- Poruka
- 63.220
Šta mislite o zadatku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма наравно, све си нам објаснио пошто смо ми хомофоби?А, пази, да је писало ,,замисли да си постао зец/лисица/кокошка/лав - шта би радио?", нико не би ни приметио ништа.
О овоме су иначе још 2020. хистерисали.
Беспослен поп и јариће крсти, битно да се он посрао у нешто.
Какви хомофоби, о чему причаш ти, где сам ја споменуо ишта у том контексту? Сам паднеш, сам се убијаш, потражи стручну помоћ пре него што буде касно, параноја је опака бољка, брзо страда здравље, најпре психичко па с њим и физичко.Ма наравно, све си нам објаснио пошто смо ми хомофоби?
Коме бре више продајете маглу?
Izdaćemo udžbenik ali biste mogli da izbacite ovo ili ubacite ono...Поента је да то са издавачима нема никакве везе, како си раније написао. Дакле, лупаш глупости и кад те ухвате у томе, мењаш причу и мислиш како нико не примећује, да су сви малоумни.
Ае, вози.
razvijanje empatije?Неки су брзо заборавили лекције и вежбе о емпатији и другачијој перспективи које смо сви имали у ОШ, које су и наши родитељи имали. Али, шта их брига за све то кад је данас модерно и тренди копирати западњачке дебиле, тражити у свему скривено значење, сублиминалне поруке, сатанистичке симболе, глобалне завере... Све је woke, сви имају агенду, све је пропаганда, сви су потплаћени, за све оно за шта до јуче нису ни чули, данас су експерти. Зашто? Зато што уживају у гутању глупости које цветају на истом оном западу који им је толико омражен. Не могу људи без усвајања свакојаких дебилизама које на том западу шире разноразни дегенерици. Ево чак и у овом задатку се јавља та изрека ,,у туђим ципелама" која тако одвратно рогобатно звучи на српском, а потпуно непотребна јер у нашем језику имамо добро познат еквивалентан идиом ,,у туђој кожи". Свакодневно гледам како људи пишу ,,моја шољица чаја, на крају дана, узело ми много времена" и још гомиле западњачких фраза којима не могу да одоле и преузимају их буквално их преводећи, а онда се жале што се усвајају позајмљенице из других језика, кме кме. Тешка је то иронија, народе мој напаћени, тешка.
Добро је ипак све док не почну да увиђају какву агенду њихова сопствена држава има док се они замајавају замишљеним агендама о којима читају на западњачким таблоидним порталима или на домаћим који само преводе са тих западњачких, или какву пропаганду шири њихова држава, како и колико су потплаћени сви који на криминал и злоупотребу положаја окрећу главу... Само да то не примећују и поводом тога нешто случајно не предузму и све ће бити добро. Једите код Џоа... овај, гласајте за Вучка. Он воли Србију и на њега стално спремају атентате, то је доказ колико је он добар и поштен и фер и велик. Он ће КиМ да врати, земљу да препороди, заједно са брацом, док његови кољу људе и праве од њих кобаје, гаје плантаже канабиса и хапсе и пребијају демонстранте.
Какви хомофоби, о чему причаш ти, где сам ја споменуо ишта у том контексту? Сам паднеш, сам се убијаш, потражи стручну помоћ пре него што буде касно, параноја је опака бољка, брзо страда здравље, најпре психичко па с њим и физичко.
muskarci i zene NISU isti, imamo razlicite delove , mozak nam radi drugacije. NECE se stvoriti postovanje osobe ako ih izjednacis
Ne, lepo piše "zamisli da si promenio pol", promenom pola se menja i piša.Kakvo crno izjednačavanje, pogotovo u ovom kontekstu
"staviti se u nečije cipele" znači promeniti perspektivu. Ne polne organe.
Не, то ти и теби слични тако замишљају да функционишу ствари, као мали Перица. Дупе даље од фотеље нису макли, прочитали више од школске лектире (и Деретићеве ,,историје") нису, али о свему знају да лупетају и филозофирају.Izdaćemo udžbenik ali biste mogli da izbacite ovo ili ubacite ono...
