Besplatno slanje SMS

Gill Bates:
Stoorbak:
naravno pod uslovom da je i onaj kome shaljesh poruke registrovan.

Ni moj ni tvoj predlog nije potpuno savršen! Ajd' ko prvi nađe neki bolji dobija piće!


Pazi za sve postoji caka :)) Onie osobe kojima puuuuno shaljem poruke registrujem na site, tj registrujem njihov broj, i onda kucas www.time2bcool.com/usrename i shaljesh, veoma je prosto i jednostavno :))) Neogranicen broj SMS-ova
 
a ovaj timetobecool je trulez takodje jel je na shvapskom........kako ja da znam sta i gde da kliknem kad ne znam ni da procitam?>>neka mi neko objasni kako da seljem poruke sa tog sajta?.... tj. nekako sam vec ubo da se regitrujem ali dalje ne kontam???>...
 
dzukiviii4@ptt.yu:
Gill Bates:
Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!

Mozete li mi objasniti kakav passkey moram ukucati?

Posalju ti na mob SMS u kome se nalazi passkey, kombinacija od sest ili vise cifara. Na mail ti stize mail od njih sa linkom. Kada kliknes na taj link, imas dva text boxa. u prvi ukucas user koji si izabrao, a u drugi passkey sa mobilnog i your work is done. :)
 
Upustvo za http://www.time2bcool.com - MOŽETE SLATI NEOGRANIČEN BROJ poruka. Maksimalna dužina poruke je čitavih 700 slova. Nemojte preterivati sa sljanjem SMS pruka, jer to može da optereti Mobtelovu i Telekomovu mrežu ;).


Na početnoj strani ove Web lokacije krećemo u prijavljivanje pritiskom na link "gratis anmelden", koji se nalazi u levom gornjem uglu odmah ispod tekućeg datuma i vremena. Na sledećoj strani birate:

Login-Name: vaše korisničko ime (username)
Passwort: vaša lozinka (password)
Vorname: ime (naravno stavljate lažno ime :))
Nachname: prezime, opet lažno. ko šiša truli zapad ;)
E-mail: nije bitan za registraciju, stvite lažan kao Vas ne bi spamovali
Handynummer: mobilni broj, obratite pažnu da ispred 381 mora stajati znak +.

U odeljku "Einstellungen" odštilirate "Newsletter empfangen" (ukoliko ne želite da vam šalju novosti sa ovog sajta) i obavezno štiklirajte "Ich stimme den AGF zu!" i pritisnite potom dugme "Anmelden".

Posle ove procedure na Vaš mobilni će gotovo trenutno stići SMS sa registracionom šifrom od pet cifara koju možete ukucati na sledećoj strani u polje "Erhaltener Code", zatim obavezno štiklirajte "Ich habe die AGBs von 1rstWap gelesen udn stimme zu" i pritisnite dugme "Abschicken". Ovaj postupak je neophodan da bi se izbegla neprijatna situacija u kojoj bi se neko prijavio sa tuđim brojem telefona.

Za slanje SMS poruka kliknite na na opciju SMS Agent. Ukoliko vam SMS sa registracionom šifrom ne stigne za par minuta, kliknite na dugme "Code erneut schicken" da bi vam bio poslat ponovo.
 
Serious_Virus:
www.fonetastic.com je jedan od najjboljis sajtova za slanje.
Mozes poslati sve sto zamislis, cak i java igrice na mob. samo moras da imas mob. koji podrzava java igrice.

Kako ti saljes kada meni cene da radi vec pola godine.Izjavljuju mi:
We are still running FREE Logo's and Ringtones, but due to reasons beyond our control, we are no longer able to provide a totally free SMS messaging service.
Yet again we are very sorry about this.

Aj pa odgovori!!!!!!!
 

Back
Top