- Poruka
- 24.122
Bolonjeze sos i Schar testenina
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам за ту кашу, где могу да је купим, у којој продавници? У Максију узимам безглутенску Добро кашу од чоколаде са хељдом, одлична је. Пробала Добро пиринчану и није лоша, али хељдина је далеко боља.
Палачинке од безглутенског брашна, лепше од пшеничног, потписујем:
Умутити жицом 2 јаја, додати 8 кашика "Schar" брашна, 1-2 кашике уља и око 250 мл воде собне температуре. Смеса је довољна за 6 палачинки.
Meni palacinke ne uspevaju, lepe se, razvlace a probala sam ih na nekiliko nacina.
Pokusacu i sa tvojim receptom.
Користим тефлонски тигањ, подмажем сваку другу палачинку уљем, а смеса је баш добра, по мом укусу свакако. Да напоменем, ако буде мало грудвица од брашна при мешању нема везе, све се при пречењу лепо сједини, није као пшенично брашно. Пробај па јави како је испало.
Користим тефлонски тигањ, подмажем сваку другу палачинку уљем, а смеса је баш добра, по мом укусу свакако. Да напоменем, ако буде мало грудвица од брашна при мешању нема везе, све се при пречењу лепо сједини, није као пшенично брашно. Пробај па јави како је испало.
Bas gledam neko se setio pravi smesu za proteinske palacinke za bodybildere.
Kad ono neko se dosetio proteinska masa za minut palacinke za vegane.
Razumem ko ima zdravstveni problem ali ovako izbacivanje glutena, veganstvo i vegerarijanstvo mi dodje kao neko sektasenje.
Nije iskljuceno. Nisam ja u pravu uvek a nisam ni najpametniji.S’ oprostenjem, ali vecu glupost nisi mogao da lupis.
Umesto da vam prodaju skupe bezglutenske proizvode i brašna,
probajte da nađete proizvođače starih sorti pšenice. Zapravo smo
alergični na gluten iz hibridnih i genetski modifikovanih sorti.
Stare sorte sadrže pozitivan gluten na koji nema alergijskih
reakcija.