bez naslova

Tvoje mišljenje o zaštitarima i udruženjima je tvoje mišljenje. I nema veze sa čitavom pričom.
Ono o čemu moraš da vodiš računa pri pisanju postova na ovom PDF-u je njegov naslov.
Na lovu piši šta hoćeš, odnosno pristup temetici je drugčiji.

Ova tema je bez naslova i ako se dobro secam, napravljena je bas za offtopic rasprave. Moj post je bio direktan odgovor na nekoliko prethodnih postova tako da on nikako ne moze da bude off...

kakav ti je to avatar dragane?
ajde sad svi da budemo primitivni,pa da stavimo slike kako ......mokrimo po lovcima
jeeeejjj :klap:

Pa posto sam vec ubacen u kategoriju trojice primitivnih ( btw, taj cetvrti ako sam dobro ukapirao vise i ne lovi, mislim da su godine u pitanju ) iako nikad nisam napisao nista ruzno onda sam resiio da Vam ispunim zelju...

Prema odluci supermoderatora, nemaš takvo pravo. :rtfm:
Nije mi jasno zbog čega moderatori ne reaguju. :dontunderstand:

Moderatori su reagovali, ali potpuno bez razloga, imam pravo da mrzim svakog ko me ne voli...

Ova tema je bez naslova i ako se dobro secam, napravljena je bas za offtopic rasprave. Moj post je bio direktan odgovor na nekoliko prethodnih postova tako da on nikako ne moze da bude off...

Upozorenje je bilo opšte, više puta ponovljeno:
Ovde pričamo o lovu iz pozicije ZAŠTITE PRAVA ŽIVOTINJA kakav je i naslov podforuma na kome se nalazimo.
Šta ćete i kako pisati na "lovu" (opet se misli na pdf) - mene niti zanima, niti je moje da se time bavim.

Nema razloga da ti dokazujem svoju nepristrasnost na ovom mestu. :)
ja uopšte nisam nepristrasna. Na ovom forumu ne moram ni da budem.
A na onaj namenjen lovcima uopšte ne zalazim. ;)

Na ovaj forum ne dolazim da bih se raspravljao vec zato sto volim zivotinje, ali ne mogu da precutim neistine koje se iznose pa reagujem.

Link

Kod:
Šta je Forum Krstarice?

Forum Krstarice je sajt za diskusije na internetu. Sadrži više kategorija, koje se sastoje od podforuma, tema i pojedinačnih poruka.

Mozda ne osecas potrebu, ali je to duznost svakog moderatora, da bude nepristrasan i dozvoli da se civilizovana i argumentovana diskusija odvija normalnim tokom, a ne da selektivnom cenzurom i upozorenjima ucesnika utice na njen ishod. Ako nisi spossobna za to, ne zasluzujes tu titulu.

Na ovaj forum ne dolazim da bih se raspravljao vec zato sto volim zivotinje, ali ne mogu da precutim neistine koje se iznose pa reagujem.

Nije mi jasno kako neko ko je u stanju da upuca drugo živo biće a da ga pritom ne pojede, ili da ga jede iz čistog hira, ne zato što nema drugi izvor hrane, može za sebe da tvrdi da voli životinje.

Link

Kod:
Šta je Forum Krstarice?

Forum Krstarice je sajt za diskusije na internetu. Sadrži više kategorija, koje se sastoje od podforuma, tema i pojedinačnih poruka.

Mozda ne osecas potrebu, ali je to duznost svakog moderatora, da bude nepristrasan i dozvoli da se civilizovana i argumentovana diskusija odvija normalnim tokom, a ne da selektivnom cenzurom i upozorenjima ucesnika utice na njen ishod. Ako nisi spossobna za to, ne zasluzujes tu titulu.

Ne znam sposobnijeg i objektivnijeg moderatora od Smeh, ma šta ti mislio. A smatram da sam dovoljno dugo na forumu da bih mogla da komentarišem tako nešto. A sad, što obe volimo životinje i zalažemo se za njihovu zaštitu na ovaj ili onaj način, to je već druga stvar. Posao moderatora je, između ostalog, da brišu neprimerene komentare i opominju učesnike, što je ovaj put i urađeno, ne u cilju menjanja ishoda rasprave nego u cilju očuvanja koliko-toliko uljudne komunikacije. A što se tiče toga ko sve šeta okolo sa puškom, ne smem da nabavim psa kakvog bih htela jer u širem okruženju ima tvojih "kolega" :roll: kojima se verovatno ne bi svideo pa bi ga upucali ili bi im se previše svideo pa bi ga ukrali.

Link

Kod:
Šta je Forum Krstarice?

Veoma je pohvalno to što znaš koje su moje dužnosti. ;)
Za sve zamerke na moj rad obrati se administraciji Foruma. :)

Back