Bez čega ne možete na plaži?

Da vidimo bez čega ne možete

• Ukupno glasova
    16

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
354.651
Must-Haves-For-Your-Beach-Bags.jpg

Ima osoba kojima je dovoljan samo peškir na plaži i flašica hladne vode a opet drugi ne mogu bez mnogo toga
Bez čega vi ne možete ?

Bez hlada..
Prirodnog ili pod suncobranom.
Ni juce ni danas nisam uzeo suncobran na plazi. Ne dava mi se 10 evra za to. A drugo ionako sam dosao da se suncam, a ne da se skrivam od sunca pod suncobranom. Ovde u Dobroj Vodi je suncobran 10 evra, a cuo sam da ovih dana u Budvi 40. :klap: Budva iznova i iznova probija granice u deranju turista, ali su ga sad bas prekrdasili. Zato Budva ovog ljeta ima znatno manje turista nego uobicajeno.

Poslednja izmena:
Ni juce ni danas nisam uzeo suncobran na plazi (drugi mu je dan, juce sam stigao). Ne daje mi se 10 evra za to. A drugo ionako sam dosao da se suncam, a ne da se skrivam od sunca pod suncobranom. Ovde u Dobroj Vodi je suncobran 10 evra, a cuo sam da ovih dana u Budvi 40. :klap: Budva iznova i iznova probija granice u deranju turista, zato ovog ljeta ima znatno manje turista nego uobicajeno.
Nosim svoj.
Ja ne idem na more da se suncam... To mogu I u basti... Ne volim da potamnim, da se przim... Hajde da je negde 25-30c...ali na ovih 40???
Idem na more zbog mora... I vazduha :)

Nosim svoj.
Ja ne idem na more da se suncam... To mogu I u basti... Ne volim da potamnim, da se przim... Hajde da je negde 25-30c...ali na ovih 40???
Idem na more zbog mora... I vazduha :)
Kad si spomenula vazduh, ovde je bas dobar. Dise se punim plucima sto se kaze. Evo sad sjedim na terasi - nema sunca koje je otislo na drugu u stranu, duva prijatan vjetric, s jedne strane pogled na planinu Lisinj a s druge na more, tu okolo drvece nara, smokava, mandarina, vinova loza itd, ma milina...

Poslednja izmena:

Back