- Poruka
- 28.772
Pitaj Šapićaa u koja drustva za zastitu zivotinja ce se sliti novac?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj Šapićaa u koja drustva za zastitu zivotinja ce se sliti novac?![]()
a u stvari on to i ne sme da radi i krsi zakon.Pitaj Šapića![]()
Milenijum grupa,oni jedini znaju da previju sapu.a u koja drustva za zastitu zivotinja ce se sliti novac?![]()
Могу да приметим да се новогодишња бука ипак прилично смањила у односу на нека ранија времена. Петарде нису на 10 посто у односу на пре, а ватромета има нешто више.Ima li grada u Srbiji, koji ne odjekuje detonacijama u toku novogodišnje noći? Vatromete kupuje većina stanovništva za tu noć, dakle koje uskraćivanje radosti? I odkada je to vatromet jedina novogodišnja radost, za moju porodicu je radost jelka, dekoracije, deljenje paketića, svečana trpeza..
Ne znam ima li, znam samo da mi je muka više od svih pirotehničkih sredstava.Ima li grada u Srbiji, koji ne odjekuje detonacijama u toku novogodišnje noći? Vatromete kupuje većina stanovništva za tu noć, dakle koje uskraćivanje radosti? I odkada je to vatromet jedina novogodišnja radost, za moju porodicu je radost jelka, dekoracije, deljenje paketića, svečana trpeza..
nesto je slabo i osvetljen ove godine grad..losije nego ranijih godina.Могу да приметим да се новогодишња бука ипак прилично смањила у односу на нека ранија времена. Петарде нису на 10 посто у односу на пре, а ватромета има нешто више.
Бука је свакако мања и траје краће.
А зависи и какве ко има планове. Некоме је ватромет шлаг на торти, другоме је тек пратећа декорација... Неко је на лицу места, неко гледа из стана, неко само чује...
vatromet je lepNe znam ima li, znam samo da mi je muka više od svih pirotehničkih sredstava.
I podržavam izostanak vatrometa za NG..Ionako su već počeli da detoniraju i bombarduju uveliko.
Neće im faliti ta jedna eksplozija.
Meni lično nije ni lep.vatromet je lep![]()
Pa to nije tačno.tebi nista lepo nije lepo![]()
nesto je slabo i osvetljen ove godine grad..losije nego ranijih godina.
ti i elektrika se lepo preselite u australiju i resile ste problemU Australiji ako te iznenandni lavež preplaši prijavi se gazda pa se dobije ošteta za pretrpljeni stres
Изгледа се људи сећају "новогодишње" расвете која је трајала од септембра до марта... Па се градска власт уразумила и свела то све на разумну меру.nesto je slabo i osvetljen ove godine grad..losije nego ranijih godina.
svi gradovi u svetu za novu godinu imaju vatromet pocevsi sa prvim u Sidneju i meni je to bas onako svecano i lepo
zato mi je odluka da se ukine vatromet za novogodišnju noc u Beogradu, neprihvatljiva i doneta bez nekog ozbiljnog razmisljanja
i da kao razlog navode brigu o psima...gradska vlast ne brine o gradjanima ovog grada a sada odjednom brine o psima . da nije žalosno, bilo bi smešno
ma ne, juce sam nesto prolazio kralja milana ulicom i nisam video ona osvetljenja po sredini ulice..mozda jos nisu upaljena.Изгледа се људи сећају "новогодишње" расвете која је трајала од септембра до марта... Па се градска власт уразумила и свела то све на разумну меру.
Slazem se!svi gradovi u svetu za novu godinu imaju vatromet pocevsi sa prvim u Sidneju i meni je to bas onako svecano i lepo
zato mi je odluka da se ukine vatromet za novogodišnju noc u Beogradu, neprihvatljiva i doneta bez nekog ozbiljnog razmisljanja
i da kao razlog navode brigu o psima...gradska vlast ne brine o gradjanima ovog grada a sada odjednom brine o psima . da nije žalosno, bilo bi smešno
Imao covek lovackog psa,ali on se plasio pucnjeva,i resi on da ga povede na svadbe da se pas navikne i posle 5,6 svadbi resi da ga povede u lov i u lovu zacuje se prvi pucanj i pas ustane na dve noge i pocne da peva danas majko zenis svoga sina,zenis svoga sinaimaš kučiće i konje koji su trenirani za rat pa im ništa nije. Znači ovo razmaženo.
TI vlasnici bi trebali da budu presrećni da im grad trenira ljubimce da ne budu sise
Necemo. Jebeno bacanje para na neko srenjw koje traje 10-15min.Хоћемо ово
mene iskreno nervira kad uskrachuju i usmeravaju pare u dobrotvorne svrhe da se gradjani zalePročitah sada da je grad Beograd odlučio da ne bude novogodišnjeg vatrometa a da se novac, koji je planiran za vatromet, preusmeri društvu za zaštitu životinja. Kao ljubitelj životinja, i ovom slučaja, pasa, koji svake Nove Godine doživljavaju traume od pucanja, petardi, vatrometa, pozdravljam ovu odluku ali nisam mogla da sa ne zapitam, zašto taj novac nije preusmeren za lečenje dece od retkih bolesti, za koje skupljamo novac SMS-om?
Da im neko predloži da se za Božić, takođe, ne organizuju pucačine, da pokupuju petarde i ostalo 'pucačko' naoružanje pa taj novac da pošalju za bolesnu decu ?
Dobro, uvek je aktuelno pitanje - zašto ovamo a ne onamo... Sto ljudi će imati sto ideja šta raditi sa novcem.Pročitah sada da je grad Beograd odlučio da ne bude novogodišnjeg vatrometa a da se novac, koji je planiran za vatromet, preusmeri društvu za zaštitu životinja. Kao ljubitelj životinja, i ovom slučaja, pasa, koji svake Nove Godine doživljavaju traume od pucanja, petardi, vatrometa, pozdravljam ovu odluku ali nisam mogla da sa ne zapitam, zašto taj novac nije preusmeren za lečenje dece od retkih bolesti, za koje skupljamo novac SMS-om?
Da im neko predloži da se za Božić, takođe, ne organizuju pucačine, da pokupuju petarde i ostalo 'pucačko' naoružanje pa taj novac da pošalju za bolesnu decu ?
Превелика брига о животињама знак је декаденције. Град је за људе, кућни љубимци су проблем самих власника. Нико их није био по ушима да их набаве.Dobro, uvek je aktuelno pitanje - zašto ovamo a ne onamo... Sto ljudi će imati sto ideja šta raditi sa novcem.
Ovo je simbolično baš zato što se životinje plaše vatrometa i petardi, svakako lep gest.