bez reci -----> ohne worte

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Svaki forum ima svoje klanove ili grupice gde se krdisu dvoje,troje petero:) u svakom klanu ima pojedna krtica koja upada u protivnicki klan ili ti grupu

najcesce se odabere jedna profil osobe iz protivnickog lagera koja je "pristupacna" zatim krene dopisivanje preko maila, chat preko facebooka ili neke druge naprave i predje se na sms. "zrtva" leti jer joj odgovara ta lakoca ili ti spika iako nema pojma da sve sto je ikad srocila u mail ili sms nije samo procitala osoba x vec cjeli klan osobe x (mailovi su slati na ostale mailove isto se desava sa sms-ovima)

Ako cemo onako iz daleka posmatrati to je jedna vrsta kriminala ili neki forumski triler

dakle da se vratimo krtici upoznala sam takvu jednu krticu, sva sreca je sto sam pametna pa se nisam nesto udubljivala rekla sam to jest pisala sam isto to sto bi sutra mogla da kazem i pred pravdom i Bogom!

ali taj fenomen klanova je jako zanimljiv

da li ste u klanu?
jesteli ikad upoznali radnju forumskih klanova?
da li ste ikad naleteli na krticu!?

i jest ovo ima veze sa seksom u kartoteki se pronalazi pod ---> seks u zdrav mozak

Šta će tvoj klan da preduzme povodom toga?

pa iskreno ja nikad nisam ni bila u nekom klanu ipak sam postala meta, jer sam svima skresala u brk sta o njima mislim zatim sam vazda letjela sa foruma da bi se vracala (jos gore naravi no sto sam otisla)

nemam pojma mozda neke sitne duse ocekuju da ce skupiti nekog materijala da te javno mogu pljuFati:think:

ovo je vise za psihologiju :think:

Svaki forum ima svoje klanove ili grupice gde se krdisu dvoje,troje petero:) u svakom klanu ima pojedna krtica koja upada u protivnicki klan ili ti grupu

najcesce se odabere jedna profil osobe iz protivnickog lagera koja je "pristupacna" zatim krene dopisivanje preko maila, chat preko facebooka ili neke druge naprave i predje se na sms. "zrtva" leti jer joj odgovara ta lakoca ili ti spika iako nema pojma da sve sto je ikad srocila u mail ili sms nije samo procitala osoba x vec cjeli klan osobe x (mailovi su slati na ostale mailove isto se desava sa sms-ovima)

Ako cemo onako iz daleka posmatrati to je jedna vrsta kriminala ili neki forumski triler

dakle da se vratimo krtici upoznala sam takvu jednu krticu, sva sreca je sto sam pametna pa se nisam nesto udubljivala rekla sam to jest pisala sam isto to sto bi sutra mogla da kazem i pred pravdom i Bogom!

ali taj fenomen klanova je jako zanimljiv

da li ste u klanu?
jesteli ikad upoznali radnju forumskih klanova?
da li ste ikad naleteli na krticu!?

i jest ovo ima veze sa seksom u kartoteki se pronalazi pod ---> seks u zdrav mozak

Комуницирам са свима који комуницирају са мном, пп је за мене светиња!!!! Да ли ће неко то после прослеђивати уопште ме не интересује, јер и не пишем ништа због чега бих се сутра могао кајати, а посебно се не бавим оговарањима! Кланови постоје, али је то толико све измешано да ја не могу да похватам, а и не трудим се превише, желим да будем добар са свима који су добри са мном, а да ли ће ме неко сматрати кртицом искрено ме заболе:evil:

Поента: све што ми пошаљете на пп ту и остаје :ok:....................једино голишаве слике ваљам:hahaha:!

Poslednja izmena:
nemam vremena za klanove
da imam, bila bih na listi za poslanika (kad već trošim vrijeme):zper:
ne volim ogovaranje
nisam interesantna za ogovaranje, jer me ovdje niko ne zna
i to mi baš GODI, niko me ne gnjavi, nikog ne gnjavim,
dođim, vidim, odem...

nemoj da se sekiraš;)

nemam vremena za klanove
da imam, bila bih na listi za poslanika (kad već trošim vrijeme):zper:
ne volim ogovaranje
nisam interesantna za ogovaranje, jer me ovdje niko ne zna
i to mi baš GODI, niko me ne gnjavi, nikog ne gnjavim,
dođim, vidim, odem...

nemoj da se sekiraš;)

ma ne sekiram se iako sam razmisljala o vudu lutkicama i strikacim iglama gde im bodem koljeno i zamisljala sam kako vrisnu u tramvaju, poslu, shopingu :lol:

Misim recimo ovako takva vrsta ponasanja iskoristavanje poverenja jest podmukla a za podmuklost je vazda isla najzesca kazna pred npr. sudom

podmuklost je navlacenje na tanak led a svi znamo sta se desava kad zrtva propadne kroz led

Da i ja vazdan soliram, i večito kunjam on my own i bolje tako.U grupama te nekad teraju da radiš neke tamo stvari od kojih te posle sramota
:rumenko::heart:
6a00c2251c6593549d00c225249273f219-500pi

a tek šta je klonova?
ja na sreću imam ovaj program što odma vidi ajpijeve svima i ..stvarno je sramota da ovde priča svega 7 (sedam) čoveka sa po 6-19 svojih nikova..

Slažem se tu, ali kad god se dvoumim pitam saint georga da mi kaže ko je ko ovde i čija nana crnu repli vunu prede, pošto on to sve provali onako odokativno a da ga ni ne interesuje.

Back