Best Song Ever!!!

Vespertine:
Radiohead - Fade Out (Street Spirit)
ta pesma je zaista super...
nego, ovo je tesko pitanje... npr. Shine On You Crazy Diamond ili Another Brick In The Wall od Pink Floyd-a... u stvari ova druga jeste dobra, ali ne toliko dobra za najbolju pesmu... od domacih mozda Sejmeni od Haustora ili Treci Svijet...
Ma ima mnogo dobrih pesama, ne moze se izdvojiti jedna, nema sanse... :-D :-D :-D

Carlos Santana-Maria, Maria; Nazareth-Love hurts; Rolling Stones - Angie; Eagles-Hotel California; The Moody Blues-Nights In White Saten; Hot Chocolate - Emma; Jimmy Cliff - Stop That Train...
Ne moguce je izdvojiti jednu. :)

Najbolja pesma je ona koja te navede na duboka,duboa razmisljanja. ko je te malo vise zapita o nekim stvarima u zivotu. a to su najcesce INSTRUMENTALI. Jer muzika, iskljucivo ona moze da te podstakne na to i da ti se ureze u secanje. Meni je definitivno " The call of ktulu" - metallica. A isto su mi omiljene " You don't fool me"- Queen i "Lament"- Alogia....

E da i PANTERA- COWBOYS FROM HELL!!! Najubitacniji rif svih vremena!!! i Metallica-Holier than thou!!! Posle cowboys-a jos jedan ubitacan rif!! Poslusajte pesmu, zamislite da ste u nekom besnom , velikom , crnom kadilaku i da odvrnete ovu pesmu do kraja i tako se provozate gradom.. Uff, kakav osecaj!

Strano: Misfits - American Psycho :P, Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon, Helloween - I Want Out, Deep Purple - Child In Time, Rainbow - Gates Of Babylon, Street Of Dreams, Spotlight Kid, Kill The King.

Domace: Smak skoro ceo njihov asortiman :)

Back