bez venca na tudjmanovom grobu

Pošto moram da idem... Evo ja ću prvi čestitati Hrvatskoj praznik, pošto neće niko od Srba...

Čestitam, vam praznik... Neka vam država bude kao Srbija... Jel pošteno...

Nek vam delove Hrvatske piznaju, kao što su priznavali delove Srbije, a ja ću se zalagati da naša zemlja to uradi među poslednjima... Što bi reko Milo, za vaše dobro...

:bye:

:heart:

Poslednja izmena:
Деси бре ? Није те било дуго, него ниси нешто ни фалио
Него и даље си тровач?
Овде неш да просперираш сас тај телекроатизам

Samo ispravljam netocni navod.. sto se odmah zestite :) A i obitavao sam cesto na gornjem gradu u to vrijeme, pa znam o cemu pricam. Telekroatizam..?

А да ти попијеш нешто (лозу, шљиву.....), е кад лоопиш, лоопиш, мораћеш мало на консултацију, опсервацију.........:mrgreen:

Ja nepijem i nikada nisam pio.... i ne vidim zat si se uvredio, da si ti mene pitao za nekog srpskog velikana, ja bi sigurno poslao neki venac na grob.Tako i kada ja tebe pitam za HITLERA,MUSOLINIJA,ANTE PAVELICA. ne znam zasto se odma brecas ?

mesic nije polozio vijenac na grob iz samo jednog razloga, jer njegov zakrzljali ego nije mogao podnijeti da je od Tudmana dobio nogu u dupe ...to mu nije do danas oprostio...
iako je ucinio dosta toga dobroga za RH, pogotovu na pocetku svog prvog mandata, to ne umanjuje cinjenicu da je lazov, licemjer, politikant, da stiti mafiju i kriminal...u svim rezimimima i oblicima vlasti on je bio u vrhu iste; od jugoslovena, pa strogog komuniste, preko zadrtog nacionaliste, pomalo demokrate i velikog vjernika, do antifasiste i zagovornika novog bratstva jedinstva...poslijednih godina jedino sto radi je laprdanje i pricanje viceva koje vise ni kumice na placu ne slusaju..covijek bez morala i integriteta koji dijeli i truje hrv. drustvo..srecom pa nema nikakvog utjecaja na realnu politiku...covjek koji je od predsjednikovog ureda napravio krimosku prciju i kafanski okrugli stol...mozda najbolje oslikava mesica njegova knjiga..
1 naslov "Kako sam rusio Jugoslaviju"
2.izdanje "Kako smo rusili Jugoslaviju"
3. izdanje "Kako su rusili Jugoslaviju"
4. izdanje (poslijednje do sada) "Kako se urusila Jugoslavija"

Back