Bez suza, molim te!

Zelis ostaviti decka, vidis da nije za tebe, suvise toga vas razdvaja!
To mu i kazes, navodis razloge, brojne, precutkujes neke stvari koje bi mozda suvise zaboljele........
On se uspanici, kaze sve ce promijeniti, od sada ce sve biti bolje, govori koliko te voli, koliko ga ti cinis potpunim............
Do sada si ti bila pokretac svega,a sada, odjednom, on pocinje da se umiljava oko tebe, ljubi, mazi, cvrkuce, vise mu nista tvoje ne smeta, drzi te kao kap vode na dlanu......................totalno je nepodnosljiv, jer ti ga i dalje zelis napustiti, a njegovo ponasanje ti otezava, znas da ces ga povrijediti!

Kako ostaviti muskarca, a da ga minimalno boli?

Fuj, sto su mi ljigavi muskarci/zene koji tako reaguju...jedan moj bivsi se, kao fol, bacao pod auto kad smo raskidali...e, ne da mi se zgadio...gde je tu ponos...neka ga boli, verovatno je i tebe nekad zaboleo raskid, nema koga nije, ali valjda treba bar malo drzati do sebe...budi samo istrajna, i objasni mu svaki put, fino, ali kratko zasto ga ostavljas, a ako nemas zivaca ni za to, onda mu lepo kazes "raskinuli smo, ne zovi vise" i ne "budes dostupna" za njega....Uaaa za njanjave muskarce!

Nije mi jasno kako ne vidite, pre nego se smuvate sa nekim, da li ima sklonosti ka teatralnostima. To je tako uočljivo. Evo na forumu ima nekoliko forumaša koji meni deluju kao tipovi koji bi proganjali i radili čuda. A primećujem da su popularni među damama. A onda se kuka na kraju. Svašta.

Nije mi jasno kako ne vidite, pre nego se smuvate sa nekim, da li ima sklonosti ka teatralnostima. To je tako uočljivo. Evo na forumu ima nekoliko forumaša koji meni deluju kao tipovi koji bi proganjali i radili čuda. A primećujem da su popularni među damama. A onda se kuka na kraju. Svašta.

Kad si zaljubljen neke stvari ne zelis i ne mozes da vidis. A i neke zene vole da se muskarci na taj nacin lome oko njih - "dokaz ljubavi" sta li je... :roll:

Pa ne znam baš da li se ne vide. Ne želiš, možda. Ali to je onda neozbiljno. Prema sebi. Mada, ukusi su različiti. Mnoge žene vole grube muškarce, sirovine. Meni se takvi jednako gade kao i ovi što su skloni dramatizovanju. Ma vidi se sve, prepozna se sve, samo je pitanje u nama, koliko smo zreli i odgovorni prema sebi. Šta se petljaš sa nekim ako pretpostavljaš da ćeš imati problema sa njima?

Niko nikoga ne ostavlja zbog jedne greske,kad je casa puna kap je prelije.Prastanjem upadamo u vece probleme i u vece nezadovoljstvo.Kao sta kaze poslovica po jutru se dan poznaje,tj ako je los pocetak kraj ce biti jos gori.Jedino ako ga volis vise nego sebe,onda pati ti da nebi uvredila njega,da ne pati on.Kao nagradu od takve osobe dobices promasen zivot,A zivot je kratak a reprize nema.

To mu i kazes, navodis razloge, brojne, precutkujes neke stvari koje bi mozda suvise zaboljele........
On se uspanici, kaze sve ce promijeniti, od sada ce sve biti bolje, govori koliko te voli, koliko ga ti cinis potpunim............
Do sada si ti bila pokretac svega,a sada, odjednom, on pocinje da se umiljava oko tebe, ljubi, mazi, cvrkuce, vise mu nista tvoje ne smeta, drzi te kao kap vode na dlanu......................totalno je nepodnosljiv, jer ti ga i dalje zelis napustiti, a njegovo ponasanje ti otezava, znas da ces ga povrijediti!

pa upotrebiš istu tu sklopkicu (koju samo vi žene imate) koja se prebacila i ne želi ga sad ma koliko cvrkutav i zlatan bio
ma nećeš sa njim taman ti se sad pojavio onakav kakav ti se prvi put pojavio i smuvao te

e tu vašu žensku sklopku prebaciš i kažeš mu
zbogom

Jednom sam zbog nečijeg lošeg ponašanja prema meni, rešila da mu saopštim da želim da prekinem, a on je rekao, dobro, ti si dobra devojka, ja te zaista ne zaslužujem (tada sam bila devojka).

Otišla sam, pretužna i šta reći kakva, svesna da on nije znao kako da mi saopšti svoju takvu želju i da sam mu olakšala situaciju.S vremena na vreme sam čak i okrivljivala sebe, šta mi je trebalo da ga ostavljam i tako,..

Posle nekih mesec dana mi se javio da se vidimo, eto, on ipak oseća i dalje ljubav i td., ali sa zadovoljstvom sam mu saopštila da mi dečko ne dozvoljava da se sa nekim viđam. Dečka tako brzo nisam imala, a sva njegova ubeđivanja su bila uzaludna.

Sreli smo se poslednji put uoči mog venčanja, kada je rekao svom drugu, ovo je bila moja devojka.

Mislim da ću možda ovom pričom pomoći odluci, šta činiti u takvim trenucima.
I nemojte zamerati ljudima koji suzama izražavaju svoju tugu zbog rastanka.

ajoj koliki uvod, a tako jednostavno pitanje..
odesh bez rechi..tako je najbolje..

ma ne, to ti je ono najdžukačkije ponašanje:
tretiraš ga kao stoku, iživljavaš svoje sado-mazo fantazije (ne mislim na seks) i to tako traaaaje dok njemu ne prepukne film. a tebi je ok, koliko god da traje pošto se taj odnos i tako odigrava prema tvom scenariju.

to je takva glupost i nepoštenje i gadost i nezrelost da ja nemam reči.

ma ne, to ti je ono najdžukačkije ponašanje:
tretiraš ga kao stoku, iživljavaš svoje sado-mazo fantazije (ne mislim na seks) i to tako traaaaje dok njemu ne prepukne film. a tebi je ok, koliko god da traje pošto se taj odnos i tako odigrava prema tvom scenariju.

to je takva glupost i nepoštenje i gadost i nezrelost da ja nemam reči.

gnusam se toga. i mislim da muskarci vise pribegavaju takvim scenarijima, kao "nemaju srca" da je ostave bla bla.

Najbolje je da budes direktna i jasna, tako se nece uzalud nadati i olaksaces mu na neki nacin, nema zabluda razmisljanja... Meni je makar tako najlakse, kad sve pojedinosti znam... A, ne postoji univerzalni nacin svaka veza za sebe..

Back