buudala
Stara legenda
- Poruka
- 77.589
....i špricer....Jedina najbitnija stvar na celoj listi - debela hladovina, po mogućstvu nekog debelog drveta.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....i špricer....Jedina najbitnija stvar na celoj listi - debela hladovina, po mogućstvu nekog debelog drveta.
Amateru...bez odece nikako na plazu!
Au.. voda.. nema za tebe piva više..BEZ GAĆA MOGU bez ležaljke i kafe nikako, naravno flaša vode obavezno zabodena u plićak...
Pogledajte prilog 1597294
Ima osoba kojima je dovoljan samo peškir na plaži i flašica hladne vode a opet drugi ne mogu bez mnogo toga
Bez čega vi ne možete ?
Takoje samo "orginal hladovine" gde borovina a ne oni sumarci gde se izgori.Jedina najbitnija stvar na celoj listi - debela hladovina, po mogućstvu nekog debelog drveta.
Jesi skakao sa stene? Inače, kažu da je tu ruža vetrova, izuzetno zdrav vazduh, voda bistra, meni jedno od lepših mesta CG..Kad si spomenula vazduh, ovde je bas dobar. Dise se punim plucima sto se kaze. Evo sad sjedim na terasi - nema sunca koje je otislo na drugu u stranu, duva prijatan vjetric, s jedne strane pogled na planinu Lisinj a s druge na more, tu okolo drvece nara, smokava, mandarina, vinova loza itd, ma milina...
Jos uvjek nisam. Prosle godine sam skocio 20-ak puta.Jesi skakao sa stene?
Sve to je tacno. Dobra Voda je nekako potcjenjena, dok je Sutomore precjenjeno. Priroda i more u Dobroj Vodi su meni puno atraktivniji nego u Sutomoru, mnogi djele to moje misljenje.Inače, kažu da je tu ruža vetrova, izuzetno zdrav vazduh, voda bistra, meni jedno od lepših mesta CG..
Što da nerviraš? Meni cela kolekcija proizvoda miriše na kokos, kreme, kupke prelepoooBez losiona za suncanje inace izgorim ko rak. Jos ako mirise na kokos da nerviram sve okolo, pun pogodak.
Ok Nina idemo nas dve, slažemo se po svim tačkamaBez toplog cistog mora, bez ležaljke, bez suncobrana, bez naočara za sunce,bez peškira,
bez kafe i bez nežne muške ruke koja ce da mi maže ledja losionom da ne izgorim
samo povedi dečka.. ja mog ne rentiramOk Nina idemo nas dve, slažemo se po svim tačkama
Ja ni muža ne vodim a kamoli dečkasamo povedi dečka.. ja mog ne rentiram
nije loše, uvališ se u šlauf i plutašbez slaufa za plivanje..
hahaha..pametna malaJa ni muža ne vodim a kamoli dečka