Bez novogodišnjeg vatrometa u Beogradu, grad će novac preusmeriti društvima za zaštitu životinja

Ovo bi imalo smisla kada bi neko naplaćivao to što mi nečiji pas iznenadno zalaje pa me preplaši

Pitaju li se kučkari kako je nama
Не. То су људи који су дигли руке од сопствене врсте и које није нимало брига што им керина запишава и засерава јавни простор и лаје док не омутави.

Kapa dolje za zakon.
Da je ovako u Hrvatskoj, već bi zaradio za izgraditi kuću, ne šalim se.
Ti živiš u BG, ali pojma nemaš kako je tek u manjim mjestima gdje ja živim.

Ma i ovde katstrofa od tih kučkara

Jedan svet zreo za prevaspitavanje

Par puta sam naišla na ljude koji vode pse zaista za poštovanje, ono sve prikrivene sociopate ili narcisoidni poremećaju ličnosti

Nekultura i kic.
Mozes misliti kakvu reputaciju gajimo...prestonica zabave, citaj alkohola droge i razvrata.
Svi iz regiona,koji su tamo primerni i kulturni dodju na dva dana da se zaslade za sitnu lovu, a onda se vrate u svoje fine vaspitane sredine u kojima je kic i neprimereno ponasanje kaznjivo.
Licemeri.

A vlasnici pasa koji ne pokupe izmet svojih ljubimaca su posebna vrsta ljudi...

Pročitah sada da je grad Beograd odlučio da ne bude novogodišnjeg vatrometa a da se novac, koji je planiran za vatromet, preusmeri društvu za zaštitu životinja. Kao ljubitelj životinja, i ovom slučaja, pasa, koji svake Nove Godine doživljavaju traume od pucanja, petardi, vatrometa, pozdravljam ovu odluku ali nisam mogla da sa ne zapitam, zašto taj novac nije preusmeren za lečenje dece od retkih bolesti, za koje skupljamo novac SMS-om?
Da im neko predloži da se za Božić, takođe, ne organizuju pucačine, da pokupuju petarde i ostalo 'pucačko' naoružanje pa taj novac da pošalju za bolesnu decu ?
Iskreno, evo, ako SNS finansira lecenje te dece, glasam za njih.

Udarni termin,kad je naj veca guzva je rezervisana za cece,pece i mece...
Појма немају. Било је дочека са Партибрејкерсима, групом Врело итд... Човек је имао зашто да изађе у град у поноћ

Појма немају. Било је дочека са Партибрејкерсима, групом Врело итд... Човек је имао зашто да изађе у град у поноћ
Jeste.Tada sam rado odlazio i uz kuvano vino uzivao.
Danas, vise nego ikada moram da pazim na svoj mir i da zastim svoj ukus od agresivnog sunda i kica.

Vatromet nije problem, problem su petarde, i ne toliko zbog ljubimaca koliko zbog dece i bolesnih (naročito autističnih) lica, što zbog buke što zbog povreda. Ali nisu samo zvaničnici krivi, veći deo krivice snose neodgovorni roditelji.

Ovo je samo seo predizborne kampanje.

Samo bih da vam skrenem pažnju da ne vređate sve vlasnike pasa, nema potrebe. Uopštavanje nije način na koji se može izneti mišljenje. Iznošenje mišljenja o pojedničnim slučajevima ili ličnom iskustvu je ok. Hvala na razumevanju. I da podsetim šta je tema..
to je elektrika..
obozava macke i ne podnosi pse :D

Back