BEZANJE SA CASOVA

Trudim se da bezim sto je manje moguce. Kada mi se bas ostaje napolju onda pobegnem i nadam se da me nece upisati. Ako imam frku zbog nekog kontrolnog kod profesora kod koga ne mozes da prepises i da se snadjes, onda ostanem kod kuce ceo dan kako bih to posle mogla da opravdam. Ako je test kod nekog kod koga postoji sansa da nesto prepisem za neku meni zadovoljavajucu ocenu onda ostanem na casu.
Naravno, kad mi neko predlozi da ceo dan ne idemo u skolu, ako sam raspolozena, prihvatim.
Ako npr pola odeljenja pobegne sa kontrolnog, ja cu ostati na casu, bez obzia sto cu mozda dobiti asa, ali bih otisla sa casa da svi pristanu kolektivno da pobegnu.
Tako nekako.

:Idol::
zavisno od raspolozenja

zajebano je samo to sto me razredna mrzi... ai ja nju... krvnicki... mrzela je i moju sestru... sada i mene..... glupa smilja..

I kod mene zavisi od rasplozenja, ponekad nisam skoncentrisana bila na skolu nego na ljubav, pa onda u takvom rasplozenju nisam ni htela da razmisljam o taktici bezanja i onda, naravno, ostanem na casu.

ma bezanje sa casova mora da se radi po taktici i uvek treba da se ima neko opravdanje za ne daj boze slucaj objasnite mi molim vas kako sam onada ja prosle god pobegla sa 11 casova i imala 1 neopravdani?

Back