- Poruka
- 354.651
Ima osoba kojima je dovoljan samo peškir na plaži i flašica hladne vode a opet drugi ne mogu bez mnogo toga
Bez čega vi ne možete ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukljuceno je..možeš da glasašA što nije uključeno višestruko glasanje?
Da, nedostaje hladovina.Bez hladovine.
Pogledajte prilog 1597294
Ima osoba kojima je dovoljan samo peškir na plaži i flašica hladne vode a opet drugi ne mogu bez mnogo toga
Bez čega vi ne možete ?
Bez kupaćeg.. sramota me..
Ni juce ni danas nisam uzeo suncobran na plazi. Ne dava mi se 10 evra za to. A drugo ionako sam dosao da se suncam, a ne da se skrivam od sunca pod suncobranom. Ovde u Dobroj Vodi je suncobran 10 evra, a cuo sam da ovih dana u Budvi 40. Budva iznova i iznova probija granice u deranju turista, ali su ga sad bas prekrdasili. Zato Budva ovog ljeta ima znatno manje turista nego uobicajeno.Bez hlada..
Prirodnog ili pod suncobranom.
Nosim svoj.Ni juce ni danas nisam uzeo suncobran na plazi (drugi mu je dan, juce sam stigao). Ne daje mi se 10 evra za to. A drugo ionako sam dosao da se suncam, a ne da se skrivam od sunca pod suncobranom. Ovde u Dobroj Vodi je suncobran 10 evra, a cuo sam da ovih dana u Budvi 40. Budva iznova i iznova probija granice u deranju turista, zato ovog ljeta ima znatno manje turista nego uobicajeno.
Kad si spomenula vazduh, ovde je bas dobar. Dise se punim plucima sto se kaze. Evo sad sjedim na terasi - nema sunca koje je otislo na drugu u stranu, duva prijatan vjetric, s jedne strane pogled na planinu Lisinj a s druge na more, tu okolo drvece nara, smokava, mandarina, vinova loza itd, ma milina...Nosim svoj.
Ja ne idem na more da se suncam... To mogu I u basti... Ne volim da potamnim, da se przim... Hajde da je negde 25-30c...ali na ovih 40???
Idem na more zbog mora... I vazduha
Jedina najbitnija stvar na celoj listi - debela hladovina, po mogućstvu nekog debelog drveta.Bez hladovine.