- Poruka
- 23.504
www.novinky.cz/internet/vyzkumnici-premisleji--jak-prenaset-bezdratove-energii_101483_9tmfp.html
Do sada prenešena na razdaljinu 5 metara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, tu sam vas čekao. Vi meni postavljate linkove na najglupljem jeziku na svetu - engleskom i ja razumem svaku stotu reč. Vi od Češkog možete, ako se malo udubite, razumeti bar 30%.Nepenthes:Sve je to super, al' ne razumem ceski, a zanima me o cemu se radi![]()

Ja, moja žena, sin i moj drug Vito.Obersturmfuehrer:e **** ga ti, engleski je univerzalni jezik, a ko jos zna ceski...

Onaj koji nikada nije čuo Češki može da ga razume, kako rekoh, 30%. Da smo na ladji, ja bih vam preveo ono što je interesantno. :wink: A imate tamo na engleskom, koji institut to radi. 

Šta da vam radim, kad ovaj link postoji samo na Češkom. :wink: Ameri i Englezi ništa ne uzimaju niti prenose, ako nisu izmislili oni. To je bio isti slučaj kao i sa Plutonom.Obersturmfuehrer:ja znam italijanski...
kvanto kosta jedno piccollo orgasmo?
a ja postavio link o Leonidima i na srpskom![]()
Ne znam da li ste i čuli da su Korejci pronašli lek za rak mekih tkiva? Ovde se o tome uveliko piše. A tu u Srbiji? Samo ono što prenesu Amerikanci?
Ja sam nekada govorio italijanski bolje nego francuski. Sada si me podsetio, pa malo razmišljam. Ostalo mi je iz italijanskog jezika više znanja nego iz engleskog i nemačkog zajedno, koje sam učio u školi. Jezik se lako zaboravi ako ne konverziraš.Obersturmfuehrer:ja znam italijanski...
Uno. :wink: I ne piccollo, nego: grandeObersturmfuehrer:ja znam italijanski...

Udarile su mi suze na oci kad sam ovo procito. :-)Original postavio Obersturmfuehrer
e **** ga ti, engleski je univerzalni jezik, a ko jos zna ceski...
Ja, moja žena, sin i moj drug Vito.
Si signore.Io parlare italiano.proximo:Udarile su mi suze na oci kad sam ovo procito. :-)
Pricate i talijanski,
kumperano site le djokinooo. Hehehe

Prenos energije je ostvaren samo u direktnom usmerenju od emitora (antene odašiljača)do prijemnika. Prostorni odašiljač (emitovanje energije u svim pravcima) se pokazao izuzetno štetnim po živa stvorenja. Naučnici trenutno rade na odstranjenju ovog problema.Nepenthes:Pa znas sta, ja sam jedino razumela da su u pitanju neke antene i posebna frekvencija koja ne skodi okolini. Zanima me na kom principu to radi

Sada žurim. Prevešću ti večeras kada se vratim.Obersturmfuehrer:
Evo, za početak:Obersturmfuehrer:ajd
cekamo

Pa, to sam ja davno riješio, samo da vidim kako ću tarifirativ.v.ilic:www.novinky.cz/internet/vyzkumnici-premisleji--jak-prenaset-bezdratove-energii_101483_9tmfp.html

To ti je Glavni Kuvar-Intra. Takodje vrsni naučnik sa mnogo nagrada i patenata. To je jedna od njegovih mudrosti. Kuva veoma dobro. :wink:rasa77:Sve je ovo lepo, bar kako izgleda, al ja ne razumem topic? Sta je ovaj, sta je ovaj sinko hteo reci? Hocu reci, pitati?