bez venca na tudjmanovom grobu

Mesićevo predsjednikovanje nad SFRJ je bila obična farsa.
Nit ga se šta pitalo, nit je mogao utjecati na bilo šta!

Pa njega je vlastita armija granatirala u Banskim dvorima u Zagrebu na jučerašnji dan 1991.!!

:eek::eek:

Sloba faktor stabilnosti???
:hahaha::hahaha:

Pa to nije bio ni 1987., a kamoli kasnije kad je zapjenio u borbi za opstanak na vlasti! :D

stalno pucas na ppovijesti...dakle opet ne znas...Kad je potpisivan Dejtonski sporazum..Sloba ti je proglasen za mirotvorca bre covece i faktorom stabilnosti....cccccc....lepo ti ja kazem da citas pogresnu povijset..al ovo e treba ni da citas...samo da se setis:D

Ma ok..

Nego šta to znači, ako predsednik Hrvatske ne položi venac na grob prvom predsedniku i praktično tvorcu "neovisne" Hrvatske, na dan republike???

Jel se on ograđuje od njega lično, od načina kako je stvorena ili "neovisnosti"...:dontunderstand:

Полагали су венце погинулим бранитељима њихове лијепе...
Човек у праву
Туђман није погинуо но мандркнуо...јасно ко'' дан...

stalno pucas na ppovijesti...dakle opet ne znas...Kad je potpisivan Dejtonski sporazum..Sloba ti je proglasen za mirotvorca bre covece i faktorom stabilnosti....cccccc....lepo ti ja kazem da citas pogresnu povijset..al ovo e treba ni da citas...samo da se setis:D

Еееее...да чита историју , било би му јасно.....овако никад неће разумети :)

Koliko vas ovde ima sto pljujete sve sta ima veze sa SFRJ, mrzite je vise nego bilo ko drugi, a sad Mesic ne valja jer "stavio tacku na raspad" "najvece antisrpske komunjarske tvorevine"!

Ne bi li trebali da mu budete zahvalni bas zbog toga?

To je ono sta ja stalno govorim, kako god - ne valja - zato jer je Hrvat, pa nema veze ni sto mu je zena Srpkinja.

Toliko o licemerstvu.

pa sad slozila bih se sa tobom da je sad ne podnosimo...ali u vreme raspada SFRJ malo si zamenio teze..Srbi su zeleli da je sacuvaju jer su imali interes...koliko je srba zivelo van Srbije u drugim Republika...mnogo vise nego bilo kog drugog naroda
Dok su Hrvati Slovenci i ostali je veoma mrzeli i zelelei da je se oslobode
Oni koji je nisu zeleli i koje su je mrzeli tada su je i rasturili.....nemoj i tu krivicu da svaljujes na srbe
pri tom medju onima koji su se izjasnjavali kao Jugosloveni procentualno je najvise bilo Srba...i oni su SFRJ dozivljavali veoma pozitivno i nisu zeleli njen rasprad...i sto ti sad spocitavas sto je sad ne podnosimo...a sto da je volimo...sta je ona nama dobro donela..posle svega sto se desilo 0d 90-tih da ne ulazim u analitiku svega onoga pre 90-tih i ne treba da je volimo.....ali generalno najmanje kome je odgovarao raspad su bili srbi....i to je to
tvoje tvrdnje su zamena teze

Nisu Srbi željeli da sačuvaju SFRJ (imali su nekoliko puta šansu za to, a i ne bi Slovenija onako lako otišla) nego da prekroje republičke granice i naprave tzv "novu Jugoslaviju" koja bi obuhvatila "srpske prostore" plus Makedonija i CG. Nije se išlo na to da se sačuva SFRJ na okupu nego da se sačuvaju Srbi na okupu.

Naravno, taj termin u javnosti je mnogo poznatiji kao Velika Srbija. :)

Nisu Srbi željeli da sačuvaju SFRJ (imali su nekoliko puta šansu za to, a i ne bi Slovenija onako lako otišla) nego da prekroje republičke granice i naprave tzv "novu Jugoslaviju" koja bi obuhvatila "srpske prostore" plus Makedonija i CG. Nije se išlo na to da se sačuva SFRJ na okupu nego da se sačuvaju Srbi na okupu.

ma da da da..bas smo samo to zeleli...ma jok nego je to vama samo odlican izgovor...Srbi hteli veliku Srbiju pa vi brze bolje uzeli oruzje...e stvarno kako volite da muljate pa to je cudo jedno

Да се сачувала SFRJ не би било толико жртава а Срби би остали на својим
просторима.
Овако побили сте и протерали недужан народ.
Јел ти сад лакше без њих??

Да се сачувала SFRJ не би било толико жртава а Срби би остали на својим
просторима.
Овако побили сте и протерали недужан народ.
Јел ти сад лакше без њих??

Nikad mi nije smetao neko samo zato što je Srbin, ali mi smeta poprilično ako puca na mene. Smetao bi mi i Hrvat koji puca na mene.

Plus, ako neko ne želi živjeti u Hrvatskoj, to je samo njegov problem.

Nikad mi nije smetao neko samo zato što je Srbin, ali mi smeta poprilično ako puca na mene. Smetao bi mi i Hrvat koji puca na mene.

Plus, ako neko ne želi živjeti u Hrvatskoj, to je samo njegov problem.

