Beta karoten kapsule

maslinoo ulje je , koliko ja znam, za kada već dobiješ boju, dodtno privalči sunce ali omogućava da lepše pocrnišnikako nije za svetao ten, osetljivu kožu i slično
možda grešim, al tako su mene učili

jesi li sigurna da ti to nije alergija na sunce?
uz kapsule ti onda treba i zastita (ja koristim faktor 50) i majice one specijalne koje stite od uv zracenja a lice na surferske. u svakom slucaju ako ti izlazi ispod odece u toku tako kratkog boravka na suncu, meni to lici na alergiju i na tvom mestu bih prvo isla kod lekara.

ne znam... moguce je i to. mada ranije nisam bila alergicna, sto opet ne mora da znaci da u medjuvremenu nisam postala. danas sam se npr.setala po gradu i nista se nije desilo, doduse, pocela sam da uzimam ivancicev beta bronze. ko ce znati? dermatolog mi je rekla da bukvalno od marta do oktobra moram da koristim zastitni faktor, a na more ne smem da idem bez dobre pripreme (beta bronze) i naravno uz konstanto mazanje na plazi. iako imam izuzetno belu kozu, brzo dobijem boju i dosta pocrnim, ali i tako pocrnela moram se mazati, jer mi se jednom desilo da sam nakon 15 dana provedenih na moru, poslednji dan, kada sam vec bila sasvim garava, ipak izgorela!! :(((
a sto se maslinovog ulja tice... i ulja uopste... vise nikada necu koristiti na suncu pre 19h.

meni je alergija pocla 2001. pre toga nikad nista. moze ona da se samo pojavi odjednom. i meni je lekar rekao da od aprila pijem kapsule i da se mazem, ali kad bas izbije, imam i tablete. ne znam, cudno mi je da imas isti sistem zastite kao ja a da ti nisu rekli da li si alergicna - na tvom mestu bih poverila. nije mi jasno da ispod odece covek izgori za tako kratko vreme - a alergija meni izlazi bas na putu od posla do kuce, taman citav dan sedela u zamracenoj prostoriji bez zraka sunca.
pusti ulje, nije to za svakog.

uz kapsule ti onda treba i zastita (ja koristim faktor 50) i majice one specijalne koje stite od uv zracenja a lice na surferske.

reci mi kakve su to majce i gde ih kupujes? usput, bila sam danas u nabavci....kupovala kreme za suncanje... bar pola litre moram da ponesem.
i jos nesto, koje ti kreme za suncanje koristis? meni su sada preporucili ladival,

Back