Kako mali Perica zamišlja... epizoda 102.
Да, нису исти, то и јесте поента, побогу. Замислити се на један дан у туђој кожи (ходати у туђим ципелама), стећи увид у то како се осећају, у овом примеру, девојчице кад их задиркују. Свако може да има љубимца и да доживи да угине, али не може свако да буде неко други. Поента дакле није изједначити се с другима, већ увидети међусобне разлике, баш како си и сам рекао, што помаже деци да развију осећај поштовања према различитим особама, у овом случају према супротном полу.razvijanje empatije?
to bi bilo * ani je umrla kuca, ona je tuzna. da li imas kucu , mozes li zamisliti kako bi tebi bilo, koliko bi ti bio tuzan*
muskarci i zene NISU isti, imamo razlicite delove , mozak nam radi drugacije. NECE se stvoriti postovanje osobe ako ih izjednacis
nego ako uvidis razlike , slabe i jake strane , cenis te kvalitete.
Ne, lepo piše "zamisli da si promenio pol", promenom pola se menja i piša.
deca u cetvrtom razredu jedva znaju razliku medju polovima
znaju tipa * mi igramo fudbal , devojcice lastis *
cilj ovakvih zadataka je - UBACITI MISAO O PROMENI POLA
ta misao im ne bi ni pala na pamet
Mislim da ne znam čemu ovo služi. Četvrti razred osnovne škole
Ne bi ni vama da unapred ne tumačite sve kao nečiju agendu, iako tumačenja može biti bezbroj.
Ne blamiraj se više, počinje da mi bude žao.Не, то ти и теби слични тако замишљају да функционишу ствари, као мали Перица. Дупе даље од фотеље нису макли, прочитали више од школске лектире (и Деретићеве ,,историје") нису, али о свему знају да лупетају и филозофирају.
А, зашто ти је прва помисао баш концентрисана на пишу, а не рецимо на фризуру, гардеробу, обућу, понашање, интересовања? Говоримо о десетогодишњацима.Ne, lepo piše "zamisli da si promenio pol", promenom pola se menja i piša.
Деца у 4. разреду увелико имају свест не само о половима већ и о интересовању за супротни пол, па тако и започињу с ,,игрицама" типа хватање девојчица за гузу и груди и томе слично. То се посматра као невине дечије игре, али је заправо реч о непоштовању и неваспитању, дословно о сексуалном злостављању. Кроз овакве и сличне задатке где се деца мотивишу да се ставе у положај супротног пола, тако што ће размишљати о томе како би њима нпр. било да их неко без дозволе свако мало хвата за задњицу, груди или међуножје, и на тај начин стећи свест о томе и развити поштовање према супротном полу.deca u cetvrtom razredu jedva znaju razliku medju polovima
znaju tipa * mi igramo fudbal , devojcice lastis *
Што је баби мило...cilj ovakvih zadataka je - UBACITI MISAO O PROMENI POLA
Ти никад ниси размишљао о томе како би било да си рођен као женско? Мислиш да нико о томе не размишља, макар на минут-два?ta misao im ne bi ni pala na pamet u zivotu
To si možda ti zamišljao tako, a možda se i oblačio. Normalni desetogodišnjaci već znaju glavnu razliku između dečaka i devojčica.А, зашто ти је прва помисао баш концентрисана на пишу, а не рецимо на фризуру, гардеробу, обућу, понашање, интересовања? Говоримо о десетогодишњацима.
nisam corav , vidim sta se gura kao agendaNe bi ni vama da unapred ne tumačite sve kao nečiju agendu, iako tumačenja može biti bezbroj.
jesam , kad mi neka ne da , pa mislim * da sam zensko svakom bih dala*
Ти никад ниси размишљао о томе како би било да си рођен као женско? Мислиш да нико о томе не размишља, макар на минут-два?![]()