Bez suza, molim te!

Dobro, znaci ostro, sut u dupe ili yaya, uz tablete protiv bolova, malo da se to ublazi!
Nego, sta ako je muskarac kao krpelj?
Nista mu ne mozes, ne da se otresti, na svaku tvoju rijec ima njih pet kao odgovor!

Zene..........kako sa ovakvim momcima?
Gadi li vam se ta njihova 'mekoca' ili naprotiv?

Momci, drzite li se hrabro, uzdignute glave tada, ili pokleknete uz molbe, izvinjavanja i koju suzu?

..........ja pochnem da plachem kao pi.chka neka ,suza suzu stize .........:lol:

Zelis ostaviti decka, vidis da nije za tebe, suvise toga vas razdvaja!
To mu i kazes, navodis razloge, brojne, precutkujes neke stvari koje bi mozda suvise zaboljele........
On se uspanici, kaze sve ce promijeniti, od sada ce sve biti bolje, govori koliko te voli, koliko ga ti cinis potpunim............
Do sada si ti bila pokretac svega,a sada, odjednom, on pocinje da se umiljava oko tebe, ljubi, mazi, cvrkuce, vise mu nista tvoje ne smeta, drzi te kao kap vode na dlanu......................totalno je nepodnosljiv, jer ti ga i dalje zelis napustiti, a njegovo ponasanje ti otezava, znas da ces ga povrijediti!

Kako ostaviti muskarca, a da ga minimalno boli?

Pripremis se da tebe boli, i kazes svima da je on ostavio tebe.

nije sramota...plakao jesam i ne stidim se toga...barem sam se osecao zivim....
a jel se vredi ako se zaplace na neki film kao sto je kod mene slucaj..Amelija Pulen, placem kao curica...Bosko Buha,placem kao dve curice...

Kada decko place, srce mi slomi.........kako ja onda da ga ostavim?
Prigrlim ga i jos mu kazem kako ce sve biti u redu!
Ali ne bude nista u redu, jer ne podnosim kada muskarac postane kao djevojcicca!

Uz film je nesto drugo, ja ne placem jedino uz reklame!:lol:

Kada decko place, srce mi slomi.........kako ja onda da ga ostavim?
Prigrlim ga i jos mu kazem kako ce sve biti u redu!
Ali ne bude nista u redu, jer ne podnosim kada muskarac postane kao djevojcicca!

Uz film je nesto drugo, ja ne placem jedino uz reklame!:lol:

........zgazio auto dete posle toga ishla reklama za plazmu "....ne pushtate da odrastesh ..." , ziv sam se isplakao ...........

Dobro, znaci ostro, sut u dupe ili yaya, uz tablete protiv bolova, malo da se to ublazi!
Nego, sta ako je muskarac kao krpelj?
Nista mu ne mozes, ne da se otresti, na svaku tvoju rijec ima njih pet kao odgovor!

Zene..........kako sa ovakvim momcima?
Gadi li vam se ta njihova 'mekoca' ili naprotiv?

Momci, drzite li se hrabro, uzdignute glave tada, ili pokleknete uz molbe, izvinjavanja i koju suzu?

Jao naravno da mi se gade takvi patetikusi,ma i takve zene mi se gade,bez imalo ponosa,ocajnici/ce...

Nista,okrenes se i odes i cao zdravo.Prezivece.

To mu i kazes, navodis razloge, brojne, precutkujes neke stvari koje bi mozda suvise zaboljele........
On se uspanici, kaze sve ce promijeniti, od sada ce sve biti bolje, govori koliko te voli, koliko ga ti cinis potpunim............
Do sada si ti bila pokretac svega,a sada, odjednom, on pocinje da se umiljava oko tebe, ljubi, mazi, cvrkuce, vise mu nista tvoje ne smeta, drzi te kao kap vode na dlanu......................totalno je nepodnosljiv, jer ti ga i dalje zelis napustiti, a njegovo ponasanje ti otezava, znas da ces ga povrijediti!

Pa shta ti imash sa tim shto njega boli?!:confused:

eh nije to bas tako lako,ako ga volis i ako te voli a ti moras da raskines///////najbolje je reci volim te al ne mogu biti stobom!mislim ne znam bas,sve je to glupo!
kazes mu raskidamo pa neka bude sta bude,da li si razmisljala kako bi on sa tobom raskinuo SIGURNO NA NAJGLIPLJI NACIN,tako da nemoj da se optercujes KAO JA !!!:cry:

Uvijek nekog boli... ako ces ostaviti ostavi....nema tu lijeka protiv boli!

Back