Bezobrazluk perača biografija SNS-a

lepa rada

Obećava
Poruka
78
Bezobrazluk perača biografija SNS-a
Saopštenje za javnost, LDP | 21.08.2009.

Žalostan je bezobrazluk kojim perači biografija iz Srpske napredne stranke optužuju LDP za neprincipijelnost politike, boreći se navodno za slobodu medija.

Od svih recikliranih kadrova koje imaju, ovoga puta su se odlučili za Nebojšu Stefanovića, danas jednog od portparola naprednjaka, a nekada čoveka koji je kao izaslanik JUL-a i radikala zauzimao na silu nezavisni Studio B.

Nebojša Stefanović je čovek koji je pod zaštitom Vojislava Šešelja i Miloševićevog ministra Miloševićevog informisanja Aleksandra Vučića ukrao Studio B od Beograđana, po zlokobnoj uredbi Vlade kojom je u proleće 2000. Srbija gurnuta u potpuni medijski mrak. Stefanović je i tada bio, kao i danas, spreman da gazi preko leševa kako bi ostvarivao svoje ambicije. Nekada se to zvalo patriotizmom, danas Stefanović i njegovi šefovi sebe nazivaju naprednjacima.

Za LDP nikada nije bilo dovoljno samo podsećanje na sve ono što su takvi ljudi radili ovoj zemlji. Nije dovoljno deset godina i pokušaj medijskog ispiranja prljavih biografija. Zbog toga podsećamo da Srbija, sa ovom ili onom vlašću, još uvek ima važeći zakon o lustraciji. Uskoro ćemo se izboriti za novi i uređen sistem života u Srbiji u kojoj će se i taj zakon primenjivati. I na Stefanovića, i na sve druge koji su u prošlosti ili danas kršili ljudska prava.


neverovatno ali izgleda da je ldp upravu makar za ove spodobe iz sns koji bi i rodjenu majku a ne neku politicku doslednost prodali za lovu...........a ovog nebojsu jos predstavljaju kao mladog i perspektivnog naprednjaka
 

Back
Top