BEZ PASOŠA KOD KOMŠIJA: Od 10. novembra samo uz ličnu kartu u Severnu Makedoniju i Albaniju

Radnici nam odlaze u Nemačku Francusku kratko rečeno po celom svetu.Red je da i mi potražimo radnu snagu makar i sa Kosova.

Šiptar sa Kosova je kao lud da mota kablove za 250 evra u Srbiji. Jedino kome će ovo pogodovat su kriminalci koji će se još lakše širit. Vučić u Srbiju pušta isilovu bandu koja već organizira poslove naveliko po Srbiji. Krijumčarenje one sedmorice migranata što su umrli u kontejneru organizirali su upravo migranti. U Srbiji. To je Vučićeva politika.

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je na konferenciji o "malom Šengenu" postignut dogovor o tri tačke – radnim dozvolama, međusobnoj pomoći kod elementarnih nepogoda i bržem carinskom radu.

https://www.novosti.rs/vesti/drustv...-samo-licnu-kartu-severnu-makedoniju-albaniju

Ako je istina to bi bio dobar potez Srbije.Da ljudi počnu da rade,da imaju da nabave radnu snagu i privreda dobro krene.Na kraju videćemo za desetak dana.
Za šta radnu snagu da nabave, za oranje? Brte, za svinjokolj 29.

Niko u Evropi nece da radi za 200 evra, izuzev ovih nasih po provinciji, ako im je bas fabrika blizu sela.. Siptari i Cokalije su se rasuli po Evropi i rade za pristojne pare, nisu ni oni budale.. Cela ova ujdurma oko radnih dozvola, i brzem carinskom protoku robe (koja to roba dolazi iz Albanije i Makedonije ?), pomoci ce jedinio svercerima i dilerima da otvaraju "firme" po Srbiji i placaju drzavama reket.. Reket je danas najunosniji posao.. Ova treca stavka oko elementarnih nepogoda je samo sminka, boli njih djoka za nepogode.. Rusi su ponudili centar za elementarne nepogode, pa su popili nogu u bulju, toliko se oni brinu za nepogode.. No, ne bih se cudio da sutra Siptari osnuju neki "stab za nepogode" negde oko Bujanovca..
kroz Kruševac svakodnevno prolaze autobusi puni Šiptara, odrednica je zapad...minimum desetak autobusa...stalno ih viđam

Šiptar sa Kosova je kao lud da mota kablove za 250 evra u Srbiji. Jedino kome će ovo pogodovat su kriminalci koji će se još lakše širit. Vučić u Srbiju pušta isilovu bandu koja već organizira poslove naveliko po Srbiji. Krijumčarenje one sedmorice migranata što su umrli u kontejneru organizirali su upravo migranti. U Srbiji. To je Vučićeva politika.

Taj što radi kablove za 250 evra mora da je neka teška boranija.Dakle još ovi dobro plaćaju a on i dalje ne vidi šta pogrešno radi.

Niko u Evropi nece da radi za 200 evra, izuzev ovih nasih po provinciji, ako im je bas fabrika blizu sela.. Siptari i Cokalije su se rasuli po Evropi i rade za pristojne pare, nisu ni oni budale.. Cela ova ujdurma oko radnih dozvola, i brzem carinskom protoku robe (koja to roba dolazi iz Albanije i Makedonije ?), pomoci ce jedinio svercerima i dilerima da otvaraju "firme" po Srbiji i placaju drzavama reket.. Reket je danas najunosniji posao.. Ova treca stavka oko elementarnih nepogoda je samo sminka, boli njih djoka za nepogode.. Rusi su ponudili centar za elementarne nepogode, pa su popili nogu u bulju, toliko se oni brinu za nepogode.. No, ne bih se cudio da sutra Siptari osnuju neki "stab za nepogode" negde oko Bujanovca..

Meni poznato da neki rade i jevtinije 200 je možda mnogo.Izvidi tarifu pa nam javi.

Pa skeniraš OIB ili kako se to već zove i vidiš sve. Jel pobjegao iz zatvora ili ide po špeceraj. Helou, dobrodošao u 2020.
Ko da skenira? Neki seoski policajac iz Gadžinog Hana ili kraj Tutina ili kod Stalaća? Plus šiptarske lične koje se možda još nisu ohladile iz štampača? Neće svi Šipci, Cincari, Aškalije i Cigani iz Albanije da idu u BG, NS, NI, KG i sl.

Radnici nam odlaze u Nemačku Francusku kratko rečeno po celom svetu.Red je da i mi potražimo radnu snagu makar i sa Kosova.
Koliko sam ja upoznat radnici nam NE ODLAZE, oni beze iz Srbije, nije bitno gde idu...znaci uopste ne biraju , sad ce bas Nemacku , nego daj sta das....bukvalno daj sta das...
Planirali Nemacku , zavrsili na Novom Zelandu, a ti meni pricaj kako odlaze....To nije potez odlazenja, to je bezanija , na granici panike...

Back