Без речи...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Иако се увек да нешто смислити, некада се стиче лични осећај да иако неко паше као друштво, једноставно му се нема шта казати. Као да ми речи пресуше. И буде ми непријатно напрезати се да смишљам ново шта ћу да кажем.

Хоћу да увек имам шта да кажем и о чему да причам. Како победити ово?

Јако се бојим да са особом једноставно "не останем без тема" што је за мене потресна ствар. Радије бих непричао са неким него "остао без тема".

Јако се бојим да са особом једноставно "не останем без тема" што је за мене потресна ствар. Радије бих непричао са неким него "остао без тема".
A sta se to tako strasno desi ako ostanes bez tema? Mislim, jel ti stalo do te osobe, pa se udaljite ili sta, nisi precizirao. Mozda bih mogao da nagadjam, ali mozda bih se i ispromasivao, pa zasto to da radim?
Ja inace mislim da znam, ali ne bih da ostanemo bez tema na samom startu, jer ne bih da se istraumiras zbog mene.
heh, polako sa pobedom, pricaj prvo, cutaces posle, ako budes smeo, ili ako...salu na stranu, mogu odmah da pogadjam?

Poslednja izmena:
A sto mora uvek nesto da se prica i da ima neke teme, jednostavno prepustiti se tisini ili muzici i to je to?

Иако се увек да нешто смислити, некада се стиче лични осећај да иако неко паше као друштво, једноставно му се нема шта казати. Као да ми речи пресуше. И буде ми непријатно напрезати се да смишљам ново шта ћу да кажем.

Možeš da počneš u svojoj glavi nešto kao: "Slažem se, ali...", ili "Ja se sa tobom potpuno slažem (i osećaj, kako se osećaš po pitanju toga).", jer ljudi (neki, ali su važni) se smrznu i flipnu kad nalete na osobu sa kojom se potpuno slažu. Onda, npr. "Upravu si, ali..... tandara-bandara." Ili: "hej, to je zanimljivo, ali mislim da se uopšte ne slažem. "
Šta rade prosvetari, a uvek im je plata mala???
Ne uče ljude ni da komuniciraju ljudski među sobom.
Za dž bih otvorila konkurs za sve t diplomirane da probaju da rade sa decom.
Ko bi za džabe i lepo, e, njega već treba nagraditi dobrom platom!

Back