Besplatno stanovanje, ali u zamenu za sređivanje kuće i kuvanja

Ja sam trazio svojevremeno seosko domacinstvo za zivot uz odrzavanje i javilo se par ljudi ,dala zena i kljuceve od kuce roditelja koji nisu zivi,nije htela da prodaje pa da ne propada ali nije bila za zivot,druga zena pansion pasa pa to da se radi,onda neko iz inostranstva oko sapca kuca isto daje samo da neko bude tamo i jos neki ljudi da se malo vise radi ali nije mala stvar

Neki tip je postao viralan jer je dao ovakav oglas na Fejsbuku

- Besplatno stanovanje u zamenu za to što bi ta stanovala gratis, ali samo da ume da kuva, znači kuhinja je njena, malo da obriše to jednom ili dva puta mesečno. Resto ću ja, veš, usisavanje. Kuća je 54 kvadrata na Dušanovcu -

еее.....

Када ће нека жена да се отвори са таквом понудом

Све су стисле буђерале ... као змије да чувају

Ima tu i nepoganih ponuda...
Mojoj rodjaci koja nije zasluzila, jer su joj deca i clanovi porodice cesto nanosili stetu , tip je dao da besplatno stanuje u kuci , da bi je pricuvala, dok je on u nemackoj...

Em nije placala redovno struju i ostalo , em je imala svoju kucu odvojeno od te velike kuce, koju nije placala, em je jedan sin polupao gazdih auto , drugi pokvario neke trosede i krevete, dovodio drustvo pa pusili seksali se i svasta radili...

Ne ide to prema podobnosti i zasluzi , nego obrnuto , sto si gori , to ti vise upadne sekira u med jer su srbi neznalice u socijalnim vestinama i ne ponasaju se odgovorno ni prema sebi ni prema drugima..

Ali zato mozes da nadjes bar 10 slucajeva gde su kad stariji ljudi pocnu da onemocaju , da se teze krecu , pocnu gazde da ih pljackaju malo po malo ....to za gazde vazi....a vazi i ovako za komsiluk, to obaska...tu se krade od koga stignes...

Nisu svi forumasi , tj ima ljudi koji nisu seksualno ugrozeni , kao na forumu , nego gledaju sebi da ugode....ako hoce da kuva sebi i njemu , to je dobro , ne treba nista, on ce da igra svoje igrice, ona da radi svoj posao koji inace radi , samo kuva malo vise dok kuva za sebe, dobro i za nju i njega....samo sto to u glavi srba ne moze da bude posteno , cak ni to...

Najcesce niko u Srbiji nije cist u glavi, ama bas niko...

Saberi , nemoj da ti ja dajem losa usmerenja..

oportunizam, egoizam, egocentrizam nepostojanje morala zadnjih 35 godina....nepostojanje kulture zivljenja, ponasanja, komunikacije, ocekivanja,

Nepostojanje gradjanske klase, tj gradjana...svi su manje vise seljaci , a kod seljaka nema bato , svi znamo pravilo ne moze ti bato da se najedes preko moje njive, nece da moze...

Ja sam trazio svojevremeno seosko domacinstvo za zivot uz odrzavanje i javilo se par ljudi ,dala zena i kljuceve od kuce roditelja koji nisu zivi,nije htela da prodaje pa da ne propada ali nije bila za zivot,druga zena pansion pasa pa to da se radi,onda neko iz inostranstva oko sapca kuca isto daje samo da neko bude tamo i jos neki ljudi da se malo vise radi ali nije mala stvar
I sta si izabrao?

Meni do pre neku godinu nije zvucalo lose to da ti neko da kucu na koriscenje pa da ima i malo zemlje usput , to je vec prilika da ako si pametan, to i okrenes na neki priliv...

bio je dobar oglas, covek ima kucu i imanje, i trazi upravnika imanja, sin mu elektrotehnicar a i on je, pa imaju kupljeno 20 ha, gde upravnik dobija 4 ili 5 ha, a ostalo da obavlja poslove upravnika ostatka..

Meni se to cinilo pogodnim za mene, samo sto klasika kod ljudi je sto oni ne mogu da procene pa se uhvate za neke druge znake a ne ono sto je sposobnost i ne vredi ti da ides mimo sveta....

A npr meni je bas odgovarala takva prilika, jer imas svoje, a imas i gazdion , ako nisi srpski mucak, a vecina jesu , onda to moze da funkcionise...jos imas i mehanizaciju i imas znanje ekonomije i menadzersko znanje...

Ali kad imas puno protivnika svakog poteza, a posebno takvog, onda nekad ne mozes da se izboris....sabotaze na sve strane...ne od ponudjaca, nego interno...

Meni se desavalo da me tekuca zenska koja planira da zivi ozbiljno sa mnom, sabotira tako sto baca ceduljice sa brojevima telefona u vezi potencijalnih biznisa ili projekata....

Poslednja izmena:

Back