Desice se, veruj u to....
Moras da budes u blizini a zanimljiv za potkupljivanje, jer ako gazde vide da se prodajes za dinar, ponudice ti dinar...
Ja sam bio na totalno nepovezanim funkcijama, radnim mestima, pa vide da nece proci mito i korupcija i onda se desi , budes na putanji nekih miliona....i onda ti stigne ponuda ni manje ni vise milionce....
Moj drugar koji radi u ministarstvu pojede se ziv, kako to tamo gde ne bi trebalo da prolaze toliko velike pare, ispade padaju i velike ponude, a kod njega gde sigurno prolaze velike pare, nista ne dolazi kao ponuda njemu...
Ja licno u to ne verujem...
Vise verujem da on pokazuje da je lako potkupljiv da je sitan i onda propusti priliku da dobije ponudu krupnog iznosa...
Jer ja stvarno imam oci svuda, ali nemam motiva ni usmerenja da lovim mito...
Moj sef ima malo slabije oci , vise iskustva, ali ima jakih motiva i obraza da lovi mito..i to radi nevidjeno agresivno da ne kazem bezobrazno ali bezobzirno ajd da kazem..
Znaci ako nanjusi da neko ima neki dil , neko mulja neke pare eto ti njega odmah da trazi deo....ne kao reket, ne uz nasilje ali trazi deo...tali se...
Nije nasilan stvarno , jeste ucenjivac zestoki , ali ako prodje prodje...nece ti napakovati da bi te ostetio...
Moze a nece..
E sad ne znam koliko je takvih u vlasti , on jeste u vlasti...ali stvarno koristi ucene samo kroz blefersko i sam si kriv manipulacije...
Ne pakuje ti...
Ako pakuje, pakuje tako da moze i da raspakuje, bas po pravilima ucene..