Bez čega ne možete na plaži?

Da vidimo bez čega ne možete

• Ukupno glasova
    16
(Računam da se kupaće gaće podrazumevaju, sem ako nije u pitanju FKK plaža. :D)

Spadam upravo u te kojima je dovoljan peškir i flajka vode. Nisu mi neophodni ni ležaljka ni suncobran, potražiću hladovinu ako se ne sunčam. Ima, doduše, još jedna stvar koju neizostavno nosim, a koje nema u anketi: krema za sunčanje, da ne izgorim. Dakle, peškir, voda (pa ni ona nije neophodna ako postoji neka česma u blizini plaže), losion za sunčanje i to je uglavnom to. Kliknuo sam i na egzotični koktel jer je osveženje uvek dobrodošlo, kao i na telefon jer njega svakako uvek nosim sa sobom.

Na plazi je potrebno da ima dostupne hladovine da se povremeno zavalim.To na 90% mesta nema jer sve poseku.Ostalo nesto u Rovinju i Puli zelenila.
Na plazi je potrebno da je morska voda kristalno cista a to videh samo na punta verudeli u Puli,Hvaru i jadranskim otocima.
Kad vec dajes lovu za letovanje gledas da je cistoca mora top.

Kad si spomenula vazduh, ovde je bas dobar. Dise se punim plucima sto se kaze. Evo sad sjedim na terasi - nema sunca koje je otislo na drugu u stranu, duva prijatan vjetric, s jedne strane pogled na planinu Lisinj a s druge na more, tu okolo drvece nara, smokava, mandarina, vinova loza itd, ma milina...
Jesi skakao sa stene? 😉Inače, kažu da je tu ruža vetrova, izuzetno zdrav vazduh, voda bistra, meni jedno od lepših mesta CG..

Jesi skakao sa stene? 😉
Jos uvjek nisam. Prosle godine sam skocio 20-ak puta.

Inače, kažu da je tu ruža vetrova, izuzetno zdrav vazduh, voda bistra, meni jedno od lepših mesta CG..
Sve to je tacno. Dobra Voda je nekako potcjenjena, dok je Sutomore precjenjeno. Priroda i more u Dobroj Vodi su meni puno atraktivniji nego u Sutomoru, mnogi djele to moje misljenje.

Back