Besramno vodili ljubav na plaži pred brojnim ljudima, ovi ih naučili pameti

Teren uopšte nije klizav.
Oni koji imaju kredibilitet da govore o tome šta je ispravno, a šta ne - već su rekli svoje.
Istina.
A i često se dešavaju teško povezljive pojave u sklopu jedne osobe, neko je vrhunski pisac, umjetnik, i postavljao je vrhunska pitanja, ostavio nam vrhunske misli ili djela...a vamo je u vlastitom životu donosio moralno upitne odluke...

Mi ljudi smo baš čudni, možemo da dokučimo intelektualno, ali da primjenimo teže. Pa čak i najveći i najmisaoniji među nama.

A ljudi ima i ovakvih i onakvih...
Ipak mnogi, projektujući sebe kroz ovaj događaj, pravdaju ovaj par, pravdajući sopstveni
nemoral i nekulturu.
Da, saglasna sam.
I mislim da je sebično to što je par radio, a veoma agresivno ovo što je prikidač uradio.
Prekidaču mogu djelo da pripišem kao pozitivno, posljedica ljutnje zbog moralnih načela, ili negativno, da je reagovao kao tiranin pod okriljem morala. Čovjeka ne znamo, tako da ne znam šta je upozadini.

Ali za par se zasigurno može reći da su sebični.

Sta je "satanističko" u vođenju ljubavi? 🤔

Сатанистичко је твоје питање које се заснива на полуистини и манипулацији.

Нису људи дошли на плажу да би их неко саблажњивао тако што се **** пред свима. Није нико дошао тамо да гледа њихов приватни интимни живот. Нека "воде љубав" на неком свом приватном месту, а плажа је јавно место где треба имати обзира према свима који су тамо, према деци пре свега, али не само према деци.

Сатанистичко је твоје питање које се заснива на полуистини и манипулацији.

Нису људи дошли на плажу да би их неко саблажњивао тако што се **** пред свима. Није нико дошао тамо да гледа њихов приватни интимни живот. Нека "воде љубав" на неком свом приватном месту, а плажа је јавно место где треба имати обзира према свима који су тамо, према деци пре свега, али не само према деци.
I opet te pitam, šta je tako sablaznjivo u vođenju ljubavi?

Pa jesu li se iebali pred decom ili nisu?
Ako nisu debeli što ih zaliva vodom je stoka
Ako jesu onda su egzibicionisti ali on opet nije smeo da ih poliva vodom
Ako njih nije blam što su egzibicionisti zašto bi njega bio blam da ih polije vodom? Msm, njih zabavlja njihov egzibicionizam, ostale zabavlja polivanje vodom njoh kao egzibicionista, win-win situacija.

Ko zna šta je bilo, i ko zna šta je muški deo para mogao da dobaci nekome da bi impresionirao dotičnu, ako je provocirao da bi se frajerisao pred njom onda je potpuno OK istući - izigravaš pećinskog čoveka koji se busa u grusi pred nekom, povuci konsekvence. Kratko i jasno.
ONI se ljube I vole I šalju pozitivne vibre u svemir, nikoga na plaži nisu ugrozili svojim ponašanjem.
Ljubav nisu vodili senzacionalističke vesti nude za gutanje svakakva sranja
Debeli polivač vodom je zao, pokušava da spreči širenje ljubavi I tako ugrozi celu ljudsku rasu

Back