Бранили људи своја огљишта ...своју дедовину...своје животе.
И они што сад живе у хрватској певају од драгости и радости :mrgreen:

pa sad slozila bih se sa tobom da je sad ne podnosimo...ali u vreme raspada SFRJ malo si zamenio teze..Srbi su zeleli da je sacuvaju jer su imali interes...koliko je srba zivelo van Srbije u drugim Republika...mnogo vise nego bilo kog drugog naroda
Dok su Hrvati Slovenci i ostali je veoma mrzeli i zelelei da je se oslobode
Oni koji je nisu zeleli i koje su je mrzeli tada su je i rasturili.....nemoj i tu krivicu da svaljujes na srbe
pri tom medju onima koji su se izjasnjavali kao Jugosloveni procentualno je najvise bilo Srba...i oni su SFRJ dozivljavali veoma pozitivno i nisu zeleli njen rasprad...i sto ti sad spocitavas sto je sad ne podnosimo...a sto da je volimo...sta je ona nama dobro donela..posle svega sto se desilo 0d 90-tih da ne ulazim u analitiku svega onoga pre 90-tih i ne treba da je volimo.....ali generalno najmanje kome je odgovarao raspad su bili srbi....i to je to
tvoje tvrdnje su zamena teze

Hrvatski nacionalisti hteli su da uniste SFRJ i da imaju svoju NDH bez Srba u njoj, ili sto je moguce manje.

Srpski nacionalisti hteli su da sacuvaju SFRJ, ali ne zbog ljubavi i bratstva i jedinstva, vec zbog JEDNE drzave u kojoj bi oni imali dominaciju nad svim ostalim narodima.

Te dve struje koje su tako lepo saradjivale u 2. svetskom ratu, udarile su jedna na drugu i rezultat je bio raspad SFRJ.

Pri tom uopste nije vazno ko je gde i kakvu uniformu nosio, JNA ili nesto drugo.

Krivci za rat su nacionalisti - svi.

Poslednja izmena:
Hrvatski nacionalisti hteli su da uniste SFRJ i da imaju svoju NDH bez Srba u njoj, ili sto je moguce manje.

Srpski nacionalisti hteli su da sacuvaju SFRJ, ali ne zbog ljubavi i bratstva i jedinstva, vec zbog JEDNE drzave u kojoj bi oni imali dominaciju nad svim ostalim narodima.

Te dve struje koje su tako lepo saradjivale u 2. svetskom ratu, udarile su jedna na drugu i rezultat je bio raspad SFRJ.

Pri tom uopste nije vazno ko je gde i kakvu uniformu nosio, JNA ili nesto drugo.

Krivci za rat su nacionalisti - svi.

Pametan si ti covek,samo ne pogresnoj si strani.:)

Interesantno kako su ratovi počeli i završili uporedo sa dolaskom i odlaskom Slobe mirotvorca & faktora stabilnosti sa političke scene. :lol:

Slavi taj tvoj "maloumni" dan sa svojim domobranima i drzi se teme o Tudjmanu i Mesicu, a ovakve i slicne komentare sacuvaj za neki forum u "ljjepoj vasoj", i ne provociraj jer Milosevic o kojem pozitivno misli vecina u Srbiji nije tema... bok stari:bye:

Slavi taj tvoj "maloumni" dan sa svojim domobranima i drzi se teme o Tudjmanu i Mesicu, a ovakve i slicne komentare sacuvaj za neki forum u "ljjepoj vasoj", i ne provociraj jer Milosevic o kojem pozitivno misli vecina u Srbiji nije tema... bok stari:bye:

O Milosevicu samo Hrvati misle dobro, jer im je u ortakluku sa Tudjmanom napravio drzavu.

U Srbiji je Milosevic napravio takvo zlo koje se jos 500 godina nece moci da razresi.

Samo oni koji su debilni u mozak mogu da cene Milosevica.

U Srbiji je Milosevic napravio takvo zlo koje se jos 500 godina nece moci da razresi.

Samo oni koji su debilni u mozak mogu da cene Milosevica.

:think:Nikada ne komentarisem pisanje i greskice u pisanju, jer uglavnom brzinski odgovaramo i nesto se uvek podkrade, ali ovaj tvoj post blagoreceno nije za prelaznu ocenu ni od 1 do 4 razreda...:rumenko:
Zato necu ni da ti odgovorim... popravi malo pa se vrati:whistling:

:think:Nikada ne komentarisem pisanje i greskice u pisanju, jer uglavnom brzinski odgovaramo i nesto se uvek podkrade, ali ovaj tvoj post blagoreceno nije za prelaznu ocenu ni od 1 do 4 razreda...:rumenko:
Zato necu ni da ti odgovorim... popravi malo pa se vrati:whistling:

Evo da popravim: Milosevic je NAJVECI IZDAJNIK SRBA, SRBIJE I SRPSKOG RODA od kako Srbi postoje!

Srbija nikada na vlasti nije imala goreg coveka i veceg gada a svakako nece ni imati jer gori jednostavno - ne moze postojati.

Je li sad bolje i jasnije?

ajde nemoj da zezas...pa vidis li ti da ni jedan forumas nije rekao nesto slicno... oni su voleli sve narode, i zato su zeleli zajednicku nam lijepu

ajde nemoj da zezas...pa vidis li ti da ni jedan forumas nije rekao nesto slicno... oni su voleli sve narode, i zato su zeleli zajednicku nam lijepu

Bilo kako bilo, desilo se sta se desilo, narodi bivse Yuge ce UVEK morati medjusobno da OPSTE i SARADJUJU.

Vise pre nego kasnije ekonomski zakoni ce polomiti nacionalisticka ludila.

Jednostavno, drugog izlaza NEMA.

To je sve...

Back