nikadvise90te
Ističe se
- Poruka
- 2.016
За нас сигурно небитно.
Ово постави на хрватском форуму а мене не терај с теме.....на мом сам форуму....
Јел ти јасно бре?
Навикао си да провоцираш и наставњаш и даље .![]()
Свака част

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За нас сигурно небитно.
Ово постави на хрватском форуму а мене не терај с теме.....на мом сам форуму....
Јел ти јасно бре?
Навикао си да провоцираш и наставњаш и даље .![]()
Vidim, ni nakon 7-8 mjeseci na ovom forumu srblju još uvijek nije jasno što sam i odakle sam.![]()
Odlično, neka tako i ostane.
Glas razuma koji prisustvuje proslavama "Oluje", drzeci prigodne govore, koji osporava teritorijalni integritet Srbije istovremeno vatreno braneci bosanski?U ovom divljem delu planete tesko da bilo ko moze nesto korisno da uradi, ali bar jedan glas razuma u mnostvu zlih politicara.
To je tvoj minus... Ljudi će početi da te doživljavaju kao plahog prevrtljivog zeca...![]()
Vidim, ni nakon 7-8 mjeseci na ovom forumu srblju još uvijek nije jasno što sam i odakle sam.![]()
Glas razuma koji prisustvuje proslavama "Oluje", drzeci prigodne govore, koji osporava teritorijalni integritet Srbije istovremeno vatreno braneci bosanski?
Glas razuma koji ti je razbuc'o voljenu Jugu?
Meni svejedno, da budem iskren, kako će me neko od srpskih forumaša doživljavati.
А кога то интересује ???
Ти си нека значајна личност
па би сад требали да размишљамо ко си и одакле си ...
![]()
zar ih ima sa malim s![]()
'Ajd... A ono ostalo ti je sasvim OK i po volji?Jugu su razbucali biraci.
Budi miran inače ću Tomato da javim Darinki šta radiš ovde![]()
Budi miran inače ću Tomato da javim Darinki šta radiš ovde![]()
Malopre nisi baš tako zvučao...ili sam stekao pogrešan "dojam"..![]()
ajde nemoj da zezas...pa vidis li ti da ni jedan forumas nije rekao nesto slicno... oni su voleli sve narode, i zato su zeleli zajednicku nam lijepu
šit se piše malim početnim slovom
![]()
Да знаш да нас баш столи бојко![]()
![]()
![]()
![]()
одакле је и ко је Западни ......
И лакат![]()
Лепо ,него како стојиш са овим како ти рече шитом?Aha. prođe mi![]()
dobro je... kad nisi spomenula koleno...
Ne nego dan kada je Hrvatska država proglasila neovisnost od SFRJ, izbacila iz Ustava i etnički očistila Srbe i postigla ono što je otprilike Pavelić zacrtao.
Eto taj dan se slavi u Hrvatskoj.
I da u ovoj našoj Srbiji postoje istinski domoljubi i patriote kao i kritička javnost danas bi svi izišli ispred hrvatske ambasade u Bg i ziviždanjem pokazali šta misle o tom činu.