Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.418
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je tema u roku svega nekoliko upisa otišla u genijalnu trolež.imaš kučiće i konje koji su trenirani za rat pa im ništa nije. Znači ovo razmaženo.
TI vlasnici bi trebali da budu presrećni da im grad trenira ljubimce da ne budu sise
A ti se taman poradovao da neće da ti stresiraju životinjuKako je tema u roku svega nekoliko upisa otišla u genijalnu trolež.
![]()
Tu sliku sam stavio samo za tebe da ti pružim priliku da preko džukeline glave u paintu nacrtaš X, kao prošli put na nekoj kučkarskoj temi.Коме треба оданост мутавог мутанта.
Jesu, imam svoju kuću, dvorište i labradorku koja se zaista isprepada i kada grmi. Što reče Sensei, izgleda da mi je pseto , seosko, razmaženoПсета која стварају највећу могућу буку, криче испред самопослуга, лају по ходницима зграде да се све ори...Е они су јако осетљиви на ватромет.
Не зајебавајте.
Па нека се испрепада. И ја се испрепадам кад мирно пролазим улицом па ми одједном заурла џукела иза ограде.Jesu, imam svoju kuću, dvorište i labradorku koja se zaista isprepada i kada grmi. Što reče Sensei, izgleda da mi je pseto , seosko, razmaženoInače, moja Kjara nit laje niti kaki po tuđim travnjacima i parkićima za decu.
![]()
Ja ti napisah, ima pasa koji ne laju, jer nemaju potrebe da budu napadni.Па нека се испрепада. И ја се испрепадам кад мирно пролазим улицом па ми одједном заурла џукела иза ограде.
Најобичније навлачење кучкарских гласова за изборе.Ali, kada bi oni zaista te novce upotrebli da sklone lutalice sa ulica koje predstvaljaju opasnost po ljude, pa i da prežalimo vatromet, samo se plašim da to neče biti tako..
Iskreno, nisam neprijatelj dogova, mačke volim više, ali nisu svi psi zlikovci, međutim, ovo što Nataša piše:A ti se taman poradovao da neće da ti stresiraju životinju![]()
Ima tu puno istine.iznenadni laveži po hodnicima
Većina pasa na taj način brani svoju teritoriju, ali ima istine i u tome da su vlasnici oni koji tako odgajaju pse i od njih prva krvoločne zveri. Njih bih ja prva kaznila na sve moguće načine.Iskreno, nisam neprijatelj dogova, mačke volim više, ali nisu svi psi zlikovci, međutim, ovo što Nataša piše:
Ima tu puno istine.
Ne nužno po hodnicima zgrada, evo ja imam priliku svake večeri malo prošetati kvartom, taj džukeleći šljam se ničim izazvan zaleti u kapiju i krene lajati na mene, nit' luk jeo, nit' luk mirisao.
Da li su gazde neodgojeni idioti, koji su svoje divljaštvo prenijeli na džukeletine, ili ih jednostavno nisu odgojili, ali šta meni treba da me iz mraka ni krivog ni dužnog prepadne lavež?
Ако нешто треба одгојити да не би био монструм, поставља се питање смисла држања таквих бића.Većina pasa na taj način brani svoju teritoriju, ali ima istine i u tome da su vlasnici oni koji tako odgajaju pse i od njih prva krvoločne zveri. Njih bih ja prva kaznila na sve moguće načine.
Imaš i ljude monstrume i na njih je delovao često pogrešan odgoj.. ali omašismo temu.Ако нешто треба одгојити да не би био монструм, поставља се питање смисла држања таквих бића.
Staza uz kapiju njegov teritorij?Većina pasa na taj način brani svoju teritoriju,
kupi topovski udar.Повлађивање кучкарској секти. Од мене глас добити неће.
Трпимо одвратан лавеж целе године и никог није брига. Купићу петарде и бацаћу их са балкона, у инат.
Шокираћу све кериће на мојој страни зграде.kupi topovski udar.
to kad grune.
Staza uz kapiju njegov teritorij?
Polako...
Nisam ja nikome ušao u dvorište, prolazio sam, a da sa sobom ponesem popper spray i propisno iporicam džukeletinu po očima, sutra bi u novinama osvanuo naslov: "Šulja se u gluho doba noći po susjedstvu i ničim izazvan zlostavlja životinje! Hrabri psić kojeg je zlostavljač poprskao popper sprayom kod veterinara, prognoze optimistične, progledati će!"
Tamo ih dresiraju da šapućuU Australiji ako te iznenandni lavež preplaši prijavi se gazda pa se dobije ošteta za pretrpljeni stres
Ceo svet sigurno pomno prati kako mi dočekujemo Novu godinugrandiozni vatromet je neophadan da nam se ne smeje ceo svet
Ватромет траје два минута.
Петарде „бију” два месеца.
Укинули су ватромет.
Kapa dolje za zakon.U Australiji ako te iznenandni lavež preplaši prijavi se gazda pa se dobije ošteta za pretrpljeni stres
Tamo ih dresiraju da šapuću![]()