Gill Bates
Primećen član
- Poruka
- 628
Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stoorbak:naravno pod uslovom da je i onaj kome shaljesh poruke registrovan.
Gill Bates:Stoorbak:naravno pod uslovom da je i onaj kome shaljesh poruke registrovan.
Ni moj ni tvoj predlog nije potpuno savršen! Ajd' ko prvi nađe neki bolji dobija piće!
Nece da mi stigne passkey. Sta da radim???Gill Bates:Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
Gill Bates:Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
Ivana7:Nece da mi stigne passkey. Sta da radim???Gill Bates:Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
Odgovor posalji na ivana7@ptt.yu ili 0641544210
blackground:Sa 1rst mozes slati koliko ti odredis da hoces.
EJ,JA IMAM PROBLEMA SA REGISTRACIJOM.NAPISI MI POSTUPAK.STA GOD DA URADIM POJAVI MI SE PROZOR SA ..IMATE PROBLEM..BLA,BLA..HELP ME!Gill Bates:Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
Stoorbak:Ma daj kakav 1rstwap vishe mi se svidja www.time2bcool.com!! Ragistrujesh se i mozesh da shaljesh neogranicen broj poruka, naravno pod uslovom da je i onaj kome shaljesh poruke registrovan.
Gill Bates:Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
dzukiviii4@ptt.yu:Gill Bates:Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
Mozete li mi objasniti kakav passkey moram ukucati?
dzukiviii4@ptt.yu:Gill Bates:Sa www.1rstwap.com mozete slati 15 besplatnih SMS nedeljno. Registracija je malo smarajuca, pa ako budete imali problema, javite se!
Mozete li mi objasniti kakav passkey moram ukucati?
Anonymous:brate, registracija nikad jednostavnija!
jemi8:Anonymous:brate, registracija nikad jednostavnija!
Serious_Virus:www.fonetastic.com je jedan od najjboljis sajtova za slanje.
Mozes poslati sve sto zamislis, cak i java igrice na mob. samo moras da imas mob. koji podrzava java igrice.