Besramno vodili ljubav na plaži pred brojnim ljudima, ovi ih naučili pameti

NAJDEGUTANTNIJI PRIZOR sa plaže ovog leta:​

Snimak para koji BESRAMNO VODI LJUBAV pred decom ZGROZIO je javnost​

Kad su prisutni ODREAGOVALI umalo se desila OPŠTA TUČA​

Pogledajte prilog 1604681
Najdegutantniji prizor sa plaže ovog leta: Par besramno pred decom vodio ljubav Foto: Twitter

Upravo je to slučaj sa ovim emotivnim partnerima, koji su se tokom letovanja na plaži besramno
prepustili strastima i pred brojnim ljudima, koji su u njihovoj neposrednoj blizini uživali u suncu i
moru, razmenjivali nežnosti i vodili ljubav.

Pogledajte prilog 1604682 Pogledajte prilog 1604683 Pogledajte prilog 1604684

Doduše, iako je sve izgledalo da će se poptuno predati emocijama i nagonima, jedan muškarac im je
prišao sa namerom da ih 'umiri' i 'rashladi', pa ih je polio vodom - što je umalo dovelo do opšte tuče.

Naime, nakon njihove burne reakcije zbog prekidanja 'kad im je bilo najlepše', momak i devojka su
veoma burno reagovali, a kada se činilo da će se par obračunati sa muškarcem koji ih je uznemiravao,
umešali su se još neki kupači sa plaže, pa je jedva izbegnut fizički sukob.

Pogledajte prilog 1604686 Pogledajte prilog 1604688

7.500 korisnika društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, komentarisalo je objavu, a malo je reči da su
bili preneraženi odsustvom sramote i osećaja da se takvi činovi upražnjavaju u intimnosti doma.

"Zašto su to radili na plaži i naočigled svih, bukvalno su imali pravi intimni odnos", "Meni je ovo bolesno
raditi u javnosti", "Trebalo je da nađu sobu, pa, ljudi, bilo je i dece u blizini"... samo su neki od hiljade
komentara...
Izvor: Blic

:super::super::super:
Nisu vodili ljubav,a ni su ni bili goli

По оној сатанистичкој девизи Алистера Кроулија "ради шта ти је воља". Егоистичне и нарцисоидне генерације које гледају само себе, без образа и срама.
Ovo je najbolje obrazloženje.

A ispada da smo danas širokih shvatanja kada nalazimo opravdanje za ovaj par, a prekidaču zamjeramo po fizičkoj osnovi, i još, standardni metod današnjice, izvršimo psihičku analizu i kažemo ljubomoran itd.

Slabo ko pomisli da je on principijelan i odlučan.

Danas je toliko malo ljudi koji se trude da postupe odgovorno i zaštitnički (prema djeci u ovom slučaju) da nikome ni ne padne na pamet da je iz toga razloga to učinio.

Ovo je najbolje obrazloženje.

A ispada da smo danas širokih shvatanja kada nalazimo opravdanje za ovaj par, a prekidaču zamjeramo po fizičkoj osnovi, i još, standardni metod današnjice, izvršimo psihičku analizu i kažemo ljubomoran itd.

Slabo ko pomisli da je on principijelan i odlučan.

Danas je toliko malo ljudi koji se trude da postupe odgovorno i zaštitnički (prema djeci u ovom slučaju) da nikome ni ne padne na pamet da je iz toga razloga to učinio.

Prema cemu je pricipijelan?
Jesi se ti nekada poljubila na javnom mestu?

По оној сатанистичкој девизи Алистера Кроулија "ради шта ти је воља". Егоистичне и нарцисоидне генерације које гледају само себе, без образа и срама.
Sta je "satanističko" u vođenju ljubavi? 🤔

Ovo jeste tačno.
Katasrtofično je to što nisu svesni svog čina... Nemaju osećaj odgovornosti prema drugima.

I još mi se čini da mislimo da smo širih shvatanja što više stvari razumijemo i (do)puštamo. Odgovornost posmatramo za zastarjelu odliku, i ajde da se sada dokazujemo da smo sa sobom uredu (jer to znaci da nismo ljubomorni) ako razumijemo par.
Baš je logika loša, banalna suviše.
Bravo @~sweet girl~!
Ovo je i kulturno i civilizovano razmišljanje!

Prema cemu je pricipijelan?
Ne znam da li je on principijelan, ali takav gest može da znači da on to jeste.

Jesi se ti nekada poljubila na javnom mestu?
Vjerujem da ćemo da se složimo da postoji razlika između blic poljupca, ljubljenja, ljubljenja sa vatanjem i ovog ležećeg, vatajućeg ljubljenja u kupaćim.
Postoji razlika u ljubljenju u izlasku sa drugim odraslim, ili na plaži na očigled masu djece.
Tako da to što se neko od nas poljubi (na blic) sa partnerom u izlasku, i nije isto kao njihovo priloženo ljubljenje na plaži.

Mogu da shvatim da su oni uživali i da im je to bilo zapaljujuće što je kao neprimjereno, a oni su radosni i zaljubljeni.
Zanijeli su se, lijepo im je - ali nije primjereno zbog lokacije.

Ne znam da li je on principijelan, ali takav gest može da znači da on to jeste.

