Bez Vučića i parizera: SNS proslavio slavu uz bogato posluženje, Tomu Nikolića i Dačića

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.896

Bez Vučića i parizera: SNS proslavio slavu uz bogato posluženje, Tomu Nikolića i Dačića​

Skupio se veliki broj državnih zvaničnika na obeležavanju slave naprednjaka, Svete Petke, ali nisu bili raspoloženi za novinarska pitanja.

Red jagoda, pa red malina, ali i pečenja, cepkanog ili na kriške – bogatim posluženjem i ove godine naprednjaci proslavljaju Svetu Petku, samo red pitanja nije poželjan.

N1: Jel mogu ja dok se slikate da pitam nešto?

Miloš Vučević, predsednik SNS: Danas je slava, Žaklina, danas ne pričam, političke priče ćemo sutra…

N1: Srećna vam slava.

A u krugu najuže porodice na slavlju posle dugo vremena i bivši lider naprednjaka Tomislav Nikolić, ali i lider socijalista Ivica Dačić koji je posle gostovanja Branka Ružića na N1 morao mnogo toga da objašnjava, ali ne i pred našom kamerom.

N1: Dačiću… Pa nemojte da mi bežite …

I svi su vrlo brzo pobegli da iza zatvorenih vrata obeleže slavu, što za naprednjake nije uobičajeno. Obično se u stranci nakon lomljenja kolača pojavljivao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ove godine odlučio je da slavu čestita na Instagramu, kako i sam kaže malo čudnim, noćnim snimkom sa gradilišta EXPO.

„Zahvalan sam našim neimarima na ogromnom trudu, oni u tri smene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost“, naveo je u videu.

I dok neki rade i u nedelju, na crveno slovo, i treću smenu, naprednjaci su nastavili da se goste. Tanjiri su se brzo praznili, ali su neki uspeli da ovekoveče brojne đakonije na stolu. Među njima nije bilo parizera, paštete ili dva jaja kao celodnevni obrok.

https://n1info.rs/vesti/bez-vucica-...-uz-bogato-posluzenje-tomu-nikolica-i-dacica/

Svaka cast!!! Samo glodjite! Vrh/!

Back