- Poruka
- 22.671
Mislim, nema smisla da te opet banuju, nisam ni ja neka oštrokondža, imam dušu.
Da, da!
Ti i Mile = dynamic duo!

Neki dan se Mile također hvalio kako je u koordiniranoj akciji s tobom meni spucao 2 trajna!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, nema smisla da te opet banuju, nisam ni ja neka oštrokondža, imam dušu.
Лепо ,него како стојиш са овим како ти рече шитом?
Ја никако
Da, da!
Ti i Mile = dynamic duo!
Neki dan se Mile također hvalio kako je u koordiniranoj akciji s tobom meni spucao 2 trajna!![]()
3......Da, da!
Ti i Mile = dynamic duo!
Neki dan se Mile također hvalio kako je u koordiniranoj akciji s tobom meni spucao 2 trajna!![]()
Pa paradajz!
JNA je bila vrlo aktivna tih dana.![]()
Деси бре ? Није те било дуго, него ниси нешто ни фалио
Него и даље си тровач?
Овде неш да просперираш сас тај телекроатизам
Samo ispravljam netocni navod.. sto se odmah zestiteA i obitavao sam cesto na gornjem gradu u to vrijeme, pa znam o cemu pricam. Telekroatizam..?
Jao kletve!![]()
Šta je Susjed? Zar nisi pohodio Tuđmanov grob sa kitom poljskog cveća?
Btw, zar je danas neradan dan i u Iraku?
![]()
U Perziji je svaki dan neradni!![]()
Удара сунце у главу, види се![]()
Удара сунце у главу, види се![]()
Tema me cudi,nema venaca na tudjmanovom grobu,zasto netrknes da stavis ? ipak je to tvoj idol ?
А да ти попијеш нешто (лозу, шљиву.....), е кад лоопиш, лоопиш, мораћеш мало на консултацију, опсервацију.........![]()
Ja nepijem i nikada nisam pio.... i ne vidim zat si se uvredio, da si ti mene pitao za nekog srpskog velikana, ja bi sigurno poslao neki venac na grob.Tako i kada ja tebe pitam za HITLERA,MUSOLINIJA,ANTE PAVELICA. ne znam zasto se odma brecas ?
'Ajd... A ono ostalo ti je sasvim OK i po volji?
Зато што лоопаш, као нездрав
ti ne znas ni da pises... ova rec u srpskom jeziku ne postoji , mozda u nekom NACI RECNIKU?