji (i katastrofalne posledice dezinformacija po poljoprivredu i ekonomiju Španije, Nemačke...), pomor ptica u americi, nestanak biljnih i životinjskih vrsta širom sveta, masakr u Norveškoj (70 mrtvih), u avgustu: odložen bankrot SAD-a 02.08, neredi u Londonu koji su razorili Totenhem, zemljotres na istoku SAD najjači od 1944, pad Tripolija i Gadafija... uragan koji je pogodio istok SADa... Približavanje komete Elenin (najbliže Zemlji izmedju 23.9 i 16.oktobra 2011.) i komete Levi (07.januar 2012)...

Pogledajte obavezno tekstove Karla Kalemana:

Negde sam gledala da su Maje svoj kalendar vodile u četiri epohe - pri tom svaka traje po nekoliko stotina godina. Po njima se 21.12.2012. završava jedna i počinje četvrta koja nas uvodi u zlatno doba.

Svako veruje u ono što želi, a ja želim da verujem da će nam biti bolje a ne da se cimam o nekakvom smaku sveta.

Ratova, ubistava i prirodnih nepogoda je bilo i biće ih, na žalost pa svet opet stoji i postoji. :manikir:

Imaš li neku ideju šta bi mogli konkretno da radimo? Mislim...šta da ja kažem sad mom komšiji? Da je kraj kalendara drevne civilizacije? I kako da se organizujemo da vodimo novi svet?

Mislim da komsiji ne mozes da kazes nista, jer ja ne mogu ni mojima u kuci (sinu i muzu). Zasto? Zato sto ni u sta ne veruju, za njih su ovo samo gluposti, a za mene nisu. Ja osecam da se vreme ubrzava, setva i zetva, kao i ostalo. Stalno se pitam sta ja kao pojedinac mogu da uradim? Sta konkretno raditi? Volela bih da se neko javi, da nastavimo temu i diskusiju.
Prvo sto mi pada na pamet je, budimo bolji ljudi, ne mozemo spavati u dva kreveta istovremeno, ni pojesti dva rucka odjednom, razmisljajmo svojom glavom, ne povodimo se za procitanim, pokusajmo da prepoznamo zamaskiranog neprijatelja....:dash:

Poslednja izmena:
Mislim da komsiji ne mozes da kazes nista, jer ja ne mogu ni mojima u kuci (sinu i muzu). Zasto? Zato sto ni u sta ne veruju, za njih su ovo samo gluposti, a za mene nisu. Ja osecam da se vreme ubrzava, setva i zetva, kao i ostalo. Stalno se pitam sta ja kao pojedinac mogu da uradim? Sta konkretno raditi? Volela bih da se neko javi, da nastavimo temu i diskusiju.
Prvo sto mi pada na pamet je, budimo bolji ljudi, ne mozemo spavati u dva kreveta istovremeno, ni pojesti dva rucka odjednom, razmisljajmo svojom glavom, ne povodimo se za procitanim, pokusajmo da prepoznamo zamaskiranog neprijatelja....:dash:

Neprijatelja ima koliko hoćeš, ali ja trenutno nemam ni najosnovniju ideju kako organizovati novi svet. Pre toga treba da znamo šta će biti sa starim. I nemoj da misliš da ćemo ga ti i ja organizovati iz naših dnevnih soba pored toliko moćnika širom planete. Za običnog smrtnika postavljaš nerealne ciljeve.

:cool:
Па треба организовати себе самог/саму...
Лако је писати о томе.
Можеш бити храбар ако имаш комад земље са воћњаком и баштом.
Приде и пчеле, као моја фамилија...
Мислим, ако привремено или уопште више не буде новца.
Робно - новчана размјена...
А шта ћемо са бројним испраним мозговима по Балкану?
О планети тек да не причам.
Нема смисла цимати се, крај ће бити кад буде.
А неће ускоро...

Milion puta jedno te isto... smak sveta, još samo što ne objave tačan sat, minut i stotinku... kako vam više ne dosadi... ajde bar malo mašte, da pričamo o smaku Mjeseca, Jupitera, pretvaranju Himalaja u brežuljke, podvlačenju Afričke tektonske ploče pod Evropu...

Neprijatelja ima koliko hoćeš, ali ja trenutno nemam ni najosnovniju ideju kako organizovati novi svet. Pre toga treba da znamo šta će biti sa starim. I nemoj da misliš da ćemo ga ti i ja organizovati iz naših dnevnih soba pored toliko moćnika širom planete. Za običnog smrtnika postavljaš nerealne ciljeve.

Delimicno sam saglasna sa tobom, da neprijatelja ima koliko hocemo.
E sad da se malo udaljim od teme. Uzmimo 1941.godinu i Srbiju. Pakt srusen. Srbija u haosu i rasulu. "Pojavljuju" se komunisti, cetnici, ljoticevci i mozda jos neki, istorija mi trenutno nije jaca strana. Kome prici? Cekati da neko drugi "odradi posao" za nas? Boriti se? Sa kim i protiv koga? Biti pasivan, gledati svoja posla, pa se pridruziti pobedniku?
Da, jesam obican mali smrtnik i nisam rekla da cu ga ja organizovati. Ovo sam shvatila kao borbu na nivou energija. Ako su moja razmisljanja tacna, tu kao pojedinac dosta mozemo da ucinimo i iz nase dnevne sobe.
Kao prvo, ne dozvolimo neprijatelju da se hrani nasim strahom i jaca.
Drugo, ljubav sve pobedjuje. Promenimo nase misli, zelje, dela. Izgleda malo. Da, jedan covek je kap u okeanu, ali ako nas bude vise, zasto mi ne bismo bili taj okean ili okeani?

Poslednja izmena:
Управо тако...
Не дозволимо Кастанединим "сисачима" да нам узимају енергију.
Ко није разумио, нека узме и нађе о Карлосу Кастанеди нешто више...
Ако свако од нас буде мислио "јадан ја у својој дневној соби", куку леле.
Изађите из дневних и других соба, одџебите ТВ пријемник, дружите се.
Возите бицикл,шетајте,пуните батерије Сунчевом енергијом.
Шта тек да кажу они који немају никакве собе?
Занимљиво је да су, према искуствима путописаца и туриста, они позитивнији.
Нису оптерећени материјалним, јер знају да нико заправо нема ништа.
Ту смо док јесмо, па хајде да се зезамо...

Управо тако...
Не дозволимо Кастанединим "сисачима" да нам узимају енергију.
Ко није разумио, нека узме и нађе о Карлосу Кастанеди нешто више...
Ако свако од нас буде мислио "јадан ја у својој дневној соби", куку леле.
Изађите из дневних и других соба, одџебите ТВ пријемник, дружите се.
Возите бицикл,шетајте,пуните батерије Сунчевом енергијом.
Шта тек да кажу они који немају никакве собе?
Занимљиво је да су, према искуствима путописаца и туриста, они позитивнији.
Нису оптерећени материјалним, јер знају да нико заправо нема ништа.
Ту смо док јесмо, па хајде да се зезамо...

TV sam izbacio.
Trčim. Šetam. Vozim bicikl. Sungazing kad god stignem.
Ako treba još nešto, samo kažite.

Back