Bezim od ljubavi...jedna ozbiljna tema

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas tako..vec par meseci ona bezi.Zelela je ljubav..nije morala biti za uvek i fatalna ali da bude uzvracena.I kada je srela..njega koji je slican njoj,ko misli kao ona.zeli kao ona..uhvatio je strah od vezivanja i odgovornosti koju ta ljubav nosi..osecaja da ce izvisiti kada bude najbolje. Elem..ova pricica je ustvari pitanje:
Sta mislite o svemu ovome i osobama koje se od uzvracene ljubavi uplase,pobegnu ili izazovu prekid..ili cak i ne udju u vezu ...

Odlicna je tema i za mene jako mucna, jer sam jednu curu mnogo voleo i zeleo s njom ozbiljnu vezu, ali ona mi je rekla kako je nju strah od vezivanja i sl. Osecao sam se grozno i prilicno izdano.

ma kakav strah i bežanje....tu nema ljoobavi....ili taj ko beži ne voli...ne znam ša nije jasno u tom smislu.....vi dodooše možete da mažete sebi oči...maslacem, pooterom, kerozinom...al taj šo bega od vas..i navodno....volim te ja, al se pravim da se plašim..u stvari se i plašim..jer soomnjam da si psihopta...i da si težak lik koji će da me uznemirava....uz to sam te kreso 200 poota i pozajmila si mi pare...iam kao troonku neke moralne savesti...aj se foliramo...

Nikad nisam bjezala od ljubavi samo sam trazila pravu...i nasla...
"Voljela" sam i prije ali nije to to,kad imas neki cudan osjecaj da nesto fali,il'sumnja,stalno te nesto boli u grudima,to za mene nije lijep osjecaj...lijepo je kad sam opustena,bezbrizna,sigurna u svoju i njegovu ljubav,kad sve tece spontano,nema nedorecenog...:)

ma kakav strah i bežanje....tu nema ljoobavi....ili taj ko beži ne voli...ne znam ša nije jasno u tom smislu.....vi dodooše možete da mažete sebi oči...maslacem, pooterom, kerozinom...al taj šo bega od vas..i navodno....volim te ja, al se pravim da se plašim..u stvari se i plašim..jer soomnjam da si psihopta...i da si težak lik koji će da me uznemirava....uz to sam te kreso 200 poota i pozajmila si mi pare...iam kao troonku neke moralne savesti...aj se foliramo...

:lol::lol::lol:
najgori si

Back