Da li postoji kod nas bezbolan popravak zuba ali ne sa klasicnom anestezijom.Ja sam cuo da postoji neka pasta koja se maze a i elektroanalgezija.Da li neko zna sta o ovome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milantaa:Da li postoji kod nas bezbolan popravak zuba ali ne sa klasicnom anestezijom.Ja sam cuo da postoji neka pasta koja se maze a i elektroanalgezija.Da li neko zna sta o ovome
Alo...katana_blade:milantaa:Da li postoji kod nas bezbolan popravak zuba ali ne sa klasicnom anestezijom.Ja sam cuo da postoji neka pasta koja se maze a i elektroanalgezija.Da li neko zna sta o ovome
Moja zena je stomatolog i ona u svojoj ordinaciji vec duzi niz t.j. skoro 10 godina koristi veoma uspesno aparat za elektroanalgeziju.To je kopija Americkog aparata i o njoj i njenom radu s tim aparatom su u nekoliko navrata pisale i novine i s time se pojavljivala i na tv-u. Ako si zainteresovan za dolazak kod nje u ordinaciju za popravku zuba uz pomoc aparata za elektroanalgeziju, javi se na mob.
o63/7708-763, ili posalji mail na
kabukimaster@fastmail.fm![]()
![]()
Ja sam cuo za gel koji se koristi kao anestezija.Maze se povrsina desni oko zuba koji ce se obradjivati.A elektroanalgeziju sam gledao na TV-u pre nekoliko godina (neka engleska ordinacija).To me zanima ne toliko zbog eliminacije bola vec zbog toga sto patim od povisenog krvnog pritiska ,pa smatram da bi njena upotreba smanjila traume i nezeljene efekte pri lecenjukatana_blade:Sto se tice gela koji pominjete za otklanjanje karijesa on predstavlja hemijsko sredstvo, najcesce jaku fosforicnu kiselinu koja vrsi nagrizanje omeksalog dela zuba, i nije istina da je sve tako bezbolno jer ako je karijes blizu pulpe-zivca onda se bol i te kako jak oseti i tada moze da se desi komplikacija da se cak nerv upali. Ovo je samo preporucljivo za neke male lezije i plice kavitete. Pozdrav dr Svetlana Petkovic, doktor stomatologije![]()