Ordinary Player
Iskusan
- Poruka
- 6.040
recimo da se bluetooth za bezicni mis zagubi/polomi,jel taj mis otpisan ili moze da posluzi neki drugi bluetooth koji radi na istoj frekvenciji . Al da naglasim taj bluetooth nije od misa vec jedan od ohih koji se kupuju za povezivanje telefona i pc-a.
po nekoj mojoj logici to bi trebalo da moze,al postoji drugi problem,taj njegov fabricki mora da automatski prepoznaje mis pri paljenju kompa i uspostavlja konekciju,dok bi ovaj drugi morao da saceka dizanje os-a pa da se preko programa bluesoleil uredjaj pronadje.
E sad tu je caka,bluesoleil moze automatski da se podigne al mislim da ne moze automatski da pronadje uredjaj i da se konektuje na njega vec mora da se KLIKNE ovaj crveni krug,samim tim za svako pokretanje racunara iziskuje klikanje drugim misem (mozda i tastaturom moze)
Vase misljenje,izvodljivo ili ne ,i sta se radi u ovakvom slucaju
mozda ima posebno da se kupi rf reciver/emiter za miseve odredjene marke
po nekoj mojoj logici to bi trebalo da moze,al postoji drugi problem,taj njegov fabricki mora da automatski prepoznaje mis pri paljenju kompa i uspostavlja konekciju,dok bi ovaj drugi morao da saceka dizanje os-a pa da se preko programa bluesoleil uredjaj pronadje.
E sad tu je caka,bluesoleil moze automatski da se podigne al mislim da ne moze automatski da pronadje uredjaj i da se konektuje na njega vec mora da se KLIKNE ovaj crveni krug,samim tim za svako pokretanje racunara iziskuje klikanje drugim misem (mozda i tastaturom moze)
Vase misljenje,izvodljivo ili ne ,i sta se radi u ovakvom slucaju
mozda ima posebno da se kupi rf reciver/emiter za miseve odredjene marke
Poslednja izmena: