bezbolan popravak zuba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milantaa:
Da li postoji kod nas bezbolan popravak zuba ali ne sa klasicnom anestezijom.Ja sam cuo da postoji neka pasta koja se maze a i elektroanalgezija.Da li neko zna sta o ovome

Moja zena je stomatolog i ona u svojoj ordinaciji vec duzi niz t.j. skoro 10 godina koristi veoma uspesno aparat za elektroanalgeziju.To je kopija Americkog aparata i o njoj i njenom radu s tim aparatom su u nekoliko navrata pisale i novine i s time se pojavljivala i na tv-u. Ako si zainteresovan za dolazak kod nje u ordinaciju za popravku zuba uz pomoc aparata za elektroanalgeziju, javi se na mob.
o63/7708-763, ili posalji mail na
kabukimaster@fastmail.fm :P :P

katana_blade:
milantaa:
Da li postoji kod nas bezbolan popravak zuba ali ne sa klasicnom anestezijom.Ja sam cuo da postoji neka pasta koja se maze a i elektroanalgezija.Da li neko zna sta o ovome

Moja zena je stomatolog i ona u svojoj ordinaciji vec duzi niz t.j. skoro 10 godina koristi veoma uspesno aparat za elektroanalgeziju.To je kopija Americkog aparata i o njoj i njenom radu s tim aparatom su u nekoliko navrata pisale i novine i s time se pojavljivala i na tv-u. Ako si zainteresovan za dolazak kod nje u ordinaciju za popravku zuba uz pomoc aparata za elektroanalgeziju, javi se na mob.
o63/7708-763, ili posalji mail na
kabukimaster@fastmail.fm :P :P
Alo... :evil:
Nema reklamiranja.

E ajde malo opsirnije objasni kako se ,po kom principu se popravljaju zubi sa tim aparatom?
I kako to da nista ne boli...
Ja sam cula da ima neki gel koji se namaze, koji omeksa taj pokvareni deo zuba, pa se veoma lako skine..i kao nista ne boli?
:roll:
I koliko je to ustvari zdravo?tj.dobro za zube?

Evo objasnjenja kako radi aparat ya elektroanalgeziju- za bezbolnu popravku zuba bez injekcije na zalost mnogih kolega koji i dan danas ne priznaju njegovu efikasnost, ali to nije ni vazno, jer su njegovu blagodet osetili mnogi pacijenti, a kod njih nema prevare pogotovo kad sami placaju nase usluge. Zahvaljujuci elektronici i blagoj impulsnoj struju dolazi do kratkotrajnih poremecaja u fizicko-hemijskim procesima neurotransmitera sinaptickih veza izmedju dva neurona, nekako se nerv zbunjuje prosto receno i tada se gubi osecaj bola. Ovo nije reklama, ovo je informacija za ljude kojima je dosta bola i injekcija. Pozdrav dr Svetlana Petkovic :P

Sto se tice gela koji pominjete za otklanjanje karijesa on predstavlja hemijsko sredstvo, najcesce jaku fosforicnu kiselinu koja vrsi nagrizanje omeksalog dela zuba, i nije istina da je sve tako bezbolno jer ako je karijes blizu pulpe-zivca onda se bol i te kako jak oseti i tada moze da se desi komplikacija da se cak nerv upali. Ovo je samo preporucljivo za neke male lezije i plice kavitete. Pozdrav dr Svetlana Petkovic, doktor stomatologije :P

katana_blade:
Sto se tice gela koji pominjete za otklanjanje karijesa on predstavlja hemijsko sredstvo, najcesce jaku fosforicnu kiselinu koja vrsi nagrizanje omeksalog dela zuba, i nije istina da je sve tako bezbolno jer ako je karijes blizu pulpe-zivca onda se bol i te kako jak oseti i tada moze da se desi komplikacija da se cak nerv upali. Ovo je samo preporucljivo za neke male lezije i plice kavitete. Pozdrav dr Svetlana Petkovic, doktor stomatologije :P
Ja sam cuo za gel koji se koristi kao anestezija.Maze se povrsina desni oko zuba koji ce se obradjivati.A elektroanalgeziju sam gledao na TV-u pre nekoliko godina (neka engleska ordinacija).To me zanima ne toliko zbog eliminacije bola vec zbog toga sto patim od povisenog krvnog pritiska ,pa smatram da bi njena upotreba smanjila traume i nezeljene efekte pri lecenju

Znam da kasnim jednooooooooohoho 6 godina sa odgovorom ali da, postoji bezbolan način popravke zuba. U pitanju je laser koji može da radi i u mekim i u tvrdim tkivima, i u 95% slučajeva je potpuno bezbolan i bez davanja anestezije a nema ni zujanja ni vibriranja ni pritiska. Stvarno komfor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back