Vjerujem da ćemo da se složimo da postoji razlika između blic poljupca, ljubljenja, ljubljenja sa vatanjem i ovog ležećeg, vatajućeg ljubljenja u kupaćim.
Postoji razlika u ljubljenju u izlasku sa drugim odraslim, ili na plaži na očigled masu djece.
Tako da to što se neko od nas poljubi (na blic) sa partnerom u izlasku, i nije isto kao njihovo priloženo ljubljenje na plaži.

Mogu da shvatim da su oni uživali i da im je to bilo zapaljujuće što je kao neprimjereno, a oni su radosni i zaljubljeni.
Zanijeli su se, lijepo im je - ali nije primjereno zbog lokacije.

Jel ti primeren tanga kupaći na takvoj lokaciji?

Jel ti primeren tanga kupaći na takvoj lokaciji?
Nije.
Ali da sam rekla da jeste, baš to i jeste poenta ove priče, pravdajući njih, pravdamo i vlastitu neodgovornost.

Ja nažalost i nisam toliko odgovorna osoba, koliko su neki ljudi. Takvo razmišljanje i odgovornost nije svakome blisko, ali ljudi koji o tome vode računa su po meni za izrazito poštovanje jer obuzdavaju vlastitu raskalašnost.

Ne vjerujem da si ti Frederick_ tako raskalašan. Shvatila sam da si ti jedan stabilan tip, koji voli život, i koji zna šta hoće, a šta neće. I moje poštovanje imaš, jer ti u svom životu radiš, uživaš - jednostavno, kao takav, samo uljepšavaš svijet.

Ali msm da samo ne voliš ništa što vuče na ograničenost i zaostalost. I tu sam mnogo puta saglasna sa tobom, na raznim temama. Ali glede ove teme, pošto je opipljivo, mogu samo da kažem da sam i ja na prvu pomislila "neka se vole, zabole me". Ali na drugu shvatih to što i napisah.

Nije.
Ali da sam rekla da jeste, baš to i jeste poenta ove priče, pravdajući njih, pravdamo i vlastitu neodgovornost.

Ja nažalost i nisam toliko odgovorna osoba, koliko su neki ljudi. Takvo razmišljanje i odgovornost nije svakome blisko, ali ljudi koji o tome vode računa su po meni za izrazito poštovanje jer obuzdavaju vlastitu raskalašnost.

Ne vjerujem da si ti Frederick_ tako raskalašan. Shvatila sam da si ti jedan stabilan tip, koji voli život, i koji zna šta hoće, a šta neće. I moje poštovanje imaš, jer ti u svom životu radiš, uživaš - jednostavno, kao takav, samo uljepšavaš svijet.

Ali msm da samo ne voliš ništa što vuče na ograničenost i zaostalost. I tu sam mnogo puta saglasna sa tobom, na raznim temama. Ali glede ove teme, pošto je opipljivo, mogu samo da kažem da sam i ja na prvu pomislila "neka se vole, zabole me". Ali na drugu shvatih to što i napisah.

Primeren je. To je plaza.
Primereno je i da se dvoje malo strastvenije poljube.
Ako nekom smeta, neka im kaze, a ne da reaguje kao ovaj debil.
Neka zove policiju.

Ali onda neka zove i policiju da prijavi svaki tanga kupaći.

Ali oprezno sa time, tanka je linija od ovakve reakcije do kreiranja moralne policije. Ako ne znas sta je moralna policija u Iranu, izguglaj (mada verujem da vec znas).

Primeren je. To je plaza.
Primereno je i da se dvoje malo strastvenije poljube.
Ako nekom smeta, neka im kaze, a ne da reaguje kao ovaj debil.
Neka zove policiju.

Ali onda neka zove i policiju da prijavi svaki tanga kupaći.

Ali oprezno sa time, tanka je linija od ovakve reakcije do kreiranja moralne policije. Ako ne znas sta je moralna policija u Iranu, izguglaj (mada verujem da vec znas).
Nije on reagovao normalno, da se razumijemo.
Koliko vidjeh, prosuo je vodu po njima, sto je po meni gore nego sto su oni uradili.
Moralisanje je najopasnija stvar. I on je pod okriljem toga bio veci tiranin.

Ali ja sam samo pricala o njihovom postupku. I ovo sto je za vecu osudu mi je promaknulo.

Ali opet, nisam ja neko ko ima kredibilitet da prica o tome sta je ispravno, a sta ne.
zasla sam u sklizak teren, i posrnula se.

Nije on reagovao normalno, da se razumijemo.
Koliko vidjeh, prosuo je vodu po njima, sto je po meni gore nego sto su oni uradili.
Moralisanje je najopasnija stvar. I on je pod okriljem toga bio veci tiranin.

Ali ja sam samo pricala o njihovom postupku. I ovo sto je za vecu osudu mi je promaknulo.

Ali opet, nisam ja neko ko ima kredibilitet da prica o tome sta je ispravno, a sta ne.
zasla sam u sklizak teren, i posrnula se.
Teren uopšte nije klizav.
Oni koji imaju kredibilitet da govore o tome šta je ispravno, a šta ne - već su rekli svoje.
A ljudi ima i ovakvih i onakvih...
Ipak mnogi, projektujući sebe kroz ovaj događaj, pravdaju ovaj par, pravdajući sopstveni
nemoral i nekulturu.

Back