Bezizlazna situacija?

Trudim se.
Samo se ponekad ne vredi boriti sa vetrenjačama. Vidim stvari onakvim kakve jesu.
Jer se ne mogu promeniti. Mogu da utičem samo na to na koji način ih prihvatam ( ili ne ).
Nisam siguran da iko vidi situaciju ili stvari onakvim kako jesu, svi imamo prizmu kroz koju gledamo.
Zavisno od situacije, mozda treba biti vise proaktivan, ili pokusati radeliti problem na manje delove, obicno kad vidimo veliki zadatak pred sobom se obesrabrimo, ali ako ih podelimo i resavamo dio po dio, onda bude lakse se motivisati i postici neke rezultate.

Nisam siguran da iko vidi situaciju ili stvari onakvim kako jesu, svi imamo prizmu kroz koju gledamo.
Zavisno od situacije, mozda treba biti vise proaktivan, ili pokusati radeliti problem na manje delove, obicno kad vidimo veliki zadatak pred sobom se obesrabrimo, ali ako ih podelimo i resavamo dio po dio, onda bude lakse se motivisati i postici neke rezultate.
Tačno, ali postoje problemi, koje treba rešavati u jednom zalogaju. Tu čovek, mora, veoma brzo da reaguje. Za ostalo se slažem u potpunosti

Tačno, ali postoje problemi, koje treba rešavati u jednom zalogaju. Tu čovek, mora, veoma brzo da reaguje. Za ostalo se slažem u potpunosti
Postoje, ali u vecini slucajeva se mogu razdeliti na vise delova- jer problem je uglavnom sto se ljudima situacija cini bezizlaznom, jer se osecaju preplavljeno, smrvljeno, ili se osecaju mali kao misevi pred velicinom zadatka, u tom slucaju se povlace i jedini nacin je kao sto sam rekao da resavaju komadic kao komadic.
Clan zelena milja, po mom misljenju bi trebala malo da se otvori prema svetu, ovo je losa taktika:
"Ovaj član je ograničio ko može pregledati njegov kompletan profil"
jer recimo, ako bih hteo da je kontaktiram bilo bi mi neprijatno i verovatno, zapravo sigurno bih odustao.
A siguran sam da ona nikad nece nikog kontaktirati. Pat pozicija koja zaista deluje kao bezizlazna situacija.

Preterana otvorenost nije dobra, mislim da je umerenost dovoljna.
Uvek daje najbolje rezultate. Čak iako se čini monotonom i dosadnom.
Razgovor je ok, razmena mišljenja i iskustva. Do određene mere.
Dok ne postane licno, tad se dizu zidovi.
No, razumem te i sam sam takav u velikoj meri.
U velikoj meri svi si sami krojimo sudbinu, samo sto mnogi ocekuju da ce im neko resiti probleme ili da ce doci do deux ex machina slucaja.

nekrojimo mi sudbinu nego sudbina kroji nas
Rekao sam u velikoj meri, jer zavisimo od mnogih vanjskih faktora. No u svakoj datoj situaciji mozemo barem pokusati izvuci najbolji moguci ishod.
iliti:
"Ako nece breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu".
Vecina ovih bezizlaznih situacija o kojima se govori ovde zapravo nisu bezizlazne situacije, niko od forumasa nije zaglavio u gasnoj komori u Ausvicu.

Rekao sam u velikoj meri, jer zavisimo od mnogih vanjskih faktora. No u svakoj datoj situaciji mozemo barem pokusati izvuci najbolji moguci ishod.
iliti:
"Ako nece breg Muhamedu, onda će Muhamed bregu".
Vecina ovih bezizlaznih situacija o kojima se govori ovde zapravo nisu bezizlazne situacije, niko od forumasa nije zaglavio u gasnoj komori u Ausvicu.
netačno

Back