S senan Zainteresovan član Poruka 387 07.03.2019. u 20:27 - Bezicna kaseta kao mp3 plejer #1 Stvarno genijalno,stavis kasetu u auto kasetofon i bez kabla koristis mp3 plejer.
Metronomy Buduća legenda Poruka 45.319 07.03.2019. u 21:52 - Bezicna kaseta kao mp3 plejer #2 Jap, samo kasni jedno 20 godina.... Nego, jesi li ti nasao youtube player, bez telefona to mi treba sada....i da ima radio, pride....
Jap, samo kasni jedno 20 godina.... Nego, jesi li ti nasao youtube player, bez telefona to mi treba sada....i da ima radio, pride....
S senan Zainteresovan član Poruka 387 08.03.2019. u 00:14 - Bezicna kaseta kao mp3 plejer #3 Metronomy: Jap, samo kasni jedno 20 godina.... Nego, jesi li ti nasao youtube player, bez telefona to mi treba sada....i da ima radio, pride.... Kliknite za proširenje... Sta kasni? Ocigledno nisi pogledao video do kraja
Metronomy: Jap, samo kasni jedno 20 godina.... Nego, jesi li ti nasao youtube player, bez telefona to mi treba sada....i da ima radio, pride.... Kliknite za proširenje... Sta kasni? Ocigledno nisi pogledao video do kraja